Yonutz Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Ora 23 azi, benzinaria Mol de la intrarea pe A2 Traseu - necunoscut (de voi) cca 80 km! :ha: Cerinte - masina 4x4, cal, magar si niste boi! :ha: Reactii adverse - nu sunt ca n-avem antitdot! Va fi si o tara de raid ...nocturn! Perticipanti 1.Negrotaurul, in sfarsit cu o megamasina (Patrol cu sigla de Toyota!) :ha: 2.Gaganu co-rasturnator :ha: 3.Gpscu co-ridicator ce rastoarna Gaganul :p 4.Subsemnatu care imi zice mie pe persoana fizica 5.Goganu 6. ... Nota - Nu suntemi in masura sa raspundem de masinile rasturnate, distruse sau rupte ... asa ca spuneti nevestelor sa lase blestemele la adresa mea acasa! :P :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) Hai pe ultima suta de metri :Gr Stim sa anuntat foarte devreme , v-ati facut planuri ........ :ha: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) Nu bah, am fost la vanatoare si am dat numai gherle! :ha: Nu e normal sa punctam macar odata pe ziua de azi? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) ............gata mi am pregatit utilajul (adica i-am bagat o guritza de motorinel :ha: )..........am inteles telefonic ca mai vine @gabi pas, horatiu si don luigi, rotty si sensei :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) ............gata mi am pregatit utilajul (adica i-am bagat o guritza de motorinel :ha: )..........am inteles telefonic ca mai vine @gabi pas, horatiu si don luigi, rotty si sensei :h5 in ceea ce ma priveste...se confirma!! :h5 gabi pas-prezent in noapte.... :hi gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) Si eu care ma intitulez bullbar! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) O noapte cu peripetii :Gr :dr1 :C eu in rolul de copilot , am ajuns acasa pe la 5 dimineata ,plin de noroi din cap pana-n picioare :grin: Bullbar multumesc pentru rabdarea de care ai dat dovada ..... la stenga...la dreapta :x ...vezi pe acolo.... :ha: ...acolo e santu :banana Goganasu ciufulestel pe mecanicul care ti-a strans vascul , intrucat putea fi mai rau :h5 Yonutz ai facut ce ai facut de m-ai incurcat :ha: cu zdreanta aia de copilot Gaganul :grin: Gagane lasa injectiile in teren ... :grin: ..asteptam fapte ...cu cadavrul tau :ha: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) Cateva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) Inca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) Ultimele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) Multam fain de invitatie :ypu si uite si ceva poze. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) poze You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) poze You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) ultimele poze You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) Abia imi spalasem masina..... :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) Abia imi spalasem masina..... :twisted: Adevarul e ca era brici facuta insa parca mai bestial arata in poza asta :ypu You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) In canalul ala mi-a tacanit tot timpul diful spate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) ........o noapte cu peripetzii........ELICEA a divortat de mine.....dar nu scapa fara PARTAJ :ha:. CAUZA ? 1. am trecut cu viteza printr-o baltoaca ceva mai mare la intrarea in padure dupa vestitul santz si acolo am auzit POC dar am crezut ca am atins ceva pe dedesubt.... :P ma gandesc ca poate a ajuns apa la elice si a impus rezistenta si astfel s-au sficut prezonele ..... 2. slaba calitate a prezoanelor care tineau fulia.... :wink: Oricum am avut noroc, putea fi mai rau......radiator spart altele........ P.S.....multumesc celor care m-au ajutat (adica toti).....in special lu @don luigi care mai facea caterinka de utilajul meu, mai strangea cate ceva :ha:. Am ajuns acasa (asistat de fratele @gabipas) cu ea pe roti fara elice.....acu stau si ma gandesc ii mai pun elicea? :P Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) Buna dimineata si sa va fie de bine! Vad ca ati le-ati ucis unpic asa :h5 Gogane numai elicea s-a dus? vascocuplajul pare in mintile lui? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) @watcher........la prima vedere nu are nimic vascu ca a zburat cu tot cu elice in protectia de la radiator ....flansa de la pompa de apa vedem ce putem face unde vin prinderile. ......la elice lipseste cam 2cm din ea care s-au spart dar nu cred ca trebuie schimbata. ....problema va fi difuzorul care e spart un sfert si flansa de la pompa de apa (sa vedem ce are filetu) in rest toate bune daca pot spune... :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) Gogane dupa expertiza facuta de domnul Luigi ...nu ai inteles nimic :P ... cine a montat vascul ultima data ,nu a pus piulitele care trebuiau si anume piulite cu frana ... sa nu te mire de ce , in nici un caz de la apa sau mai stiu eu ce ..... slp Piulitele sau slabit iar in timp sa facut joc in fulie ....si asa sau rult prezoanele ....etc tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) .........nu neg absolut nimic......ceea ce ma mira este ca prezoanele sunt originale ale masinii......nu mai conteaza CAUZA.......EFECTUL a fost devastator :grin: ........drept urmare utilajul a trecut la bandajare, sa vedem ce trebuie inlocuit, sper sa fie gata in cateva zile....... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate