J.T Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Am primit si eu pachetul. Sar`na ! :h5 ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest motosebi Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc am si eu o cerere trimisa :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc am si eu o cerere trimisa :cl Luni mai pleaca o serie de colete printre care si al tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pathfinder Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Multumesc mult! - am comandat, am primit, totul a mers struna! Sticker-ul l-am pus pe portiera, la interior, ca mi-a fost mila de el sa-l las afara. Chiar, exista in plan si o varianta de dimensiuni mai mari a sticker-ului? Multumesc inca o data! Alex. :cl Pathfinder 2.5TD (2007) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pathfinder Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc instalatie sticker :grin: :cl Pathfinder 2.5TD (2007) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Multumesc mult! - am comandat, am primit, totul a mers struna! Sticker-ul l-am pus pe portiera, la interior, ca mi-a fost mila de el sa-l las afara. Chiar, exista in plan si o varianta de dimensiuni mai mari a sticker-ului? Multumesc inca o data! Alex. Exista si o varianta mai mare de sticker care e pe fond transparent. in locul verdelui, fondul e culoarea masinii. Poti sa lasi autocolantu afara fara probleme. E facut special ca sa reziste la intemperii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Imi cer scuze celor carora le-am promis ca le trimit azi coletele. Nu voi putea ajunge in oras in timp util. Cu siguranta, maine vor pleca coletele. Multumesc pentru intelegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOnWeb Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc A venit si la mine azi coletul ! Am inteles de la cel care a facut receptia ca ar fi ceva probleme la ambalare si imprimeurile s-ar fi transferat de pe un produs pe altul ! Cum ajung acasa verific ! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc si la mine au ajuns dar inca nu m-am uitat la ele. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Am intrat in posesia lor sunt ok mersi MAX. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madiorsv Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc S-a receptionat marfa .......MERSI! :h5 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mihaifri Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc salutare ,vreau si eu autocolant cu club4x4.cum procedam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Domnilor, cu tot respectul dar nu voi mai livra nimic prin intermediul Postei Romane. E teroare modul lor de lucru. Am stat o ora la Posta pentru a face formalitatile pentru a trimite doua colete. Asta in conditiile in care nu era nimeni in fata mea. :P Am crezut ca s-au schimbat trebuirile pe la posta din anii 90 cand am lucrat si eu acolo. Eram analist programator la Oficiul de Calcul al Postei aici in Maramures. Imi aduc aminte ca , din proprie initiativa, faceam programe care imbunatateau modul de lucru. Am facut un program care facea intr-o jumatate de ora treaba pe care o faceau doua femei timp de 3 zile. Am fost luat la intrebari cum ca cine sunt eu de incerc sa schimb mersul firesc al treburilor pe acolo. Se pare ca tot asa a ramas modul de actiune si acum. Nici nu stiu din ce mai traieste Posta. Cred ca doar din citatii si notificari oficiale pe care bancile sau judecatoriile le trimit. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanB Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Comanda mea a ajuns la tine? Am trimis mesaj pe privat. Mitsubishi Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Comanda mea a ajuns la tine? Am trimis mesaj pe privat. Sigur. Si a fost trimisa. Ar trebui sa iti ajunga chiar azi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc A ajuns si la mine pachetul. Multumesc Max. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanB Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Comanda mea a ajuns la tine? Am trimis mesaj pe privat. Sigur. Si a fost trimisa. Ar trebui sa iti ajunga chiar azi. Am primit, multumesc. Mitsubishi Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolhandluca Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Salut. Unde te pot gasi sa cumpar si eu niste colante cu 4x4 sa-mi pun pe masina? :hi SHOGUN 3.0 V6 24V Link to comment Share on other sites More sharing options...
patroler Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Merci Dane,am primit coletul!!!!! :h5 Viva 4x4!:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretorian Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc eu inca astept,daca zici ca ai trimis cu fun trebuia sa ajunga ca doar se lauda ca livreaza in 24h oriunde si au trecut 4 zile. :uameni Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted October 2, 2009 Author Share Posted October 2, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc eu inca astept,daca zici ca ai trimis cu fun trebuia sa ajunga ca doar se lauda ca livreaza in 24h oriunde si au trecut 4 zile. :uameni Alaltaieri am pus coletul. E drept ca am ajuns destul de tarziu la sediul lor si e posibil ca sa nu fi apucat sa il trimita cu masinile din ziua aceea dar , oricum ar fi trebuit sa ajunga pana acum. Sper sa nu incurc zilele ca la mine e nebunie acum si nu mai stiu ce ce lume sunt. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adipsc88 Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc MAX mersi frumos pentru sapca si abtibild....mi-au ajuns...sunt multumit :cl 0720059999 0756545953 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretorian Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc eu inca astept,daca zici ca ai trimis cu fun trebuia sa ajunga ca doar se lauda ca livreaza in 24h oriunde si au trecut 4 zile. :uameni Alaltaieri am pus coletul. E drept ca am ajuns destul de tarziu la sediul lor si e posibil ca sa nu fi apucat sa il trimita cu masinile din ziua aceea dar , oricum ar fi trebuit sa ajunga pana acum. Sper sa nu incurc zilele ca la mine e nebunie acum si nu mai stiu ce ce lume sunt. :grin: Poate reusesti astazi sa faci rost de nr.awb-ului sa vedem ce s-a intamplat Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretorian Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc eu inca astept,daca zici ca ai trimis cu fun trebuia sa ajunga ca doar se lauda ca livreaza in 24h oriunde si au trecut 4 zile. :uameni Alaltaieri am pus coletul. E drept ca am ajuns destul de tarziu la sediul lor si e posibil ca sa nu fi apucat sa il trimita cu masinile din ziua aceea dar , oricum ar fi trebuit sa ajunga pana acum. Sper sa nu incurc zilele ca la mine e nebunie acum si nu mai stiu ce ce lume sunt. :grin: Poate reusesti astazi sa faci rost de nr.awb-ului sa vedem ce s-a intamplat am sunat la Fun Curier si nu a gasit numele meu ca destinatar nici luni si nici marti, cumva l-ai trimis cu posta romana? Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc am sunat la Fun Curier si nu a gasit numele meu ca destinatar nici luni si nici marti, cumva l-ai trimis cu posta romana? Am fost azi la fancurier ca sa verific toate trimiterile. Toate pareau ok. Coletele livrate (mai putin coletul lui Soimu'). Am luat la rand si am vazut ca lipsesc doua colete. Al tau si inca unul. La ei nu erau inregistrate. Nervi, draci. Nu intelegeam unde sunt. Am venit acasa sa mai verific o data listele de colete si gasesc intamplator, chiar in spatele scaunului de la masina cele doua colete. Erau cazute acolo si nu le-am vazut, iar eu stateam linistit ca toate sunt trimise. Imi cer, inca o data, scuze pentru situatia creeata. Rezolv azi si va pleca si coletul tau. Iti trimit mai tarziu AWB-ul. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts