Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Migratie : de la 17" catre 16"

Vizitator koala

Postări Recomandate

Vizitator koala
Koala my brother are pe y61 jante 8x16 tabla,si asta e dimensiunea cu care vin Y61-rile din fabrica.

Dupa parerea mea chiar nu ai ce face,sau poate de plictiseala,te manaca sa schimbi jantele :grin:

Eu m-am dat pe terrano cu jante de aliaj,acuma pe samurai am aliaj si n-am sparte sau indoit inca nici o janta.

Poate m-am dat prea putin?

... Costine, nu "de figuri" vreau eu sa schimb jantele ... ca nu ma dau banii afar' din casa, si mai sunt multe de facut la autobuz :D ...

... problema sta in felul urmator : singura sursa de cauciucuri, marca BFGoodrich - profil MT - dimensiune 17", este in America ... la noi nu exista asa ceva, nici macar in Europa nu se aduc [ am vorbit la importatorii BFGoodrich din Germania ] ... pe astea de acum mi le-a luat Oresti si n-am ce sa comentez, mi le-a adus cand le-am cerut, si la un pret convenit de comun acord ... problema este ca sunt scumpe al 'reaku [ am dat 400 USD / buc. ] si, daca se intampla doamne fereste sa spintec vreunul in padure, dureaza mai mult de o luna pana vine containerul de peste ocean ...

@Nike : Merci !

@Sorin : ... am vazut setul ala scos la vanzare, da'-s inguste :( ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Koala,tu folosesti masina 99% pe asfalt,sansele sa tai un BFG MT sunt foarte mici,jantele arata bestial pe masina ta.

Nu uita ca sunt aliaj si sunt foarte usoare,daca pui de tabla o sa cedeze mai repede rulmentii.

La cum arata eu le-as pasta.

Si cred ca nu s-ar inghesui prea multi sa cumpere setul de roti decat daca l-ai da la un pret mic si iar nu cred ca merita sa pierzi o gramada de bani dupa ce ai folosit 6 luni niste cauciucuri.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Pai.. Mergi si tu cu 2 seturi, una de expeditie, pe 16, profil "agreziv"i, si una de zi cu zi pe 17(actualele) pe care le ti pana se uzeaza, si apoi te mai gandesti cu ce le nlocuiesti

Este una din variante,... :D

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

alta idee :id

Pastreaza jantele de 17 si dupa ce ti se uzeaza cauciucurile actuale incalta-le cu gume de iarna (AT-urile sau MT-urile sunt "hopeless" iarna pe polei sau gheata).

Iar pana atunci gasesti tu un rand de roti de "scandal" cu MT-uri

Link spre comentariu

Vizitator koala

@aztec & sorin :

... de fapt amandoi mi-ati sugerat acelasi lucru ... sa pastrez jantele actuale pentru "mersul de oras" si sa iau niste 16"-uri pentru "mersul de munte" ... e solutia cea mai logica si de bun simt, si mie mi-a trecut prin cap ... din pacate, inca un set de jante + gume nu e usor de justificat financiar fata de "esaloanele superioare" :ga ... si mi-e greu acum, la patruj' de ani, sa mai dorm pe presul din fata usii si sa mananc numa' paine uscata :ga ...

Link spre comentariu

@aztec & sorin :

... de fapt amandoi mi-ati sugerat acelasi lucru ... sa pastrez jantele actuale pentru "mersul de oras" si sa iau niste 16"-uri pentru "mersul de munte" ... e solutia cea mai logica si de bun simt, si mie mi-a trecut prin cap ... din pacate, inca un set de jante + gume nu e usor de justificat financiar fata de "esaloanele superioare" :ga ... si mi-e greu acum, la patruj' de ani, sa mai dorm pe presul din fata usii si sa mananc numa' paine uscata :ga ...

mare adevar graiesti :ga :ga :ga

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Vizitator koala

Am fost astazi pan' la don Luigi, sa vad cum imi sta cu jante de 16" si gume de 33" ... avea niste jante de otel, aratoase, cu ET -25 ... guma atingea un pic in coltul overfenderului la viraj maxim ...

... ca atare, deoarece se pare ca tot nu o sa scap de treaba asta :ga, am hotarat de comun acord ca nu mi-ar strica un kit de avansare al puntii fata si un caster kit ... maine sunt "pe felie", si o sa relatez de la fata locului :D ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare