manu-2lgp Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Azi am reusit sa iesim la o plimbare in jurul orasului. Programasem o iesire mai departe, dar din anumite motive nu am reusit sa o finalizam. Asa ca am iesit putin pe linga Timisoara. Am plecat cu doua masini. Claudiu c cu Costi Cernescu cu Toyota Pickup a lui Liviu (care din pacate nu a putult veni cu noi). Adi si cu mine cu Suzuki Vitara (cu punte rigida pe fata) Practic azi am vrut sa vedem cum se comporta in teren Vitara lui Adi, cu puntea de Samurai montata in atelierul fratilor Cernescu din Timisoara. Din cauza ca in zona nu a plouat de mult, noroi nu prea am gasit, in schimb am avut parte de mult praf... Las imaginile sa vorbeasca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: 26 septembrie 2009 in jurul Timisoarei -praf in loc de noroi inca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: 26 septembrie 2009 in jurul Timisoarei -praf in loc de noroi inca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: 26 septembrie 2009 in jurul Timisoarei -praf in loc de noroi frumoasa iesire pacat ca totul a fost uscat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: 26 septembrie 2009 in jurul Timisoarei -praf in loc de noroi inca imi place cum a remodelat adi aripa spate de la vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: 26 septembrie 2009 in jurul Timisoarei -praf in loc de noroi O sa arate mai bine cand si partea cealalta va fi remodelat ca sa fie simetrica :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: 26 septembrie 2009 in jurul Timisoarei -praf in loc de noroi manu vad ca ii da adi bine la vitara :1 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: 26 septembrie 2009 in jurul Timisoarei -praf in loc de noroi foarte misto! pe unde ati fost canal betonat si apoi padurea de la giroc sau? foarte faina toyota!un motor p masura trage ca un animal! felicitari proprietarului ,nu stiam ca s-a vandut! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: 26 septembrie 2009 in jurul Timisoarei -praf in loc de noroi foarte misto! pe unde ati fost canal betonat si apoi padurea de la giroc sau? foarte faina toyota!un motor p masura trage ca un animal! felicitari proprietarului ,nu stiam ca s-a vandut! am fost la barajul de la ianova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: 26 septembrie 2009 in jurul Timisoarei -praf in loc de noroi Felicitari pentru iesire! Chiar ieri am trecut pe langa masini si le-am admirat. 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate