tonytherunner Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Re: Jante Freelander Ce modificari ar trebui facute ca sa incapa un 235/75/r15 ????:tk If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasi4manuu Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Jante Freelander si eu am aceasi intrebare ca si colegu....am luat anvelope sh AT 235/70/16 cu tot cu jante de aluminiu originale si inca nu le-am probat pe masina dar le-am luat de la cineva care tocmai vanduse un freelander din 2001 si a zis ca el le avea pt iarna si le-a avut iarna trecuta la vanatoare si nu atingeau....sper sa se potriveasca,cu astea oricum nu trebuie lanturi asa.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Jante Freelander 235.70.16 mi se par cam mari. Nu stiu ce sa zic. Parca liviu zicea pe aici ca si-a luat 205.70.16 si fara distantiere si kit de inaltare ii atingeau! (in viraje) Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Jante Freelander 235.70.16 mi se par cam mari. Nu stiu ce sa zic. Parca liviu zicea pe aici ca si-a luat 205.70.16 si fara distantiere si kit de inaltare ii atingeau! (in viraje) Am luat 215/70/16 si atinge doar roata stanga, in viraj maxim. Flanse la roti am, de 3cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasi4manuu Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Jante Freelander dupa ce o s-o pun la punct , pt ca am de schimbat pe la roti o multime de bucse,telescoape pe spate,bucse capat telescop,bucse care tin grupul spate etc..., o sa montez si rotile si o sa va zic exact daca sunt probleme sau nu...nu le-am pus inca tocmai din cauza ca solicita foarte mult articulatii,directie etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Re: Jante Freelander si eu am aceasi intrebare ca si colegu....am luat anvelope sh AT 235/70/16 cu tot cu jante de aluminiu originale si inca nu le-am probat pe masina dar le-am luat de la cineva care tocmai vanduse un freelander din 2001 si a zis ca el le avea pt iarna si le-a avut iarna trecuta la vanatoare si nu atingeau....sper sa se potriveasca,cu astea oricum nu trebuie lanturi asa.. cat te-a costat???:tk sa ne informezi si pe noi daca sunt probleme:grin: Editat Octombrie 11, 2013 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasi4manuu Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Jante Freelander preturile treb sa recunosc sunt un pic cam piperate...nici la audi meu a4 din 2002 nu sunt asa mari.inca nu am cumparat piesele dar pana acum am gasit urmatoarele piese: -jante aliaj originale cu anvelope 235/70/16 A.T. 350 eur. -telescop spate---350 lei buc. -bucse cap telescop spate ----220leibuc. -suporti sau bucse grup spate ----inca nu am gasit astea cele din urma sunt trei toate trei sunt rupte cand schimb vitezele zici ca-mi cade puntea spate...glumesc dar se simte smucitura si mia aratat mecanicul cum misca(folosind o ranga)stiu ca nu asta e subiectul aici dar puteti sterge..am raspuns colegului P.S. daca stie cineva de unde pot procura piesele la preturi bune as fi recunoscator:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
firekeeper Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 (editat) Re: Jante Freelander preturile treb sa recunosc sunt un pic cam piperate...nici la audi meu a4 din 2002 nu sunt asa mari.inca nu am cumparat piesele dar pana acum am gasit urmatoarele piese: -jante aliaj originale cu anvelope 235/70/16 A.T. 350 eur. -telescop spate---350 lei buc. -bucse cap telescop spate ----220leibuc. -suporti sau bucse grup spate ----inca nu am gasit astea cele din urma sunt trei toate trei sunt rupte cand schimb vitezele zici ca-mi cade puntea spate...glumesc dar se simte smucitura si mia aratat mecanicul cum misca(folosind o ranga)stiu ca nu asta e subiectul aici dar puteti sterge..am raspuns colegului P.S. daca stie cineva de unde pot procura piesele la preturi bune as fi recunoscator:grin: -suporti sau bucse grup spate - gasesti la ************ (tampon diferential) KHC500070, KHC500080, KHC500090 Nu lua variantele ieftine ca nu tin - ca ordin de marime costa cam 1mil fiecare Editat Octombrie 12, 2013 de DKW Fara nume de firme, eventual detalii pe PM firekeeper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 (editat) Re: Jante Freelander Ce-a mai buna varianta ar fi combinarea a doua tampoane aftermarket (cele laterale care sunt mai putin solicitate)si ce-l central sa fie original pt ca este foarte solicitat de cardan:wink: si mare atentie la montare !!!! Editat Octombrie 12, 2013 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasi4manuu Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Re: Jante Freelander multumesc frumos pt. sfaturi...:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Re: Jante Freelander 235/75/R15 ar fi echivalentul la 225/70/R16 cu o usoara diferenta de 1.8%.Am avut 225/60/r16 si mergeau dar nu stateau tocmai bine pe janta. Ce am gasit pe landyzone 235/65/r17 destul de frumos ,pacat ca atingeau:wtf1: http://www.landyzone.co.uk/lz/f9/235-65-17-tyres-213154-7.html If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiCX Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: Jante Freelander Buna ziua, Are cineva idee care dintre cele 2 modele de jante pe 15" care exista pentru freelander se potriveste la versiunea 2004-2006 (facelift)? Am inteles ca la modelul facelift etrierii sunt mai mari sau ceva de genul si nu merge sa pui jante de la modelul '98 -'03. Ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: Jante Freelander Buna ziua, Are cineva idee care dintre cele 2 modele de jante pe 15" care exista pentru freelander se potriveste la versiunea 2004-2006 (facelift)? Am inteles ca la modelul facelift etrierii sunt mai mari sau ceva de genul si nu merge sa pui jante de la modelul '98 -'03. Ma poate ajuta cineva? Am avut eu pe masina jante pe 15''de aliaj,modelul cu 5 spite si n-am avut probleme.Ce-i drept,erau aproape de etrier, dar nu atingeau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 (editat) Re: Jante Freelander S-a mai discutat problema asta,este vorba de jantele din 98,99 si 2000 care ating de tambur si etrier si necesita distantiere de 10-15mm ca sa rezolvi problema:wink: Uite diferenta http://paulp38a.com/gallery/d/1846-1/FL-Drum-002.JPG http://www.landroverblogger.com/wp-content/uploads/DSC_0032-1024x685.jpg Editat Octombrie 28, 2013 de Astral If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Jante Freelander un exemplar frumos............:grin: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasi4manuu Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: Jante Freelander am promis ca o sa pun poze atunci cand o sa montez jantele pe 16 " cu anvelope BFG AT 235/70/16.fara distantieri fara nimic.....pentru ca multi spuneau ca nu merge si freaca...nu contest ca pe viitor o sa afecteze masina(directie etc.) dar autoturismul e la tara si nu face foarte multi km.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Re: Jante Freelander și? freacă, atinge ceva? se întoarce mai greu dacă virezi la maxim? http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasi4manuu Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Re: Jante Freelander nu sunt probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Re: Jante Freelander am promis ca o sa pun poze atunci cand o sa montez jantele pe 16 " cu anvelope BFG AT 235/70/16.fara distantieri fara nimic.....pentru ca multi spuneau ca nu merge si freaca...nu contest ca pe viitor o sa afecteze masina(directie etc.) dar autoturismul e la tara si nu face foarte multi km.... Jantele sunt pe 15' nu pe 16' iar dimensiunea gumei cred ca este 235/75/r15 (daca nu gresesc):grin: Editat Noiembrie 6, 2013 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasi4manuu Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: Jante Freelander 235/70/16.eu niciodata nu vorbesc/dau cu parerea...vorbesc dupa ce fac/vad.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 (editat) Re: Jante Freelander Uitate un pic la imagine si o sa-mi dai dreptate:rules jantele din pozele tale sunt pe 15 ..............deci dimensiunea cauciucului trebuie sa se termine cu r15 nu cu r16 ..........(235/70/16) Editat Noiembrie 8, 2013 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 (editat) Re: Jante Freelander Cam astea sunt, varianta 2 de pe primul rand si varianta 1 de pe al 2-lea rand sunt pe ambele dimensiuni in realitate, 15 si 16. Editat Noiembrie 8, 2013 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: Jante Freelander La mine atinge un pic,la viraj maxim cu 215/70/16, dar 235..... Si eu cred ca este vorba de o confuzie la mijloc. Am avut modelul respectiv de janta si era pe 15'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasi4manuu Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: Jante Freelander ok...vad ca va trebui sa ajung din nou la tara si sa fac poze si cu specificatiile anvelopei...incredibil...pana atunci este cum ziceti voi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiCX Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Problema jante Freelander Returneaza-le daca poti si ia-ti modelul dupa 2001 scapi de o gramada de dureri de cap .Pur si simplu nu merita sa te complici cu ele Totusi care este diferenta dintre modelele pana in 2001 si dupa 2001 la jantele de tabla pe 15? Adica se poate observa dintr-o poza care si cum se potrivesc la modele 2004-2006 facelift? Au vreun cod anume pe ele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate