Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SAMURAI DE CAMPINA

srssilviu

Postări Recomandate

Re: SAMURAI DE CAMPINA

:W

Frumoasa masina, s-o stapinesti sanatos!

Din poze pare un Samurai pe elicoidale. E modelul din fabrica sau o conversie?

P.S. Vezi regulile forumului si completeaza corect profilul, dar mai ales locatia.

Oliver

Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless

Toyota LandCruiser HDJ 80

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare !

Asa cum am promis , incerc atunci cand timpul imi permite sa impartasesc celor ce se "inspira" din aceste opinii , propria experienta privind exploatarea si imbunatatirea "partenerului" de distractii denumit semnificativ - SAMURAI .

Iata parerea mea :

Avantajul forte al sam-ului este simplitatea constructiva(punti,sasiu,motorizare,transmisie,caroserie,etc),fapt ce te ajuta sa transformi cu usurinta o masina gandita si fabricata ptr. un regim de exploatare in all-road,intr-o masina cu note bune in off-road,tot ceea ce tre. sa faci , este sa stii ce vrei sa ceri de la ea.Practic ea doar iti completeaza fanteziile,tu manuitorul fiind de fapt creeatorul jocului.

Am realizat din propria experienta ca (...si aici excludem varianta competitionala) singur,prin defectul nativ al omului o sa vrei din ce in ce mai mult. In varianta clasica(asa cum au creat-o baietii cu ochii mici) te vei oprii atunci cand jocul deabia incepe si vei spune intodeauna : daca ar fi fost putin mai "vanoasa",daca nu topaia,daca mai aveam o viteza sub 1,daca erau rotile mai mari, daca 4x4 ar fi insemnat 3 roti la treaba macar... nu 2, daca , daca...si dupa o vreme iti raspunzi singur : - la bani astia (...cat un motoscuter cu miros de ocean) cred ca "stie" prea mult !

Urmeaza in stilul clasic,caracteristic oricarui impatimit al unei pasiunii,sa cauti,sa intrebi si...sa treci la treaba. Si iata cum incepe stresul tau. Pentru atunci cand nu ai nimic in comun cu partea tehnica(si aici vorbim de punere in practica nu doar nivel de schita pe o hartie),cand logistica nu te ajuta,cand timpul rezervat pasiunii este prea scurt , ce faci ? ... Ai 3 variante :

1.Suni un prieten (intodeauna ,norocul nostru al romanilor,este ca minim o cunostinta se pricepe la fiare.)

2.Jumi/Juma (iti alegi prioritatile pe moment si renunti la o parte a proiectului)

3. ... sau ambitionat (... telul mult prea bine cladit de senzatiile capatate in padure) incepi sa studiezi si ... constrans material , iti vei spune ca tot ceea ce se cumpara gata preparat ( tot ceva cu emblema "made in home" -dar altfel ambalat) este doar un pas, facut de altul dinaintea ta.

Aici as vrea sa ma fac inteles ca nu blamez sub nici o forma conditia tehnica,estetica sau oricare alta a "producatorilor" de update-uri SAMURAI de peste ocean,dar... sunt total inaccesibile noua impatimitilor din RO , din doua considerente : cost exagerat de mare(cel postat spre vanzare) si respectiv taxe suplimentare de transport,vama,etc., fapt ce ne determina sa gasim variante autohtone de a ne indeplinii dorintele.

CONCLUZIE : daca tehnica din dotare va ajuta , incercati si veti reusi(in proportie de 100%) sa realizati un update bun masinii voastre.

Urmeaza sa va arat ceea ce eu am facut,asa cum am spus in prezentare...in propria ograda.

Link spre comentariu

Bun venit! :W

Frumoasa masina, asteptam curiosi sa ne descrii modificarile pe care i le-ai facut. :1

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

• vstef_is a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare