boca77 Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Salutari tuturor si bine v-am gasit va transmit de aici de la Sibiu. La fel de nou in bransa ca MarianR (suntem din acelasi "clan"). Am un Opel Frontera Sport 2.0i din '96. Momentan e la chirurgie plastica. Cand va fi gata vor veni si pozele. Pana acum pe unde am umblat cu ea nu m-a facut de rusine. Sa auzim numai de bine!!! Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... :h5 Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... bine ai venit !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... :W Iti doresc nici pe viitor sa nu te faca de minune. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... :W [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... :W si :1 pt. dorinta de a veni alaturi de noi.Ma bucur ca devenim tot mai numerosi sibienii... OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... Ohooooooo! :h5 :W ... Invitatie la taverna valabila si pentru tine! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... :W Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... Vad ca am parte de un calduros welcome. Multumesc tuturor. P.S. pentru sibieni: voi incerca sa fiu prezent joi la taverna. Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... :W in :cl OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... Am incarcat pe youtube un filmulet cu prima mea iesire off-road. Daca sunteti curiosi, click here: [youtube:3fo2qfk3] [/youtube:3fo2qfk3] Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... :W :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... Bine ai venit! Sper sa poti ajunge joi la taverna. Te asteptam! MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Mikitel Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... Salutare tuturor! Sper ca nu am venit prea tarziu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... :W Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pdflorin Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... Bun venit pe forum. Se vede ca ZIPPO are "lipici". Taverna lui D. Q. e prea mica pentru cati sunteti in Sibiu, asa ca va invitam la noi.... ca doar Poligonul de la Cincu e mare! i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... Bun venit in :cl :h5 :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Gasca din Sibiu se mareste.... :W :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate