Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ieri am facut-o de oaie - DJ 101T

omoroka

Postări Recomandate

Re: Ieri am facut-o de oaie - DJ 101T

Salutare 1 felicitari !

Vezi ca sunt multe drumuri judetene in aceasta situatie, asa ca ai unde sa te dai. Mai era unul si prin Moldova. Am uitat cum ii zice. Dupa ce mergi pe el vreo 15 km se infunda intr-o padurice si trebuie sa te intorci. Si mai sunt. ai unde incerca !

Succes !

4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:g

luate toate si puse cap la cap.....se pare ca ai avut o iesire superba, greu de uitat!

Bravo maestre si astept cu ardoare sa vina momentul cind iti trece incapatanarea sa-ti modifici veveritza! :))

Anyway, :1

Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992

Tel: 0742.08.02.05

mail: rosca_radu@yahoo.com

Link spre comentariu

:1 si la mai multe iesiri... Bine ca nu ti-ai pierdut floricelele :banana :banana :h5

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Bine ca ai terminat cu bine aventura!

Am intrat si io pe drumu ala acu ceva timp (cand a fost festivalu cascavelei). Experienta ioc, jimny stock inclusiv la sosoni. Era si ploaie. Am ajuns la intersectie si am luat-o la dreapta dar m-am oprit repede ca deja mi se luase. M-am intors.

M-am uitat si inainte si dupa pe Google Earth dar nu se vede ceva drum evident sa iasa in Bertea. Parca ceva spre Pietriceaua...

Ramane o zona de explorat cu echipament adecvat:)

Jimnyholic inside :j

Link spre comentariu

Am intrat si io pe drumu ala acu ceva timp (cand a fost festivalu cascavelei). Experienta ioc, jimny stock inclusiv la sosoni. Era si ploaie. Am ajuns la intersectie si am luat-o la dreapta dar m-am oprit repede ca deja mi se luase. M-am intors.

M-am uitat si inainte si dupa pe Google Earth dar nu se vede ceva drum evident sa iasa in Bertea. Parca ceva spre Pietriceaua...

da, poate organizam o expeditie in carpatii de curbura cu ceva traseu dinspre Valea Doftanei spre Siriu si poate chiar mai departe ;)

cred ca ar fi o treaba :grin:

Va salut !

Link spre comentariu

omoroka :1 , mi-ai adus aminte de expeditia mea catre Patrunsa :ha: :ha: :ha: viewtopic.php?f=38&t=8791&start=15

Numai ca eu eram cu masina d`oras, cu sotia si copiii si am avut parte si de o mica exorcizare ad-hoc la fata locului! :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu

Asta zic si eu distractie! Totu-i frumos cand se termina cu bine!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

da, poate organizam o expeditie in carpatii de curbura cu ceva traseu dinspre Valea Doftanei spre Siriu si poate chiar mai departe ;)

Amatori suntem.....

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

omoroka :1 , mi-ai adus aminte de expeditia mea catre Patrunsa :ha: :ha: :ha: viewtopic.php?f=38&t=8791&start=15

Numai ca eu eram cu masina d`oras, cu sotia si copiii si am avut parte si de o mica exorcizare ad-hoc la fata locului! :ha: :ha: :h5

povestea ta mi se pare foarte cunoscuta... e similara cu a mea :ha: :ha: :ha:

exact asa-i spuneam si eu copiloatei mele: "aaa, astea nu-s noroaie, asta e rahat; le trece baiatu" :ha: :ha: :ha:

Va salut !

Link spre comentariu

Amatori suntem.....

promit ca ma voi ocupa de problema. voi veni in curand cu o propunere concreta... sper eu, inainte sa dea prima ninsoare :h5

Va salut !

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

Salut

Ziceai in mesajul tau de niste harti militare GPS. Exista? Ca eu nu am gasit pana acum. Ne poti ajuta, cel putin sa ne spui de unde le-ai luat?

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Gabi, probabil ai nimerit exact pe drumul pe care am fost eu saptamana trecuta si nu l-am terminat din cauza timpului scurt. Aku n-am nimic dar banuiesc ca mai ai numarul meu de telefon. Asta e valabil pentru toti care se misca in zona judetului Prahova dar va rog sa nu profitati de asta. Mai las o data numarul meu sa-l puna in memorie toti cei care incearca terenul in zona jud Prahova ....0747 010198. Gabi, daca m-ai fi sunat, lucrurile ar fi fost mult mai simple. Toti cei care vor sa strabata anumite drumuri din zona imi pot scrie pe PM sau ma pot suna si le pot oferi informatii despre locurile pe care urmeaza sa le parcurga . E relativ simplu sa te pui in pericol si va spun ca nu are nici un rost. Mai bine mergi in siguranta si atunci si plimbarea ta va fi una reusita si te vei bucura de ea. Eu m-am ratacit noaptea prin paduri pe care le-am parcurs de multe ori ziua . Noaptea este cu totul altfel , chiar cu Gps sunt situatii cand nu gasesti cale de iesire si te poti invarti in loc ore in sir fara nici un rezultat, consumi carburant, consumi energie pentru ca te dai jos la tot pasul ca sa vezi pe unde este drumul, poti intra in panica...... Am ramas si eu de cateva ori blocat prin anumite locuri si m-au ajutat prietenii de pe forum sau altii care nu sunt pe forum.

Link spre comentariu

eu zic doar atat....ptr orice iesire prin Carpatii de Curbura ....trebuie sa fi pregatit....foarte pregatit...spiritul de aventura nu tine loc nici de troliu...nici de foame....in acea zona asa zisele drumuri isi schimba configuratia dupa fiecare ploaie mai serioasa.....iar noroaile de pe acolo....sunt bestiale....ai putea jura ca-s generatoare de vid....in asa hal se lipesc de masina....si mai ales de burta ei :grin:

Link spre comentariu

@wolfman: iti fac un CD cu ele, suna-ma maine 0730588558

@cristi: pai daca te cunosteam la vremea aia sigur te sunam, si stai linistit ca numarul tau e salvat de mult in telefonul meu :h5

Va salut !

Link spre comentariu

@wolfman: iti fac un CD cu ele, suna-ma maine 0730588558

@cristi: pai daca te cunosteam la vremea aia sigur te sunam, si stai linistit ca numarul tau e salvat de mult in telefonul meu :h5

Foarte tare ! Acum am vazut cand a fost deschis topicul. :ha::ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare