Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme bara stabilizatoare Y61

florinrob

Postări Recomandate

Buna ziua stimata comunitate.

Mi-a crapat la Nissan-ul meu comanda de decuplare pt. bara stabilizatoare. Am demontat angrenajul (dupa ce am facut diagnosticarea sistemului conform indicatiiilor producatorului) si am identificat problema ca fiind actuatorul.

Motorasul ce comanda cablul are un sistem de demultipicare, in capul motorasului are un sistem de roti dintate cam cum se regasec intr-un ceas si care la mine sunt distruse. Mai precis roata aflata pe axul motorului. Am rezolvat cu un ceasornicar si a inlocuit roata cu ceva similar. Maine incerc motorasul dar oricum am un disconfort si imi este frica ca ma lasa in curand chiar daca pt. moment rezolv problema.

Ma puteti ajuta cu un sfat sau o piesa de schimb la un pret domestic? Va multumesc anticipat.

Nissan Patrol GR, 3.0 TDI, 2004

Everything for your safety

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...

Re: Probleme bara stabilizatoare Y61

Buna ziua stimata comunitate.

Mi-a crapat la Nissan-ul meu comanda de decuplare pt. bara stabilizatoare. Am demontat angrenajul (dupa ce am facut diagnosticarea sistemului conform indicatiiilor producatorului) si am identificat problema ca fiind actuatorul.

Motorasul ce comanda cablul are un sistem de demultipicare, in capul motorasului are un sistem de roti dintate cam cum se regasec intr-un ceas si care la mine sunt distruse. Mai precis roata aflata pe axul motorului. Am rezolvat cu un ceasornicar si a inlocuit roata cu ceva similar. Maine incerc motorasul dar oricum am un disconfort si imi este frica ca ma lasa in curand chiar daca pt. moment rezolv problema.

Ma puteti ajuta cu un sfat sau o piesa de schimb la un pret domestic? Va multumesc anticipat.

Eu zic sa te pregatesti incet cu o piesa originala noua.

La dezmembrari nu cred ca vei gasi asa ceva.

Link spre comentariu

Dupa 6 luni de mers fara bara stabilizatoare, sunt linistit cand afirm ca nu merita banii sa o repari. Lasa-o decuplata, eventual da-o jos de tot si la revedere.

Daca nu ti-ai luat masina sa scoti timpi pe circuit si mergi ca toata lumea pe la 100-120, nu se simte la patrol nevoia.

Daca tii neaparat sa o ai in continuare decuplabila, am vazut in australia bielete decuplabile manual. Sau il intrebi pe mickey'3 sau te duci la un mester dibaci sa iti confectioneze:

http://www.4wd1.com/Images/swaybardisconnects.jpg

Link spre comentariu

Daca mergi pe asfalt, trebuie sa iei una noua sau sh! Decat sa improvizezi mai bine sa mergi fara. Una noua costa destul de mult si in plus sunt putin furnizori care sa-ti aduca asa ceva!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare