Tudor Vreme Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Ce dimensiuni ai pus pe masina? a mea e nemodificata si inca nu vad dimensiuni care sa se potriveasca. merci, Tudor Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Ce dimensiuni ai pus pe masina? a mea e nemodificata si inca nu vad dimensiuni care sa se potriveasca. merci, Tudor Eu pe masina acum am INSA 235/70/16 profil Simex ! Fiind resapate sunt mai mari cu 2-3 cm plus profilul agresiv pe lateral , plus flansele de 3.2 cm ....! pe terrano stock pune 236/70/16 BFG MT si merg fara probleme ! vezi ca sunt la vanzare doua bucati pe aici pe forum :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.one Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II BFG MT-urile nu se uzeaza mult mai repede decat AT-urile? Procentual cam care ar fi diferenta? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II BFG MT-urile nu se uzeaza mult mai repede decat AT-urile? Procentual cam care ar fi diferenta? Multumesc Pe sosea MT-urile se uzeaza mult mai repede ca si AT-urile, dar MT-urile nu prea sunt pentru sosea. Daca folosesti masina numai pe asfalt nu merita sa te `chinui` cu MT-uri, daca dai des de noroaie, e altceva. Un procent nu cred ca poate sa calculeze cineva, totul tine de unde si cum folosesti masina. https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cybelle Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II 245/70/16 mt or intra pe terrano2? ma gandesc ca sunt cu putin mai late..si... mai inalte decat standardul. respect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II 245/70/16 mt or intra pe terrano2? ma gandesc ca sunt cu putin mai late..si... mai inalte decat standardul. respect Intra fara probleme! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cybelle Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II ms adi :tk ma tenteaza mai mult mt pe masina, numai ca proportia noroi/asfalt este de 1/4 sa fie mai recomandate at..? in sensul ca nu se tocesc sa de repede pe asfalt.. respect ps: scuze de off Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II AT-urile pe noroi nu te ajuta in nici un fel, mergi pe MT! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II nu cumpara AT pt noroi. Ia BFG MT , intra 245/70/16 garantat , am avut eu pe masina. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II si yo am un terrano din 98 nu are kit de inaltare ... poate sa intre 245 70 r16 ??!!!!!!! Vezi mai sus.....postarile #30-31........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II As vrea sa incalt pe viitor masina din dotare cu un set de Wisentta MT - au un pret acceptabil pentru MT-uri NE-resapate. A folosit cineva 235/85 R16 pe Terrano II din 93? Ce modificari majore trebuie, in afara de ridicarea din barile de torsiune? Intreb pentru ca "la ochi" pasajul rotilor e ceva mai mare la modelele mai noi - asa cum spuneam poat fi si numai o iluzie optica. T II-ul 93-96 venea stock cu jenti pe 15, manualul nici nu pomeneste nimic de R16. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II As vrea sa incalt pe viitor masina din dotare cu un set de Wisentta MT - au un pret acceptabil pentru MT-uri NE-resapate. A folosit cineva 235/85 R16 pe Terrano II din 93? Ce modificari majore trebuie, in afara de ridicarea din barile de torsiune? Intreb pentru ca "la ochi" pasajul rotilor e ceva mai mare la modelele mai noi - asa cum spuneam poat fi si numai o iluzie optica. T II-ul 93-96 venea stock cu jenti pe 15, manualul nici nu pomeneste nimic de R16. Cam asa de mult trebuie sa tai din aripi acesta este din 94 , inclusiv a trebuit sa indoim cu ciocanul pedalierul ca sa intre vreo 2 cm , dar masina asta nu conta la tine da?????? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Inca o poza ca sa-l vezi si din lateral ce inseamna 235/85R16 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Mersi Zoli pentru poze, sunt cu adevarat edificatoare. Masina mai avea si alte mofificari? Bodylift sau suspensie modificata? Ideea e ca as vrea sa pun niste gume mai mari, dar nu exagerat de late. 235/85/16 mi s-a parut compromisul ideal ... adica diametru mare pe latime acceptabila ... ar mai fi 31x10.5 , dar ala deja e 265 latime :( Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Mersi Zoli pentru poze, sunt cu adevarat edificatoare. Masina mai avea si alte mofificari? Bodylift sau suspensie modificata? Ideea e ca as vrea sa pun niste gume mai mari, dar nu exagerat de late. 235/85/16 mi s-a parut compromisul ideal ... adica diametru mare pe latime acceptabila ... ar mai fi 31x10.5 , dar ala deja e 265 latime :( 235/85 R16 sunt 33x9.0 R16 cel mai bine ar fi 235/75 R16 ( sau 235/70 R16) care sunt cam 31x9.5 R16 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Ai dreptate, doar ca trebuie sa ma orientez catre alte gume in acest caz. Wisentta sunt numai 235/85/16 si din cate am vazut nici Silversone MT 117 SPORT nu prea sunt pe dimensiunile astea. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II 235/85 R16 sunt 33x9.0 R16 cel mai bine ar fi 235/75 R16 ( sau 235/70 R16) care sunt cam 31x9.5 R16 cu 235/70 R16 este dimensiunea stok , asa venea el din fabrica Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II cu 235/70 R16 este dimensiunea stok , asa venea el din fabrica Al meu e cu 215/80 R 15 - asa e si in CIV si in manualul propretarului :( Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plumb Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Re: 265/70/R16 VERSUS 31x10,5xR15 pentru Terrano Hmm, eu mi-am comandat 265/75/R16... sper sa nu trebuiasca sa imi modific extrem de mult la masina... A mai pus cineva asa ceva pe masina(terrano 2)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Eu am pus 33" ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Eu am pus 33" eu am pus 31" (de fapt 265/70/16 ) Luigi cum ai inaltat masina pentru 33" ? ai bagat si flexul in actiune? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Re: 265/70/R16 VERSUS 31x10,5xR15 pentru Terrano Hmm, eu mi-am comandat 265/75/R16... sper sa nu trebuiasca sa imi modific extrem de mult la masina... A mai pus cineva asa ceva pe masina(terrano 2)? daca 265/70/R16 nu atinge nicaieri si are in cele mai critice puncte 4 cm nu cred ca ar trebui sa te stresezi la 265/70/R16. Cat ai suspension liftul? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Umblu de 6 luni cu BFG MT 31x10.5r15 fara nici o modificare la masina si nu a frecat niciodata si am iesit in teren la vanatoare la greu, ba sa nu mint am scos din suruburi aparatorile alea mici de noroi care sunt pe partea din spate a aripii fata Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Halogen Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II eu am pus 31" (de fapt 265/70/16 ) Luigi cum ai inaltat masina pentru 33" ? ai bagat si flexul in actiune? Ca sa pui 33 stiu ca tre sa pui suspensie + bl de minim 2" sau suspensie + un bl mic + flexu pe la colturile arililor fata jos spre prag si la aripile spate, asa are un prieten pe terrano 1. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 (editat) Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II pai: - kit de suspensie de la Ironman ( pt ca spre cel de la OME ,asta are si barele de torsiune in kit), cu care am inaltat masina ceva mai mult decat indica fabricantul kitului ( din reglajul barilor de torsiune, pe fata si folosind arcuri pe spate de la alt model de masina) - jmekereala la pivotii inferiori , se schimba cu unii ce se potrivesc la prinderea pe bascula dar au axa de pivotare deplasata , in felul acesta aducem perpendicularitatea rotii pe asfalt, altfel , la suprainaltare stau rotile cracanate sub caroserie iar planetara se lungeste intr-o pozitie aiurea riscand ruperea pe viraje maxime, din pivotareala aranjant trebile astea. http://www.nissan4x4.ro/catalog?prid=474 - daca folosesti janta originala nu atinge nicaieri - daca folosesti janta ET -15 e ok - daca folosesti jante cu ET -25 sau anvelope late de genul 33x12,5x15 trebuie sa renunti la presurile fata si sa "ciufulesti" aripile fata in dreptul pragurilor Editat Octombrie 2, 2015 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate