Vizitator markonyroky Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Xcountry Peris 2009 Un foarte tare festival moto enduro in w-e 15 -18 octombrie la Peris Competitii, bere, concerte etc Mai multe pe http://www.xcountry.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Xcoutry Peris 2009 - 15 -18 octombrie Se suprapune peste cupa ORR... pacat... Oricum, succes si multa distractie pa Peris! :h5 Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Xcoutry Peris 2009 - 15 -18 octombrie E pentru motoare nu pentru masini. oricum cine nu are timp sau cash pentru ORR este invitat sa participe. Eu m-am bagat la organizare si astfel ratez ORR care era la mine in ograda ca am casa la Valeni. Asta e. O sting cu bere. Dar repet e aproape de Bucale si o sa fie spectacol mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate