Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

legi/amenzi

Dudas Adrian

Postări Recomandate

care cunoastea legiile,sau poate spune din proprie experienta....ce probleme poti sa ai in trafic pe drumuri natioanale/judetene/comunale etc.

cu:

1.anvelope mai mari

2.troliu

3.bullbar

4.distantiere

5.rollbar(interior/exterior)

in general cu o masina semi preparata de off road...pt k din cate stiu eu la noi rar nu prea omologeaza astfel de lucruri...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: legi/amenzi

eu am facut rar-ul cu masina avand urmatoarele caracteristici: gume mai mari, distantiere, bara de fier mare si groasa, troliu, bodylift si nimeni nu a comentat nimic. Daca ma opreste vreun gabor pt astfel de dotari o sa-i urez de bine si o sa plec mai departe. Pentru celelalte probleme exista traditionala spaga.

Link spre comentariu

Re: legi/amenzi

cum sa nu...

dar sa-ti raspund la intrebare:

- inainte sa ii fac modificarile la RAR, m-au oprit de mai multe ori dar nu m-a intrebat nimeni de bari, troliu sau cauciucuri... ( 33" in loc de 27" )

- la RAR poti sa-ti treci in carte ( ca in talon nu se mai trec ) urmatoarele: dimensiuni roti, cabestan cu suport ( asta fiind bara ), de distantiere si rollcage nu te intreaba nimeni si nici rar-ul nu e interesat de ele

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare