suzuker Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 cam la asa-ceva ma bate si pe mine gindul... stiu ca a fost de vinzare, a cui o mai fi? :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator piticutzu Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Pai cred ca inca mai este tot la cine era, dar din punctul meu d vedere el cerea parca 13 mii p ea fara aer, non turbo parca., la 12 mii o iei din germania cu aer, piele, incalzire scaune etc FULL, hidramata, turbo shi mai scrie ceva f interesant p spatele ei : VX. Cu inmatriculatu ramane problema, ceva gen bulgaria sau orice alta tzara.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2007 VX e nivelul de echipare din cite stiu, nu se refera la blocante daca la asta faci referire. Oricum, eu nu vreau nici piele, nici ac... as da 10k pe ea. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Dau si eu cu bata-n balta: oare cat consuma asa ceva (intreb foarte serios....) Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Dau si eu cu bata-n balta: oare cat consuma asa ceva (intreb foarte serios....) raspuns: cit are nevoie! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Dau si eu cu bata-n balta: oare cat consuma asa ceva (intreb foarte serios....) raspuns: cit are nevoie! :grin:Pai din cate stiu eu si stiu bine :grin: , au motoare de 4,2 si consuma mai putin decat motoarele de 2,5. Oricum au cele mai bune si fiabile motoare dintre toate masinile de teren. Pt informatii despre masina sunati-l pe Cornel. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Masina are 35-uri si suspensie OME,ceea ce inseamna inca 2000 E,plus ca e inmatriculata!! E 4.2 diesel si consuma 12-15. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 A mea e 4 L diesel si consuma 15 litri cand e in cele mai rele conditii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate