Vizitator motosebi Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Multumesc frumos,am primit si eu :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Am primit azi coletul. Merci frumos Max. :h5 LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator triple_x30 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc salut MAX!! ceva pt un incepator in domeniu, masuri L? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc salut MAX!! ceva pt un incepator in domeniu, masuri L? Avem. Da-mi pe pm sau pe email ce ai nevoie si datele tale, nume , adresa complete, nr telefon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator triple_x30 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc ti-am trim datele! trimite tot ce se poate din partea dvs! stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Max vezi ca am rezolvat problema cu curierul legat de costul transportului ieri am achitat cei 24 de lei .nici o problema am inteles ca a fost neintelegere la mijloc.Te salut. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc buna . daca vin pana la atelier pot sa cumpar si eu o pelerina de ploaie si eventual un stiker ? si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc pot sa vin azi pe la atelier sa cumpar si eu o pelerina si un stiker ? si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate