Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

DACIA 4*4

Vizitator adila

Postări Recomandate

Re: DACIA 4*4

...eu stiu cum e sa te dai cu ce iti permiti, nu cu ce-ti doresti..

eeeh...uite ca si tu ai inteles putin gresit treaba asta cu ARO. evident ca sunt persoane care trag de ele, ca nu isi permit altceva... dar crede-ma, ca sunt destui aroisti, care ar putea sa-si ia acarete imperialiste...da' nu vor. pur si simplu le face lor placere sa-si frece nervii in aro. e vorba poate si de putin nationalism aici...de mandria de a merge cu ceva facut in tara ta. cum sa zic...e vorba de mandria aia a taranului (nu de bucuresti) de a manca paine facuta din graul din ograda lui, in cuptorul din curte, si nu cumparata de la brutaria turceasca. chestie de filozofeala...da' nu e cazu', ca e destul offtopic.

hai noroc! :x

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator adila

Domnu....cat ai putut sa scrii aici pe club 4*4 doar de dragul ta a te certa ,puteai sa scrii jumate sa ma lamuresti si pe mine cu problema mea(daca chiar te pricepi si cunosti de astea ofroad) si nu mai ajungeam la tiganeala asta. DAr se pare ca unii oameni nu prea au treaba cu pasiunile mai cauta si altceva. Ai facut din tantar ,armasar,si tot alti sunt de vina.Vezi tu,asta e tipic romanesc.SE CHEAMA MAHALA.Sper sa nu mai aud de tine,ca mai convins.

Link spre comentariu

...eu stiu cum e sa te dai cu ce iti permiti, nu cu ce-ti doresti..

eeeh...uite ca si tu ai inteles putin gresit treaba asta cu ARO. evident ca sunt persoane care trag de ele, ca nu isi permit altceva... dar crede-ma, ca sunt destui aroisti, care ar putea sa-si ia acarete imperialiste...da' nu vor. pur si simplu le face lor placere sa-si frece nervii in aro.

Cred ca nu am fost destul de explicit, eu ma refereream la mine si la Dacia mea :) De Sami nu ma plang. Ma consider totusi privilegiat sa imi pot (inca) permite o masina separata pentru nebuneala, ca stiu pe unii care trebuie sa foloseasca utilajul si pe sosea, zi cu zi, asa ca nu pot umbla prea mult la ea. Motivatia pentru care altii se dau cu ce se dau nu imi permit sa o judec, pot eventual sa o admir.

Samurai incepator
Link spre comentariu

.. Motivatia pentru care altii se dau cu ce se dau nu imi permit sa o judec, pot eventual sa o admir.

:bravo :h5

@adila, alias roz: tare rea trebuie sa fi fost profa ta de romana, la scoala... te dadea des cu capul de tabla?! eu nu sper nimic de la tine...as fi prea pretentios... :sr

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

cum sa nu mearga mai mult de 40 la ora cuplata???

Nici eu nu am vrut sa zic ca nu merge, doar ca asa cere producatorul. Oricum, fata de tine eu am vorbit din auzite, informatie la mana a doua din cateva surse :) La doua de astea la activ e clar ca stii mai multe. Ce am uitat sa scriu e ca unii schimba mecanismul de cuplare a 4x4 de la buton cu ceva cuplaj mecanic. Poate stii detalii Miroane, ca pe mine m-a lasat memoria. Am banuiala ca o cautare pe forum te-ar ajuta, adila, ca pe aici am citit.[/quote:2kg6ob4n]

asa este ...cuplajul se strica....

partea mecanica a cuplajului rugineste de obicei si nu mai percuteaza cind i se da comanda de catre electrovalve

la primul papuc mi s-a intimplat asta si a fost schimbata pe garantie iar dupa ce a fost inlocuit am strecurat ceva vasilina si nu am mai avut probleme de atunci. al doi-lea papuc a avut parte de nou de acest tratament si inca nu a dezamagit :grin:

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare