FlorinGhimis Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Cum se poate incheia o saptamana buna dacat cu o iesire in natura , iar la Piatra Neamt de locuri numai bune de turat motoare si admirat peisaj nu ducem lipsa Participanti Sacalu , Florin , Ricanu, Laurentiu cu fetele sale, Paul cu al sau fiu in rol de copilot Traseu mediu condimentat pe alocuri cu portiuni mai dificile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Plimbare usoara Pe langa Piatra Neamt alte foto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Plimbare usoara Pe langa Piatra Neamt ina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Plimbare usoara Pe langa Piatra Neamt inca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Plimbare usoara Pe langa Piatra Neamt Interesante noroaie. Poate va bagati si la organizarea unei "prietenesti" ca dupa cum se vede zona are mare potential Felicitari pentru iesire. Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Plimbare usoara Pe langa Piatra Neamt Interesante noroaie. Poate va bagati si la organizarea unei "prietenesti" ca dupa cum se vede zona are mare potential Felicitari pentru iesire. nu-i o idee rea deloc! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Perry Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Plimbare usoara Pe langa Piatra Neamt Faine pozele si mai ales plimbarea. Vad ca Sacalu e mare mester la troliat si supravegheaza indeaproape toate operatiunile :) Tot nu scapati de "prieteneasca" aia promisa, cat de curand. _____________________________________ SUZUKI JIMNY 1,3 (2005) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Plimbare usoara Pe langa Piatra Neamt sa va fie de bine !!! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Plimbare usoara Pe langa Piatra Neamt o conditie de baza ar fi sa va prindem pe aici . deci, cand veniti ?? ca de restu ma ocup eu cu Sacalu Faine pozele si mai ales plimbarea. Vad ca Sacalu e mare mester la troliat si supravegheaza indeaproape toate operatiunile :) Tot nu scapati de "prieteneasca" aia promisa, cat de curand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Plimbare usoara Pe langa Piatra Neamt o conditie de baza ar fi sa va prindem pe aici . deci, cand veniti ?? ca de restu ma ocup eu cu Sacalu Salut.In weekend ma aflu in Piatra Neamt.Dc organizati ceva ma bag si eu dar ca ,copilot pt ca vin fara acaret.Dc nu macar poate ne vedem la o bere si mai schimbam cateva impresii. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alpinism Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Plimbare usoara Pe langa Piatra Neamt In ultima luna cred ca am bagat vro 500km offroad si mi-a fost bine, impreuna cu sacalu si ''preteni'' treaba merge struna. In weekend cred ca vom iesi iara. Roverul imi merge super, si cand mai raman mai bag un troliu.. Sacalul ma ajuta ca intodeauna si ne simtim bine pe offroad. Tura asta si Florin a ajutat si am fost o echipa. Ricanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_mihai Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Plimbare usoara Pe langa Piatra Neamt Salut Felicitari pentru iesire. Super si pozele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Plimbare usoara Pe langa Piatra Neamt sa va fie de bine !!! :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate