Roberto Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Stie cineva daca se mai reconditoneaza saboti prin Bucuresti? Oare se merita? Un set de saboti noi e undeva in jur de 180 de RON. Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Reconditionare saboti Samurai Din punct de vedere legal, e ilegal sa reconditionezi saboti - presupun ca te referi la "batut ferodouri noi". Pentru acest motiv, se gasesc de cumparat doar saboti ansamblu - gata facuti, numai ii pui, deci nu stiu de unde o sa iei doar ferodouri. Eu am ARO, am reconditionat saboti acum 2 ani, insa de o vreme cumpar doar noi, originali, "de firma" (FERMIT SA) si sunt extrem de multumit de calitatea lor. Pretul la un set (pe o punte) e de 110 RON la mine, si nu mi se pare exagerat. Sfatul meu este sa dai 180 RON pe un set nou si sa-l montezi... nu e extrem de scump. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator liviugolf Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Reconditionare saboti Samurai Daca este ilegal sa bati ferodouri noi de ce se mai comercializeaza????/// Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Reconditionare saboti Samurai Din ce stiu eu nu e voie sa se comercializeze... Poate gresesc, insa am inteles ca e o directiva europeana, ceva, ma rog... Cert e ca nu mai exista deloc ferodouri de ARO spre exemplu... si explicatia celor de la FERMIT SA a fost tocmai asta. Nu mai au voie sa produca. Decat saboti gata asamblati. E posibil sa mai fie ceva intr-un stoc undeva... nu sunt expert legal in chestiunea asta, am spus ce stiu "din auzite. Dar sfatul meu ramane sa ii iei gata asamblati. Din punctul meu de vedere nu merita bataia de cap cu ferodourile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Reconditionare saboti Samurai Nu merita la pret....daca vrei totusi,si te incapatinezi vezi la intersectia Trafic Greu cu Viilor,spre liceul econmic,imediat pe stinga...am vazut acolo un mic atelier si au si reclama afara..... :h5 ,chiar pe colt....30m spre liceu....pe aceeasi parte..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yoke Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Reconditionare saboti Samurai de ce nu incerci o cautare pe ebay.de sau ebay.co.uk. ? Din cate stiu gasesti setul pe fata la cca 15euro. ...avantajele Europei comune ... ___________ Yoke - SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Reconditionare saboti Samurai Saboti pe fata? La samurai? :ang Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Reconditionare saboti Samurai Saboti pe fata? La samurai? :ang In mod sigur a gresit, prob. se referea la placute. Am verificat pe Ebay si sunt la 19 lire fara transport adica undeva pe la 100 ron cu tot cu transport Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Reconditionare saboti Samurai Incearca si la Unix eu am luat acum 2 sapt cu in jur de 100 Roni saboti noi. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Reconditionare saboti Samurai neata avand in vedere ca din 1991 reconditionam piese auto as avea cate ceva de spus. -nu se mai gasesc segmenti de ferodou pt saboti de masina dar se gaseste banda de ferodou,la utilaje este voie sa nituiesti -este voie sa reconditionezi pt masini mici dar doar daca lipesti ferodoul pe sabot -pretul la saboti reconditionati (pt. masini mici) este aproape de pretul de magazin dar doar la aftermarket-uri care o sa te tina atat cat o sa te tina(de fermit nici nu mai vorbesc),un sabot gen jakoparts sau bosch este mult mai scump deci calitatea se plateste. eu am saboti de la furnizor cu 93 si 99,pret final client!!! depinde si de om acuma dar poti fii eco si atunci reconditionezi si iesi mai ieftin si net superior calitativ fata de aftermarket-uri. ahoi 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Reconditionare saboti Samurai Multumesc mult de sfaturi! @Reax din pacate am vazut ce ai scris un pic cam tarziu... Am fost ieri la Unix si am luat setul de 4 saboti cu 136 RON, i-am montat, sunt ok, om vedea cat or tine.... Totusi v-as da un sfat ca sa nu patiti ca mine: Verificati periodic starea sabotilor, ca la mine si probabil la mai multi dintre noi tamburii sunt uzati si dupa un anumit grat de uzura al sabotilor pistonasele de la cilindru ies prea mult in afara si se sparge una din garnituri.Presupun ca va dati seama ce inseamna asta, calci pedala sa franezi mai violent si poc, ai ramas fara frane instant... Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Reconditionare saboti Samurai Cu franele nu-i de joaca.. Schimba sabotii cu altii noi-nouti, curata interiorul tamburului cu aer sub presiune (o sa vezi cat praf e acolo din uzura sabotilor), schimba lichidul de frana periodic pentru ca are proprietati higroscopice (se imbiba cu apa) si cand are apa in el corodeaza tevile instalatiei de franare si distruge garniturile. Repet, nu te zgarci la frane, e viata ta (si poate a altora) in joc. Bafta! :h5 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate