Guest motosebi Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Multumesc frumos,am primit si eu :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrn Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Am primit azi coletul. Merci frumos Max. :h5 LC 120 AT TEMS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest triple_x30 Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc salut MAX!! ceva pt un incepator in domeniu, masuri L? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted October 14, 2009 Author Share Posted October 14, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc salut MAX!! ceva pt un incepator in domeniu, masuri L? Avem. Da-mi pe pm sau pe email ce ai nevoie si datele tale, nume , adresa complete, nr telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest triple_x30 Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc ti-am trim datele! trimite tot ce se poate din partea dvs! stima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc Max vezi ca am rezolvat problema cu curierul legat de costul transportului ieri am achitat cei 24 de lei .nici o problema am inteles ca a fost neintelegere la mijloc.Te salut. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abrudila Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc buna . daca vin pana la atelier pot sa cumpar si eu o pelerina de ploaie si eventual un stiker ? si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
abrudila Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Re: Suveniruri Club4x4 - tricouri, sepci, pelerine de ploaie etc pot sa vin azi pe la atelier sa cumpar si eu o pelerina si un stiker ? si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts