kato Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) :1 nu va lasati de loc !!!...sa va fie de bine ! :h5 :bravo Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) Sa va fie de bine :g :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) aha.....!!!!!de aia nu ai raspuns la telefon Yonutz....Te-ai dus la antrenament ptr nocturna de la "Kamikaze" :ha: :ha: :ha: Am incins telefonul de la biserica berii ca poate bem halba egalitatii.... :ha: :ha: :ha: dar te-ai dat de gol ....tu ai fost sa te pregatesti..... :ha: :ha: da da da..... :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) bah, huhurezilor, noctambulilor !!! vad ca a devenit o moda iesitul asta, noaptea...varcolacu' de bullbar s-a camuflat in noroi...moroiu' de goganu are damage la sfarleaza ... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) @zoli Pai bre, daca nu e noroi de multe luni ne-am gandit ca bajbaitul noaptea printre copaci ar putea deveni un hobby! Ei bine, pana la urma s-a gasit si ceva noroi in niste canale ... Telefonul era inchis si era cazut prin masina, la 5 am ajuns acasa si nu m-am ocupat cu pusul lui la incarcat! Deabia dupa o zi in care nu a sunat mi-am dat seama ca parca lipseste ceva ...si l-am luat la cautat! :ha: @goganu E damageul minim pe care l-ai avut in cazul desprinderii paletelor. Bine ca a fost doar atat. Stii cum se zice: mai bine mai putin rau decat un radiator spart sau alte alea ... Per asamblu a fost o iesire reusita zic eu, chiar daca am avut de data asta "red cross" pe masina! :ha: ...Si chiar daca la un moment dat ne-am invartit de vreo 3 ori in jurul unei parcele de pamant pe care voia GPScu sa ne-o vanda si nu stia cum ... :ha: Interesanta a fost si orientarea "caru mare, 10gr. dreapta!" :ha: Cine naiba a mai vazut offroaderi cititori in stele!? :ha: Bullbar s-a gandit sa aerografieze niste noroaie pe masina proaspat spalata ...Nenea Horace a dat cu caru-n aceeasi mocirla iar Mitzu (Rotty) a completat formatia "Crazy man can't fly in the mud!" :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) @semaca.......a inceput sa se dezmembreze patrolu'....... @yonutz.......in cele din urma mi am dat seama ca putea fi mult mai rau....... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) GOGANE,sa inteleaga lumea ca ai inceput sa mergi cu motorul in portbagaj?? slp :1 :ha: bullar,rotty,Horace...cei trei crai de la rasarit spre apus,dar fara succes! ... ati fi putut trece canalul doar ...dezmembrand acaretele si luandu-le bucata cu bucata... :ha: :ha: :h5 una peste alta,a fost un rally raid nocturn relaxant,fara peripetii nashpa,fara damage majore.... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) Ne-am miscat pe baza de caru mare ...nu mai stiu cate grade dreapta, remember? :ha: Io as fi trecut canalul ... stilul fluture, inot! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) @gabipas..........motorul merge si fara elice....temperatura nu a sarit de juma' :ha: ......sa vedem ce mai dezmembram @yonutz.....bre in canalul ala nu mergea decat stilul SMULS :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) Carul mare 10 grade la drepta :ha: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: "Night Fleskar's Show" (NFS Tunderground) Baaaahaaaaiiii......acesti Magellani si Vespucieni ai marilor de noroi de langa imputita noastra Capitala...ne-ati plimbat prin brize de cacat si pisat de ne-au amortit "nasurili" si apoi ne-ati ocolit din nou pe tarlale pline de spumele civilizatiei si in timpul asta GPScu "se consuma" din exterior in interior cu bere blonda ca un matelot destoinic. Pai cum kilu meu sa nimereasca vasnicul meu copilot Ursa Mare fara sa-si bage p..a in Carul Mare si sa urle la mine: "stenga, fa stenga....asa bullbar...vorbesc mult?" :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate