bogus Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 (editat) Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II pai: - kit de suspensie de la Ironman ( pt ca spre cel de la OME ,asta are si barele de torsiune in kit), cu care am inaltat masina ceva mai mult decat indica fabricantul kitului ( din reglajul barilor de torsiune, pe fata si folosind arcuri pe spate de la alt model de masina) - jmekereala la pivotii inferiori , se schimba cu unii ce se potrivesc la prinderea pe bascula dar au axa de pivotare deplasata , in felul acesta aducem perpendicularitatea rotii pe asfalt, altfel , la suprainaltare stau rotile cracanate sub caroserie iar planetara se lungeste intr-o pozitie aiurea riscand ruperea pe viraje maxime, din pivotareala aranjant trebile astea. http://www.nissan4x4.ro/catalog=12,2,44,0, - daca folosesti janta originala nu atinge nicaieri - daca folosesti janta ET -15 e ok - daca folosesti jante cu ET -25 sau anvelope late de genul 33x12,5x15 trebuie sa renunti la presurile fata si sa "ciufulesti" aripile fata in dreptul pragurilor Eu tocmai vreau sa montez un kt de suspensie de la Procomp +5cm http://www.jimnybits.co.uk/shop/other-4x4-models/nissan/terrano/nissan-terrano-wd21-2-lift-kit/prod_1424.html Credeti ca o sa am nevoie de aceste modificari cu pivotii inferiori? mentionez ca gumele vor fi 31 si jantele ceva et-10 - -15 Editat Octombrie 2, 2015 de bogus Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 (editat) Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II sau , solutia eleganta si durabila, inlocuirea basculelor superioare cu un set de bascule ranforsate si cu pivoti deplasabili http://www.nissan4x4.ro/catalog?prid=522 Editat Octombrie 2, 2015 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Halogen Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Eu tocmai vreau sa montez un kt de suspensie de la Procomp +5cm http://www.jimnybits.co.uk/shop/other-4x4-models/nissan/terrano/nissan-terrano-wd21-2-lift-kit/prod_1424.html Credeti ca o sa am nevoie de aceste modificari cu pivotii inferiori? mentionez ca gumele vor fi 31 si jantele ceva et-10 - -15 31 intra ok(eu am 31x10.5x15 pe jante stock si doar SL) cu SL si elemente de suspensie oem. Peste 31 incep modificarile cum a zis si nissan4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Eu tocmai vreau sa montez un kt de suspensie de la Procomp +5cm http://www.jimnybits.co.uk/shop/other-4x4-models/nissan/terrano/nissan-terrano-wd21-2-lift-kit/prod_1424.html Credeti ca o sa am nevoie de aceste modificari cu pivotii inferiori? mentionez ca gumele vor fi 31 si jantele ceva et-10 - -15 In mod normal, un kit de suspensie iti da 20-30 mm pe fata si 30-50 mm pe spate. Deja 50mm pe fata .... e destul de mult, depinde si de asieta masinii ( dupa ce ii montezi bullbar, troliu, portbagaj si alte alea pe acolo ) Vei sti dupa ce il montezi PS De ce te incurci cu Pro Comp? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 (editat) Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II pt ca-l aduc pe firma deci fara VAT si ma costa 1300lei si kiturile de aici incep de pe la 3200lei, iar din ce am vazut Pro Comp e o firma americana destul de ok, diferenta aia de 2000 e un motiv foarte serios pt mine :ha1 Editat Octombrie 2, 2015 de bogus Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II pt ca-l aduc pe firma deci fara VAT si ma costa 1300lei iar kiturile de aici incep de pe la 3200lei, iar din ce am vazut Pro Comp e o firma americana destul de ok, diferenta aia de 2000 e un motiv foarte serios pt mine :ha1 Or sa fie 1300 lei pierduti ... Pesele sunt "entry level" = prima tzeapa ...ma rog, parerea mea ... Nimic nu este ieftin , in lumea pieselor auto, fara un motiv serios ... :) Astia (pasionatii de americane) dau jos Pro Comp de pe wranglere si cherokee si matali pui pe japoneza????? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Octombrie 2, 2015 Partajează Postat Octombrie 2, 2015 (editat) Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Or sa fie 1300 lei pierduti ... Pesele sunt "entry level" = prima tzeapa ...ma rog, parerea mea ... Nimic nu este ieftin , in lumea pieselor auto, fara un motiv serios ... :) Astia (pasionatii de americane) dau jos Pro Comp de pe wranglere si cherokee si matali pui pe japoneza????? Folosesc masina pe drumuri de tara, de hotar, forestiere, la pescuit, la vanatoare etc e totusi un Terrano nu o masina de concurs, deci daca ma tin 2-3 ani sau cat ma tin si gumele eu sunt multumit Editat Octombrie 2, 2015 de bogus Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plumb Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Daca aveti probleme dupa lift(unghiul la roti fata e "sub masina"). Si la terrano 2 sunt pivoti inferiori mai mari, rezolva rapid problema Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plumb Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Eu tocmai vreau sa montez un kt de suspensie de la Procomp +5cm http://www.jimnybits.co.uk/shop/other-4x4-models/nissan/terrano/nissan-terrano-wd21-2-lift-kit/prod_1424.html Credeti ca o sa am nevoie de aceste modificari cu pivotii inferiori? mentionez ca gumele vor fi 31 si jantele ceva et-10 - -15 Sunt de la Calmini? sau sunt copii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Daca aveti probleme dupa lift(unghiul la roti fata e "sub masina"). Si la terrano 2 sunt pivoti inferiori mai mari, rezolva rapid problema pivoti astia se monteaza cand stau rotile fata cum? distanta dintre partea de jos a ambelor roti este mai mica sau mai mare fata de distanta dintre partile de sus a rotilor? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 (editat) Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Pivotii inferiori deplasati se folosesc pt ca dupa supra+inaltarea masinii, rotile fata nu mai sunt perpendiculare pe asfalt, stau carcanate sub masina , utilizand acesti pivoti , unghiul de cadere revine la normal . Problema este ca in urma operatiunii de refacere a unghiului , planetara va lucra mult lungita, fiind expusa la rupere. Nici nu prea ai controlul deplasarii cu acesti pivoti , existand o singura varianta constructiva. De ce numai una? Pt ca sunt piese aftermarket ce se potrivesc ( intamplator sau nu) de la alta marca de masina. Dar , dupa umila mea opinie : Solutia tehnica cea mai buna este sa folosesti bascule superioare speciale cu pivoti deplasabili , in felul acesta se rezolva elegant din probleme: 1. planetara revine la lungimea normala de lucru 2. pivotii ce echipeaza aceste bascule gliseaza pe gauri ovale, permitand reglajul 0-max pe toata plaja de valori, in acest fel se poate regla precis perpendicularitatea rotii. Editat Octombrie 5, 2015 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plumb Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 (editat) Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II pivoti astia se monteaza cand stau rotile fata cum? distanta dintre partea de jos a ambelor roti este mai mica sau mai mare fata de distanta dintre partile de sus a rotilor? Cand rotile stau asa \ / (suprainaltare, cum spune si nissan 4x4) @nissan4x4, ai pus un link cu acele brate superioare, sunt calmini sau ceva copii. Orice ar fi astea cam sunt urmatoarele mele optiuni daca mai imi cedeaza vreun bat superior sau pivoti... Editat Octombrie 5, 2015 de Plumb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Re: Dimensiuni maxime anvelope Terrano II Cand rotile stau asa \ / (suprainaltare, cum spune si nissan 4x4) @nissan4x4, ai pus un link cu acele brate superioare, sunt calmini sau ceva copii. Orice ar fi astea cam sunt urmatoarele mele optiuni daca mai imi cedeaza vreun bat superior sau pivoti... Hmm ... "ceva copii" ? Pai in lumea pieselor aftermarket de offroad, toate firmele reprezinta "originalul" fie ca se cheama ARB, Ironman, Clamini... Basculele astea de le am eu sunt fabricate de o firma din Spania. Am mai montat, sunt ok ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate