Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lista neagra a locurilor care trebuiesc evitate

Max
 Share

Recommended Posts

Cabana Mogosa , desi asezata intr-o locatie mirifica, este unul dintre cele mai jenante locatii de cazare din Maramures.

Acest lucru se datoreaza proprietarilor acestei cabane (politicieni si alti oameni cu influenta) care au bagat in fata un administrator incult si incompetent care nu are nici cele mai mici urme de profesionalism si de bun simt. slp

Este o locatie care face de rusine turismul din Maramures. :P

Recomand evitarea totala a acestei locatii.

Edited by Astral

LISTA NEAGRA A Locurilor Care Trebuie Evitate!

voi incepe eu acest topic, cu o experienta neplacuta ce am avut-o in acest week-end.

NU VA RECOMAND "PENSIUNEA LARA" DIN VALEA IERII.

dupa bunul principiu romanesc "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul", sambata ne-am decis sa mergem pana la Lacul Bondureasa, la cativa km de Valea Ierii. si cu aceasta ocazie, am zis sa ne oprim si la Pensiunea Lara, sa vedem si noi de ce este asa de laudata de catre toti amicii.

pensiunea este frumoasa, ca si aranjament si imprejurimi, insa servirea la restaurant este EXECRABILA. pardon, zic servirea, dar care servire, ca in 45 de minute cat am stat acolo chelnerii nici macar nu au trecut prin zona mesei noastre. am stat vreo 20 de minute dupa care n-am luat singuri meniul in speranta ca poate asa vom ajunge sa comandam mai repede. dupa prima jumatate de ora cei de la masa din spatele nostru s-au luat frumos si au plecat. ei s-au plictisit dupa o ora de asteptat doar. lucru care de altfel l-am facut si noi dupa 45 de minute de stat inutil.

ah, si pentru cine e interesat de o investitie buna: De vanzare pana la 50% din proprietatile pensiunii Lara. Detalii se pot obtine numai personal, la sediul Pensiunii Lara. poate cineva cu un pic de bun simt poate pune pe picioare locul respectiv, ca de clienti e plin, numa asa aiba si cine sa-i serveasca.

Edited by Astral

Re: LISTA NEAGRA A Locurilor Care Trebuie Evitate!

Eu nu inteleg aceasta atitudine a celor care intra intr-un restaurant si asteapta mai mult de 5-10 minute sa ii bage cineva in seama. Nu iau partea chelnerilor, dar eu daca astept mai mult de 10 minute, ma duc peste ei si de obicei se rezolva foarte usor in acest mod.

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

asta este ceva normal la romanii ,dupa ce constientizeaza ca afacerea mergebine zic :Hai sa crestem preturile,Hai sa scadem cantitatea,Hai sa scadem calitatea produselor,Hai sa ne batem joc de clienti .Ce este mai trist ca aceste decizii le iau patronii nu angajatii .Cand mai apar si chelnerii acestia sictiriti si inganfati de i-ti vine sa le dai cu meniul in cap si tot ei fac pe desteptii ca nu te-ai hotarat i-ti vine sa ii inpusti.

P.S.Nu vreau sa supar nici un patron de restaurant sau chelner dar vreau sa ii trag unpic de maneca si sa le spun ce le spun si angajatilor mei:CLIENTUL NOSTRU, STAPANU NOSTRU !

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Subscriu la ce a spus BOBO , exact asa am patit si eu la pensiunea LARA , insa vreau sa va atrag atentia putin la "grabirea" chelnerilor sa zic asa ., Daca mergi la ei si faci scandal ca stai si nu vin la tine cel mai probabil te vei trezi cu materii nedorite in mancare de care tu nu vei stii , spun asta findca stiu cazuri

Never stop exploring

Eu nu inteleg aceasta atitudine a celor care intra intr-un restaurant si asteapta mai mult de 5-10 minute sa ii bage cineva in seama. Nu iau partea chelnerilor, dar eu daca astept mai mult de 10 minute, ma duc peste ei si de obicei se rezolva foarte usor in acest mod.

sa zicem ca evit sa fac asta deoarece daca trebuie sa ma duc sa ma rog de chelneri, sa imi deie un rahat de mancare care ii la dublu pret fata de alte locuri si jumate portia, nu am o atitudine chiar asa de amicala, si recunosc ca nu vrea sa mananc friptura tinuta in congelator de 2 luni dupa o faza de genul asta. din punctul de vedere al patronului daca nu ai posibilitatea de a asigura numarul de chelneri corespunzator unui restaurant, atunci fa pe sistem de impins tava, fiecare isi ia personal ce vrea de mancare si de baut, si toata lumea e fericita.

Desi nu am fost niciodata la pensiunea respectiva, subscriu la cee ce a scris BOBO. Adica nu inteleg de ce sa ma duc peste ei , pe banii mei... :P daca imi vor banii din buzunar, sa vina ei...... Daca nu, sa fie sanatosi si sa astepte sa le pice din cer un client pe care sa-l "faca"

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

In aceiasi nota pot sa amintesc aici si restaurantul de la Muntele Rosu ! Am stat la masa 50 de minute , am facut comanda si dupa alte 40 minute vine faca o portie ...`ca nu mai are la bucatarie` ! A trebuit sa tragem la sorti cine ramane nemancat , ca de impartit,,,nu prea aveam ce :P ! Pacat de locatie !

Edited by Astral

voi incepe eu acest topic, cu o experienta neplacuta ce am avut-o in acest week-end.

NU VA RECOMAND "PENSIUNEA LARA" DIN VALEA IERII.

dupa bunul principiu romanesc "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul", sambata ne-am decis sa mergem pana la Lacul Bondureasa, la cativa km de Valea Ierii. si cu aceasta ocazie, am zis sa ne oprim si la Pensiunea Lara, sa vedem si noi de ce este asa de laudata de catre toti amicii.

pensiunea este frumoasa, ca si aranjament si imprejurimi, insa servirea la restaurant este EXECRABILA. pardon, zic servirea, dar care servire, ca in 45 de minute cat am stat acolo chelnerii nici macar nu au trecut prin zona mesei noastre. am stat vreo 20 de minute dupa care n-am luat singuri meniul in speranta ca poate asa vom ajunge sa comandam mai repede. dupa prima jumatate de ora cei de la masa din spatele nostru s-au luat frumos si au plecat. ei s-au plictisit dupa o ora de asteptat doar. lucru care de altfel l-am facut si noi dupa 45 de minute de stat inutil.

ah, si pentru cine e interesat de o investitie buna: De vanzare pana la 50% din proprietatile pensiunii Lara. Detalii se pot obtine numai personal, la sediul Pensiunii Lara. poate cineva cu un pic de bun simt poate pune pe picioare locul respectiv, ca de clienti e plin, numa asa aiba si cine sa-i serveasca.

Asa este dar cea mai buna ciorba Lara numai acolo se mananca

Re: Lista neagra a locatiilor care trebuiesc evitate

intradevar acest proprietar este un tampit,incult,taran care a concesionat cabana lacul si partia si pune niste reguli proaste care ii nemultumeste pe multi dintre turisti :T

Re: Lista neagra a locatiilor care trebuiesc evitate

Nu stiu cine sunt proprietarii, dar anul trecut am fost pe acolo.

Totul arata a locatie comunista, neingrijita si cu un aspect neprimitor.

Pacat de zona si de lacul ala.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford

si uite asa, degeaba ai mancare buna daca servirea este egala cu zero. cel putin eu unu a doua oara la respectiva pensiune nu voi mai calca niciodata ca si client.

si uite asa, degeaba ai mancare buna daca servirea este egala cu zero. cel putin eu unu a doua oara la respectiva pensiune nu voi mai calca niciodata ca si client.

Eu nu pot sa-ti impartasesc experienta ta

Eu nu pot sa-ti impartasesc experienta ta

nici o problema, chiar ma bucur pentru tine ca ai reusit sa mananci ceva, si nu ai plecat cu un gust amar (sau fara nici un fel de gust de-fapt) de acolo.

La pensiunea Lara in weekend cica se srveste bufet suedez, si eu am asteptat pe terasa un timp, iar dupa ce m-am dus la ei mi-au spus asta. Poti sa stai linistit ca nu te intreaba nimeni nimic.

TODAY IS A GIFT

La pensiunea Lara in weekend cica se srveste bufet suedez, si eu am asteptat pe terasa un timp, iar dupa ce m-am dus la ei mi-au spus asta. Poti sa stai linistit ca nu te intreaba nimeni nimic.

interesanta informatia. cel putin cand am fost noi, meniurile erau prezente, chelnerii aduceau 1-2 mese din jurul nostru mancare (habarn-am cat au asteptat aia), si la una dintre mese au adus nota de plata, si au incasat. avand in vedere chestiile astea mi greu sa cred ca exista optiunea de bufet suedez.

ok, si sa presupunem ca am fost noi prosti si n-am stiut ca intr-adevar ar fi fost bufet suedez. ar fi fost chiar asa de greu pentru un ospatar sa vina 3 secunde la noi la masa, sa zica: "este bufet suedez, mergeti acolo si va luati ce doriti", sau sa fie prezent pe masa un bilet cat un pachet de tigari: "servirea se face inauntru", sau ceva de genu?

chiar daca ar fi fost bufet suedez sau nu, asta tot nu este o scuza pentru atitudinea ospatarilor :uameni

• 2 weeks later...

Hanul Dacilor(sau crama dacilor? ceva cu daci... numa unu e :) ) din gheorgheni e iarasi de evitat.

Este un sictir de chelner acolo de-ti vine sa-i f*ti un set de palme cu dosul. Statea si radea ca tembelu impreuna cu barmanita si cu inca unu in timp ce clientii asteptau, vizibil iritati, la mese. S-a hotarat dupa 15 minute sa vina sa ne dea un meniu(ne vazuse clar ca am intrat deci nu se pune problema ca nu ne vazuse). La fel asteptau si ceilalti clienti din care 2 chiar s-au ridicat si eu plecat.

Dupa inca 10-15 minute a hotarat sa ne intrebe daca vrem ceva de la bar si ce comandam.

Meniurile le-a lasat pe masa in sictir, la cerut comanda a venit cu acelasi sictir de ca si cum imi dadea gratis mancarea.

La orice intrebare isi dadea ochii peste cap de parca toti trebuia sa stim ce masa contine fiecare rahat de mancare din meniu.

Obraznic pana dincolo!

Cand am plecat am lasat bacsis 50 bani si i-am spus sa-si cumpere de ei o carte cu bunele maniere sau macar sa faca un curs de ospatar ca e jalnic.

Evitati locul ca o sa plecati mai iritati decat dupa o ora de dat declaratii la politie.

Edited by Astral
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL]

• 3 weeks later...

In 2002 era "faza verii" la Sovata: Un chelner s-a prezentat beat la o terasa din Sovata,a luat comanda de la o masa,iar dupa o ora ,fara sa duca nici macar un tacam pe masa respectiva ,a dus nota de plata pe care l-a si umflat bine

La pensiunea Lara in weekend cica se srveste bufet suedez, si eu am aste :ha: :ha: :ha: :ha: ptat pe terasa un timp, iar dupa ce m-am dus la ei mi-au spus asta. Poti sa stai linistit ca nu te intreaba nimeni nimic.

interesanta informatia. cel putin cand am fost noi, meniurile erau prezente, chelnerii aduceau 1-2 mese din jurul nostru mancare (habarn-am cat au asteptat aia), si la una dintre mese au adus nota de plata, si au incasat. avand in vedere chestiile astea mi greu sa cred ca exista optiunea de bufet suedez.

ok, si sa presupunem ca am fost noi prosti si n-am stiut ca intr-adevar ar fi fost bufet suedez. ar fi fost chiar asa de greu pentru un ospatar sa vina 3 secunde la noi la masa, sa zica: "este bufet suedez, mergeti acolo si va luati ce doriti", sau sa fie prezent pe masa un bilet cat un pachet de tigari: "servirea se face inauntru", sau ceva de genu?

chiar daca ar fi fost bufet suedez sau nu, asta tot nu este o scuza pentru atitudinea ospatarilor :uameni

• 1 month later...

Nu stiu cum o fi acolo unde ziceti,dar eu stiu ca daca o data merg undeva si nu imi place,a doua oara nu mai merg!

Decat sa-i burdusesc buzunarul unuia care nu stie sa atraga clientii mai bine imi iau de acasa in bocceluta,imi iau neavasta si copii,si o pun frate de un gratarel pe care il fac cum vrea muschiu'meu!Scuzele de rigoare dc sunt off topik.

bau bau

• 2 months later...

semnalez negativ si motelul din gilau de peste baraj.

azi toamna am ocupat o masa mare, vreo 12 persoane, dupa o tura de bantuit 2 zile prin padis si zona. am comandat lucruri basic: ciorbe de burta, mititei, cafele, apa. ciorba rece, mititeii arsi si sleiti, cartofii prajiti asemenea, cafeaua (expresso) rece si ea. chelnerita tinerica si buna, da nu de chelnerita. sictirita, parca era in acea perioada a lunii. poate era. dar nu ma intereseaza. eu personal si cu prietenii mei l-am banat pe viitor pe motel. asta e adoua experienta de gen cu ei. a treia nu va mai fi. deloc

Edited by Astral

Mercedes Gelandewagen. The best.

Photo: http://picasaweb.google.com/bogdan.branzas

Marele pacat in toate povestile astea, este ca "meritul" pt toate relele nu revine fondatorului/administratorului afacerii, ci amputitilor de angajati care, asa inteleg sa-si faca treaba daca sefu si-a permis sa nu stea in ceafa lor, fie si numai pt o ora.

Poate ca stiti ca si administratorii unei afaceri au dreptu la o viata personala si, chiar si ei au probleme de sanatate/familie etc.

NIMENI, nu poate sa-si supravegheze angajatii 24/24, 7/7, 365 zile/an.

Inca mai avem de tras dupa relele morale lasate de comunism, conform carora, angajatul roman este apreciat de catre colegi atunci cand fura sau atunci cand saboteaza firma la care lucreaza (de, asa era pe vremea lu NeaNicu, si se pare ca nu se spala in 1-2 generatii)

Asa ca, dragilor, in loc sa procedati ca si citostaticele, (care omoara celulele bolnave impreuna cu cele sanatoase...nu fac diferenta) incercati sa infierati adevaratul vinovat.... eventual denuntand-ul conducerii firmei

...In felul asta, poate cu anii, v-om reduce efectele cancerului moral care macina coloana vertebrala a societatii romanesti.

O sa inchei cu un citat a lu taica Djuvara, care spunea:

"Brucan a gresit(n.p. cand spunea ca ne trebuiesc 20 ani sa scapam de zestrea morala a comunismului) ...de fapt, au trecut primii 20.... mai sunt 80......." :old

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Daca puteti, evitati Romania ... pana si in Bulgaria este mai bine ...:uameni

Edited by Dok

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

• 2 months later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use