Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

GPScu NOU POSESOR Y61

gaganul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: GPScu NOU POSESOR Y61

Merta ...ma bagi la cheltuiala pe praful asta ....ce fac o revopsesc :grin:

Baga ceva pe culorile masini :h5

Yonutz :sr stau rau cu nervi ......ce fac fiarele astea din oameni :P

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator mertan

Merta ...ma bagi la cheltuiala pe praful asta ....ce fac o revopsesc :grin:

Baga ceva pe culorile masini :h5

Yonutz :sr stau rau cu nervi ......ce fac fiarele astea din oameni :P

pai ce? nu e verde? o colam noi verde, nui pb.

Link spre comentariu

Bah fieru ala a fost facut de om ...niciodata vreun fier nu va face un om ... sa ti minte asta! Restul sunt detalii nesemnificative! Nu e cazul sa rascolesti "istoria"! Toti am facut, facem si o sa mai facem greseli. Incercam insa sa ne autoeducam impreuna si sa gresim mai putin! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha: BAh GPS-cule te musca de cour daca o chinui :ha: :ha: :ha: nu merge asa......

Plus ca chestia aia American Army pe usa il face s-o arunce in primul canal de irigatii.....asta zice ca-i submarin :ha: :ha:

Si cheltuiala vine de la labele lui de innot,marimea 45,pe care treb sa le cumpere obligat in cazul asta.......plus ca treb sa le gaseasca loc si sa le prinda bine undeva....sa nu-l loveasca peste bot la hopuri si saritori:ha: :ha: :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

mai am un hardau cu 30kg de vopsea verde mat, cu certificat ca este produsa pt armata romana, la pret de dumping! Pt cine plateste manopera chitul si diluantul ..........vopseaua e gratis !!!!!

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Salut!

frumoasa lucrare, sa o stapanesti sanatos. dealtfel, o s-o vad pe viu pe 13, nu?

spune-mi te rog daca ai scos bara stabilizatoare spate sau e la locul ei.

multumesc

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

deci va place simularea mea?

luam 2-3 sprayuri si o facem verde mat. :d :as

Foarte tare, belea simulare....dar ai gresit la numele pilotului;

Se scrie...GPScool :ha: :ha:

Ce te mananca-n buricul degetelor ....si-n limba .... :P ma provoci ...sti bine ca ma aprind repede slp

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Salutare,va rog ajutatima ,am gasit un patrol la 4000 euro adus din anglia dementiala cu piele,mahon, incalzire scaune cu volam pe dreapta din 1999 cu motor de 2800 cm,as vrea sal cumpar dar la ce probleme m-as putea astepta de la un patrol din 1999 (piese,motor,cutie) este o masina beton sau nu ?????????????va rog sfatuitima.Eu vreau sa o folosesc si pentru tractari auto si pentru iesiri in teren si ca masina de zi cu zi( ce consum are in teren si pe sosea?)Va multumesc

Link spre comentariu

Salutare,va rog ajutatima ,am gasit un patrol la 4000 euro adus din anglia dementiala cu piele,mahon, incalzire scaune cu volam pe dreapta din 1999 cu motor de 2800 cm,as vrea sal cumpar dar la ce probleme m-as putea astepta de la un patrol din 1999 (piese,motor,cutie) este o masina beton sau nu ?????????????va rog sfatuitima.Eu vreau sa o folosesc si pentru tractari auto si pentru iesiri in teren si ca masina de zi cu zi( ce consum are in teren si pe sosea?)Va multumesc

Link spre comentariu

Daca vrei sfaturi mai multe deschide un topic cu cele de mai sus ...in cazul tau eu te-as sfatui sa iti iei cu incredere aceasta masina ...se pretinde pentru OFF ROAD . E super masina, din toate punctele de vedere ...motorul 2800 cmc e foarte reusit , echilibrat, in 6 pistoane , :h5 dar cu volan pe dreapta ?....pretul ...nu e chiar mic ... acum tu stii ...pentru tractari ?

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Daca vrei sfaturi mai multe deschide un topic cu cele de mai sus ...in cazul tau eu te-as sfatui sa iti iei cu incredere aceasta masina ...se pretinde pentru OFF ROAD . E super masina, din toate punctele de vedere ...motorul 2800 cmc e foarte reusit , echilibrat, in 6 pistoane , :h5 dar cu volan pe dreapta ?....pretul ...nu e chiar mic ... acum tu stii ...pentru tractari ?

a rek...esti :ha: :h5

:cl
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare