Tractozaur Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 :1 GPScule, hai ca termini tu masina si bullbar nu si-o mai taie... :ha: , ma refeream la masina bineinteles :ha: Animalu` deh :happy ... sau o sa si-o taie de ciuda cand o sa vada cum o sa arate Y61 tau :ha: :ha: :ha: :h5 :bravo celor care te-au ajutat si te ajuta in continuare! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Asra e ..Tractozaure ... criza finaciara ... daca nu venea :P tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 @gpscu...........TAIE TOOOOOOOTTTTTTT :ha: S-o vedem in teren Doamne ajuta :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Haide ba pune si tu o poza !slp NU NE OMORA :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Deja s-a nascut o noua idila pe forum: "GPScu & Didone"! Cand il vede Didone pe GPScu in service ... :fr :fr2 :f1 :dr3 :ang :ang2 :wi :ang3 :sht :wr Am fost si noi (eu cu Gaganul) acum vreo 2 zile in vizita. Dupa ce maniacul zis si "Ciomu patroalelor" a pus satarul pe masina si a probat Simexurile 35' concluzia a fost una singura, desi mandrul posesor se lamenta cu ideea ca ar fi suficienta interventia lui : NU AJUNGE, MAI TAIE! :P :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Deja s-a nascut o noua idila pe forum: "GPScu & Didone"! Cand il vede Didone pe GPScu in service ... :fr :fr2 :f1 :dr3 :ang :ang2 :wi :ang3 :sht :wr Am fost si noi (eu cu Gaganul) acum vreo 2 zile in vizita. Dupa ce maniacul zis si "Ciomu patroalelor" a pus satarul pe masina si a probat Simexurile 35' concluzia a fost una singura, desi mandrul posesor se lamenta cu ideea ca ar fi suficienta interventia lui : NU AJUNGE, MAI TAIE! :P :ha: E nebun omul frate! :ha: :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Gumele ..silverston 35 ..de la Yonutz ... asteapta banii pe la pensie :rsp Troliu 11000 cadou de la Gaganul + combinatia masini care a scos un pret ..dupa sufletul omului (GPScu ) :rsp Tinichigeria ,vopsitoria de la Didone :rsp Jumatate din achizutia masini bunului meu prieten Adi :rsp Asa ca in acte GPScu :ha: ...multumesc celor care sau inzestrat cu un prieten ca mine ... asta sunt ma zbat cu toate puterile sa fiu printre voii :cl :rsp :rsp GPScule, ba nene, tu cat din masina posezi? Ca din cate vad... :grin: ai volanul si frana de mana! :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Momentan 60 % Bullbare intrucat prieteni mi-au dat termen nedefinit :grin: ... cica dupa ce termin cat de cat masina :p ....sa incep sa le achit cat pot eu :h5 Asa ca numai :rsp :rsp :rsp :rsp :Gr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 :1 astia da prieteni. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 GPScu cum stai cu masina,mai pune niste poze tati! :h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Haide ba pune si tu o poza !slp NU NE OMORA :ha: Incapatanata fiinta! :grin: Bafta si sa o stapanesti dupa sufletul tau! :h5 Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Hai ca va divulg secretul ......am scoso de la Didone si Viorel din servis ......Sunt ff incantat de ce a iesit ....lucrare ca la carte ,caci e doar a mea :grin: :grin: Zdrentelor..... paparatii :grin: hai si v-oi cu posele ....micului paianjen :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 aoleuuuu frate gps-cu ce ai facut din masina? paianjen????? dar ce ai mai pus pe el e miriapod acum? :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 hai hai cu poze domnu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Paparazzi ai fost tu, dom' Gpscu! :ha: Lucrarea s-a executat la mare arta la Didone & Viorel Cretu (i-as ruga sa puna poze cu rugina de sub overfendere sa vedeti cum arata inainte) intr-un timp record ptr un client extrem de pretentios! S-a taiat puternic din aripi, gumele care le vedeti pe masina sunt Silverstone 35x11.5x16 + un kit ome classic +5! Nebunu' a dus-o chiar si la sablat si a raschetat tot ce se putea! Bineinteles, ptr ca e o zdreanta a pastrat linia "Versace" si culoarea preferata de portjartiere a trupei - GALBENUL TURBAT! :h5 In curand va avea si front & rear bumper (bari fata-spate) atent lucrate la maestul Luigi! A iesit inalta, foarte inalte si de aceea vom recomanda fetelor cu fuste scurte si stramte bautoare de apa plata si lamaie sa se urce in autobuzul albastru ... :ha: E de bine? :ha: Imediat dupa Covasna, daca nu se poate mai devreme si eu o sa le calc pragul celor doi ca am aceeasi problema sub overfendere (nu asa de grav ca la GPScu, dar am ceva rugina) ... Ce sa zic: :bravo Didone & Viorel! :) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 SUPERBA!...ai de ce sa fii mandru! :hi Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 nu arata rau :P ...hehehe ...arata chiar foarte bine...parca ii mai trebuie ceva torusi ...aaaa o bara fata si niste mici maruntisuri :h5 vopseaua de pe aripi si usi ce e cu ea ...ma refer la nuanta mai deschisa ?? Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 urmeaza colantare masini lui GPScu cu folie protectoare 3M, ca sa va convingeti pentru ce este buna urmariti postarile cu TOYOTA in ravena urmeaza in : Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Cum dracu deschideti pozele,eu numai nu reusesc!? :x Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Patroler, ai putina rabdare ...forumul a fost mutat pe alt server, ca se depasise limita de trafic (baietii au facut intr-un timp record mutarea!!! :bravo )! Dar informatia (pozele) e destul de consistenta, am inteles ca undeva la 10GB! Vor dura cateva ore bune pana cand toate pozele vor fi vizibile din nou! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 :p am inteles Yonutz! :h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Arata beton! :1 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 da.... :bravo ce roti ai pe ea????adica ce dimensiune ca dupa profil sunt silverstone. :jp1 mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 demersurile in efectuarea spatiului ptr picioarele paianjenului Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 de ale noastre Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate