Dudas Adrian Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 care cunoastea legiile,sau poate spune din proprie experienta....ce probleme poti sa ai in trafic pe drumuri natioanale/judetene/comunale etc. cu: 1.anvelope mai mari 2.troliu 3.bullbar 4.distantiere 5.rollbar(interior/exterior) in general cu o masina semi preparata de off road...pt k din cate stiu eu la noi rar nu prea omologeaza astfel de lucruri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: legi/amenzi eu am facut rar-ul cu masina avand urmatoarele caracteristici: gume mai mari, distantiere, bara de fier mare si groasa, troliu, bodylift si nimeni nu a comentat nimic. Daca ma opreste vreun gabor pt astfel de dotari o sa-i urez de bine si o sa plec mai departe. Pentru celelalte probleme exista traditionala spaga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: legi/amenzi cum sa nu... dar sa-ti raspund la intrebare: - inainte sa ii fac modificarile la RAR, m-au oprit de mai multe ori dar nu m-a intrebat nimeni de bari, troliu sau cauciucuri... ( 33" in loc de 27" ) - la RAR poti sa-ti treci in carte ( ca in talon nu se mai trec ) urmatoarele: dimensiuni roti, cabestan cu suport ( asta fiind bara ), de distantiere si rollcage nu te intreaba nimeni si nici rar-ul nu e interesat de ele Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate