gaganul Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 S-al stapanesti sanatos si sa-ti aduca numai satisfacti :h5 :x :x :x :x :x :x MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 felicitari si bine ai revenit ,,motorizat,, :x :x :x :x :x :x :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 poze cu jucaria asteptam :bravo Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Deja ma enervai ca copilot GPScule :ha: bine ai venity printre cei activi , sa iti aduca numai bucurii masinuta , baga niste poze nu te zgarcii :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Posedatul si-a gasit masina ...in sfarsit! Si am scapat, ca ne-a turbat de creieri! :ha: Si ce masina si-a luat ...zici ca e de la administratia padurilor! :ha: Ne-am bucurat alaturi de el ca si cum ar fi fost masina noastra ...ca i se uscasera chilotii in cur de cand n-a mai transpirat intr-o ravena ... :ha: Ca sa parafrezez un classic:"Uita-te la mine, toate zdrentele astea tradatoare isi iau Toyota, ramanem singurii cu Patrol!" ...Uite asa a ramas el saracu in barca la mine ...pac pac! Ia zi domnu' ...prima impresie de patrolist reinvestit...? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Septembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 A scapat de folia cu manere si noi totodata de un stres MAREEE :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 sa o stapanesti sanatos !!! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Le multumesc ,in primul rand prietenilor mei Yonut si Gaganul ,pentru tot sprijinul acordat in achizitionarea acestei masini . :rsp :rsp Gagane datoria morala si financiara pe care o am fata de tine ,sper ca intr-o buna zii sa ma revansez :h5 :x :x Acest microb al off roadului , m-a facut sa i-mi achizitionez o a 2 masina ,iar de data asta NISSAN PATROL Y 61 ,verde ,scurt . Cred ca ma va duce ,acolo unde cu greu toyota lui Gaganul va ajunge :ha: :ha: pozele vor fii in urmatoarele iesiri ,pentru ca stiti bine nu sunt pasionat de a fotografia :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 poze cu jucaria asteptam :bravo Iata si prima poza cu acaretu`, facuta in seara asta cand ne-am intalnit sa-mi arate minunea :grin: :bravo GPScule :1 vezi ca ti-am laudat achizitia si aici :wink: viewtopic.php?f=4&t=5799&start=345 0 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 :h5 si acum ceva planuri? ca vad ca e stock Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Si-o trage in plastic (ciolofanul 4x4 din dotare)! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 @GPSCU.........sa tzi traiasca si sa se faca mare......sa fie dupa sufletul tau :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 S-o stapanesti sanatos! Sa te duca si sa te scoata de oriunde vrei tu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Sa o stapanesti sanatos, bafta... ne vedem cat de curand.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Va multumesc pentru primirea y 61 meu :h5 Sa auzim numai de bine :rsp :rsp :gr1 :cl tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 poate vii cu ea pe la valeni de numte la orr macar in vizita o zii :h5 cam asa se planuieste prin zona Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Achizitie de la Suceava? :1 ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Felicitari GPS`scu pt Nisan :banana ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Sa-l stapanesti sanatos copilotule :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Sa-l stapanesti sanatos fratele meu :h5 :h5 -sper sa ma primiti si pe mine cu OBOSITU{ASA IL CHEAMA PI NISSANUL MEU} :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Sa fie intr-un ceas bun!! Abia de acum inainte ai sa simti o jena in popou.... :x Te asteptam cu drag la Cupa Kamikaze!! Poate castigi si Toyota si te lasa si carcotasii in pace! Ups.....am zis Toyota? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 s-o noroiesti sanatos :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Sa te bucuri de ea asa cum vrei tu :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Sa-ti traiasca si sa creasca maaare ( cel putin pe 35'uri )! Felicitari ptr "verzitura"! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: GPScu NOU POSESOR Y61 Cu flexul cand te pui? :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate