Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CHEIA - 4x4=SAISHPE

GOGANU24cm

Postări Recomandate

Re: CHEIA - 4x4=SAISHPE

Tradatorilor! Si noi weekend-ul asta "exploram" goluri alpine si ne chinuiam pe urcari si coborari gen Saliste!

Felicitarile noastre!!!

Scuze pentru off topic

Saliste de Sibiu? Hai sa ne vedem daca veniti in zona. Facem o iesire impreuna Ce ziceti?

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Evenimente sociale:

1. un italian era sa ia cafteala pe forestier dupa ce a facut figuri cu un SUV Lexus nelasandu-se depasit de coloana, a fost "un pik fortat" sa se dea la o parte si i s-a cam sifonat psihicul .

2. acelasi italian, deh soarta, l-am intalnit de DN1, dar a evitat sa "discute" cu noi , desi am incercat sa socializam prin putinele fraze stiute in limba sa natala gen "caltzone castrone" si "Lexus e una machina di putana" si a cotit-o pe prima strada ingusta din Maneciu pe care a fost sigur ca Patrolul nu incape.

In rest .......plictiseala mare pe drum

:ha: :ha: :ha: ce iubesc eu Italienii astia care vin in Romania sa-si arate muschii de "cunoscator","atotstiutor","supreme".....de ce nu ati uitat ca bullbarr-ul e mai lat cu vreo 10 cm? :ha: :ha:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

@nea luigi........bre de cand ai facut poza cu fotomodelu' meu, nu mai scap, ca numai de matale intreaba............deci in concluzie data viitoare vin cu un prieten musculos :h5 :ha: :ha:

REF la ''VA FAN CULO''(adica italianul :grin: )......a comis-o din prima, s-a oprit la @nea luigi, din cati eram acolo, si l-a luat direct cika : ALOOO :ha:. Nea luigi initial a crezut ca ii suna telefonul :ha:, dupa aceea am venit eu si l-am luat cu CARBONARA, QUATRO STAGIONI.....spurcacione :ha: oricum intelesese ideea :P

Pe drum a mai fost un mic incident, un PATHFINDER stresat se pune in fata autobuzului lu nea luigi care depasea pe dreapta lejer...........Cand a vzut ca nea luigi nu prea avea de gand sa opreasca s-a gandit (si bine a facut ) sa se retraga........avea bari ARB din plastic :banana

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Frumos, Sa va fie de bine! :h5

Ce se mai gaseste 'la Oresti in Livada' ?

Adica amenajase un traseu, in afara de mud pit mai e ceva?

PS: ce noroc ati avut de i-ati gasit voi pe toti nervosii la iesirea asta :F

Link spre comentariu

TURA DE NOAPTE......era sa ne rupem toti gatul :grin: .......frumos traseu, pacat ca nu cred ca avem poze sau filmulete......

poze.....offroader canin

@alf....isuzu mandru intre patroale :ha:

@doctoru ne arata ce poate face cu un PATHFINDER......oare ce o face cu un Y61?

Link spre comentariu

In prima poza eu putin dezorientat.....pe unde s-o iau........?!?!!?

Utilajul lui @horatiu ciufulit un pic dupa ce a cazut intr-o gropitza acoperita cu frunze.......I-A SARIT SI EMBLEMA :ha: :ha:

Link spre comentariu

Foarte frumoasa iesirea.....pacat ca nu veniti si prin caras pe la mine...intr-un weekend sa ne distram si pe aici ca avem trasee plin de ele... :cl :1

S-A NOTAT :h5

@nea luigi........in dar de nunta vreau o revizie la PATROL :ha:

Link spre comentariu

@Goganu! La nunta va fi dupa dorinta miresei si nu a mirelui. Ma cam indoiesc ca mireasa ta asta isi va dori, dar, pe langa darul ei ,se va gasi si pt tine, acolo, macar o doza de Metabond!

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare