Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

DACIA 4*4

Vizitator adila

Postări Recomandate

Re: DACIA 4*4

Are un cunoscut, si se descurca de minune cu ea. A luat-o cu scop utilitar, dar a trecut demult la categoria pasiune. Ii place atat de mult, ca deseori renunta la Opelul Astra pentru a merge cu papucul. Exemplarul lui nu e double cab, e de 2 locuri. Nota: se pare ca daca are fata cuplata, viteza este limitata la 40 km/h.

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Conteaza mult la ce intentionezi sa o folosesti. Nu are reductor, asta e o chestie importanta de stiut (presupun ca stiai deja :) ). Daca vrei sa faci cu ea ce fac ciobanii sau cabanierii prin zona mea, merge de minune. Inclusiv salvamontistii din Petrosani tot de asta au, desi ma tem ca si-ar dori ceva mai mult. Sa nu doresti sa iesi la offroadeli de astea nebune cum fac baietii, ca acolo nu are garda destula, conteaza reductorul lipsa si e si prea lunga cu unghiuri de atac si degajare insuficiente. Oricum, cunostinta asta a mea a facut multe trasee in categoria soft cu papucul lui.

Samurai incepator
Link spre comentariu

cum sa nu mearga mai mult de 40 la ora cuplata???

asta e doar recomandare...ca sa nu strice lumea cutia pentru ca nu are dif central si are din fabrica date presiuni diferite la rotile din spate fata de cele din fata

din proprie experienta va pot spune (am 2 papuci :ha: ) si am venit cu unu cu 1.4 to pe portbagaj si remorca dupa ea cu 80-90 de la oradea la bucuresti cuplat 4x4 pe o ninsoare de nu se vedea om cu persoana

per total masini destul de bune fara mari probleme

la unu de 4 ani am schimbat pe garantie (cind avea) cardanul si din buzunar de vreo 4 ori ambreiajul si are 140.000 si 6 soferi de-a lungul timpului

la unu de 3 ani o saiba dintre pinionul de vit 1 si sincron si cam atit are doar 20.000

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Vizitator adila

am intrebat si eu pe forumul de la aro ce parere au despre dacia 4*4. fratilor,m-au izgonit,de parca i-as fi injurat.nu pot sa cred!!!!!!! cat de rau sa fii ?

Link spre comentariu

cum sa nu mearga mai mult de 40 la ora cuplata???

Nici eu nu am vrut sa zic ca nu merge, doar ca asa cere producatorul. Oricum, fata de tine eu am vorbit din auzite, informatie la mana a doua din cateva surse :) La doua de astea la activ e clar ca stii mai multe. Ce am uitat sa scriu e ca unii schimba mecanismul de cuplare a 4x4 de la buton cu ceva cuplaj mecanic. Poate stii detalii Miroane, ca pe mine m-a lasat memoria. Am banuiala ca o cautare pe forum te-ar ajuta, adila, ca pe aici am citit.

Samurai incepator
Link spre comentariu

am intrebat si eu pe forumul de la aro ce parere au despre dacia 4*4. fratilor,m-au izgonit,de parca i-as fi injurat.nu pot sa cred!!!!!!! cat de rau sa fii ?

ia spune tu si moderatorului de aici, soimu...sa se duca sa se masturbeze...sa vezi ce se intampla....

cat de rau poti fi?! sa nu cauti info pe daciaclub, cu daciotii?! e mai simplu si mai informat. offroad cu masina aia, n-o sa faci. e asa, sa pleci in panta pe iarba uda, daca ai gume...altfel...stai acasa. succes si pe aici! :rules

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

Vizitator adila

ce treaba am eu cu soimu atata timp cat a fost un domn......despre cel de la forum aro care m-a trimis acasa,nu am cuvinte.eu am cerut parerea despre masina pe un forum specializat dar v-ati ofensat foarte tare. este tot o masina romaneasca ,ce v-a deranjat asa tare? ...de ati luat foc

Link spre comentariu

ia spune tu si moderatorului de aici, soimu...sa se duca sa se masturbeze...sa vezi ce se intampla....

(...) sa nu cauti info pe daciaclub, cu daciotii?! e mai simplu si mai informat.

Mutam neintelegeri de altundeva aici? Nu cred ca e productiv, Keo!

"Daciotii" ar trebui sa sune peiorativ? Ca si eu sunt un daciot. Nu sunt mandru sau rusinat de asta, pe moment sunt pur si simplu satisfacut. Daca omul intreaba de Dacia 4x4 pe un forum romanesc al unei masini 4x4 romanesti nu imi pare chiar deplasat, judecand ca Aro 10 4x4 e in parte Dacie. A presupus ca ar putea avea ceva comun cu Aro 10-le ala. Probabil as face la fel.

Apropo de partea cu moderatorul, nu toti sunt ca aici. Am fost si eu in situatia de a sta pe ganduri sa trimit pe cate unul(pe alte forumuri) in diverse locuri neortodoxe, asa ca pacatul cu masturbatul poate fi neconcludent. Poate omul parea nesatisfacut, judecand dupa reactii si i-a fost propusa o solutie. Un moderator nepriceput si abuziv poate fi un "pain in the ass". Nu zic ca asta e cazul, ci ca teoretic ar putea fi.

Samurai incepator
Link spre comentariu

ma folosesc de el zilnic si e un caraus OK dar sa nu dea doamne sa se strice ceva ca ,crezi, ca ai mertan la costuri.e slabut masina .am incercat putin offroad cu el dar nu pentru asta a fost facut si am lasato sa care ciment incontinuare.

Link spre comentariu

Referitor la userul adila.

1 nu este ok sa mutam conflicte de pe un forum pe altul. Totusi, fac remarca ca nu Keo este cel care "transporta" situatia de colo colo.

2 adila a fost "izgonit" de pe forumul amintit din pricina nerespectarii regulamentului si a derapajelor de limbaj, nu din pricina ca a intrebat despre Dacia.

3 atata cat cunosc, termenul de "dacioti" nu este peiorativ.

4 consider, in continuare, ca ar fi mult mai logic si eficient ca opinii despre Dacia sa se caute, mai intai, pe formul dedicat marcii.

Cele bune!

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

In concluzie ar trebui sa ma duc si eu la Suzuki-club.ro sa ma uit de informatii pentru Samurai, nu? E plin de date bune acolo. Sunt convins ca proprietarii de SX4 si Swift imi pot da mult ajutor cand e vorba de Sami. :)

Intamplator sunt de multi ani pe daciaclub, si pot sa zic ca acolo mare lucru nu gasesti referitor la papuc, si ce este e de-a valma. Papucul 4x4 nici macar nu are categorie proprie, e la amestec cu berlinele, breakurile, fie ele benzinare sau diesel... E greu sa fii singurul 4x4 al familiei.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Vizitator adila

chiar nu vroiam sa se ajunga asa departe cu discutia asta.am gresit,dar fara sa vreau.mi s-a parut un forum de 4*4 si am intrebat si eu baietii despre aceasta masina. chiar imi pare rau de discutia asta. oricum vreau sa va multumesc pt. raspunsuri si cum ziceti voi......la mai mult noroi!

Link spre comentariu

Vizitator adila

ma gandeam la dcia paupuc 4*4 pt plimbari asa mai soft in teren.are spatiu mare pt bagaje,are si un pic de garda la sol,acum nu stiu tractiunea cat de trainica e.in mare parte e dacia,si pe dedesupt,deci nu cred ca ar trebui sa coste asa mult intretinerea ei sau eventualele reparatii.trebuie studiata problema mai in amanunt.

Link spre comentariu

"Daciotii" ar trebui sa sune peiorativ?

pe atat de peiorativ suna, pe cat suna si "aroisti"...dintre care fac si eu parte.

cat despre mutatul discutiilor, n-am facut-o eu, ci doar am dat o replica. si nu mai cauta sa iei apararea cuiva pe care nu-l cunosti, presupunand ca au gresit altii, pe care iarasi nu-i cunosti. mister adila, alias "roz" (pe aro4x4.net) n-a respectat niste reguli, care dealtfel se regasesc si pe aici. oamenii de pe acolo, nu-s nici mai mari, nici mai urati si nici mai prosti decat cei de pe aici...sunt cam aceeasi peste tot. numai "roz" este unul...

cat despre orice om care se informeaza, si incepe cu "goagal", avand dacie...incepe de acolo. asa mi se pare firesc, si asa cred ca ar face oricine....pleaca de la ce are. ca "valul" te duce si prin alte parti, asta e altceva. iar despre atentia acordata de catre adminii daciaclub, diferitelor modele ale marcii, iar nu cred ca e cazul sa discutam noi pe aici.

pe scurt, omu' a deschis usa cu piciorul, a scuipat pe jos, si apoi tot el injura cand i se atrage atentia ca se pastreaza curatenia, pe acolo. si dupa toate astea, cand e dat afara, se duce la vecini si se plange ca ce lume a dracu e in sat...

succes oricum, tuturor daciotilor, aroistilor, nivistilor, si imperialistilor care stiu de gluma si nu le lipseste bunul simt!

:h5

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

pe atat de peiorativ suna, pe cat suna si "aroisti"...dintre care fac si eu parte.

Stai linistit, am facut parada dar nu m-am simtit jignit vreun fel si nici complexe nu am :) . Personal nu desconsider pe nimeni, indiferent cu ce se da, pentru ca eu stiu cum e sa te dai cu ce iti permiti, nu cu ce-ti doresti. Apoi poti ajunge sa te atasezi de ceea ce ai.

(...)nu mai cauta sa iei apararea cuiva pe care nu-l cunosti, presupunand ca au gresit altii, pe care iarasi nu-i cunosti(...)

L-am aparat pentru ca aici nu a gresit cu nimic. Poate nici acolo nu a intentionat sa greseasca, o reactie nepotrivita sau inteleasa gresit a atras una la fel si lucrurile au luat-o anapoda la nervi. Posibil, nu? De plans nu s-a plans, mai degraba a amintit ca a luat "nana la popou" si nu era total de acord cu motivatia.

(...))succes oricum, tuturor daciotilor, aroistilor, nivistilor, si imperialistilor (...)

100% de acord.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare