niku iorga Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 ink nu stiu unde, astept propuneri.... :j ce stiu aproape sigur: se pleaca sambata mai la pranz, din Bucuresti, intoarcerea: pana duminica dimineata :twisted: participanti anuntati deocamdata: subsemnatul, gepeto si catagsm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 Va astept la Muntele Rosu,plec maine dimineata. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Septembrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2007 da trebuie sa faci rost de niste noroi, ca whiski-ul il aducem noi :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 Noroiul e asigurat,am vorbit si a ploat pana aseara :grin: Acum e soare da frig,si distractia o sa fie in toi!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 Noroiul e asigurat,am vorbit si a ploat pana aseara :grin: Acum e soare da frig,si distractia o sa fie in toi!! man, nu mai zi de-astea, ca ma lasi fara slujba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 Noroiul e asigurat,am vorbit si a ploat pana aseara :grin: Acum e soare da frig,si distractia o sa fie in toi!! man, nu mai zi de-astea, ca ma lasi fara slujba! :ha :ha :ga :ga :ga :ga :ha2 :ha2 :ha2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 gata, rezolvat. Maine dimineata sint a(l)colo ! :j :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 Si eu merg .Plec la 8 din Baneasa.O sa fie :be ,:dr si :k.Imbatraneste unul :) "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 Si eu merg .Plec la 8 din Baneasa.O sa fie :be ' date=':dr si :k.Imbatraneste unul :)[/quote'] ... sa-i transmiteti si din partea mea toate gandurile bune ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 Si eu merg .Plec la 8 din Baneasa.O sa fie :be ' date=':dr si :k.Imbatraneste unul :)[/quote'] ... sa-i transmiteti si din partea mea toate gandurile bune ! ... Lasa vrajeala si hai la Muntele Rosu!! :be Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 Tupare, fara cadou se poate? :( LA MULTI ANI ! MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 Iti dau eu un cadou de nu-l mai vezi :twisted: Vin-o ca raman cu bautura neconsumata :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 Ca ciuta blanda dupa caprioara, Ca iedu' crud dup' a sa mama, Ca puiul negru, mic de cioara, As veni "sa bag pe goarna" :ga ... 1) ... tot familionu' [ eu, nevasta si a' mica ] suntem bolnavi ... viroza de toamna, stau cu picaturi si Nurofen la curu' lui fii-mea ... 2) ... sa fiu cinstit, si sanatos sa fi fost, nu stiu daca aveam invoire de la Sefa ... cu greu am smuls permisiunea pentru cele 4 zile de la Baia Mare ... nevasta-mea "nu gusta" noroi si spritz, asa ca nu prea am cu ce sa o momesc ... sorry ! ... ... oricum, va doresc distractie placuta ! ... ... sa va fie bautura rece si femeile fierbinti ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Septembrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2007 uite asa tupare mi-ai facut praf topicu :ha nu cred ca putem veni dis-de-morning, dar dupa amiaza soto suntem acolo :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 koala:merci mult de urari,tare mi-ar fi placut sa ne spui o poveste la gura sobei cu un Jack in mana si-un trabuc in gura :grin: Nicu:era bine sa veniti dimineata ca faceam si noi o inoroiala,da facem duminica 8) Va astept la bautura 8) Cine are chef sa bea cu noi e binevenit :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 La Multi multi mult... Ani, bani,noroi !!!! Tupare :gr1 :1 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 Merci mult :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 La multi ani si numai sanatate iti doresc! Ca restul le faci tu cu mana ta. :grin: :k :be :be :top :dr :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 La multi ani, sanatate, tot ce-ti doresti !... :grin: :h5 :rsp :be :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 la multi ani !!! si tot ce-ti doresti !! :k :top :2dr Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 La multi ani Tuparu Costi "La multi ani, multi bani, multi ce vrei tu" Recipientele este ( ca e mai multe) la loc sigur. :D Dis de dimineata il iau pe Suzuker si iesim oleaca pe centura ca fetele. Ramane ora 8.30 ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 La multi ani man!!! Sa ne traiesti! :dr :k :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 Re: La multi ani Tuparu ...Dis de dimineata il iau pe Suzuker si iesim oleaca pe centura ca fetele... ... taci fato ca mor :grin: ... nici nu tre' sa-mi zici numele de scena, ca le stiu deja : Anda si Suzy :ga ... faceti bani de combustibil, este ? :ga ... PS 1 : ... stiu ca-s offtopic, da' faceam buba la gura daca taceam, n-am putut sa ma abtin, scuzele mele doamnelor ! ... pardon, am vrut sa zic domnilor ! :ga ... PS 2 : ... sa beti cu Tzuparu si pentru mine, distractie placuta ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 La multi ani .. si sa ai parte de tot ce-ti doresti. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 La multi ani! Si tort de noroi :k :grin: 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate