Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

GPScu NOU POSESOR Y61

gaganul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: GPScu NOU POSESOR Y61

Posedatul si-a gasit masina ...in sfarsit! Si am scapat, ca ne-a turbat de creieri! :ha: Si ce masina si-a luat ...zici ca e de la administratia padurilor! :ha: Ne-am bucurat alaturi de el ca si cum ar fi fost masina noastra ...ca i se uscasera chilotii in cur de cand n-a mai transpirat intr-o ravena ... :ha: Ca sa parafrezez un classic:"Uita-te la mine, toate zdrentele astea tradatoare isi iau Toyota, ramanem singurii cu Patrol!" ...Uite asa a ramas el saracu in barca la mine ...pac pac!

Ia zi domnu' ...prima impresie de patrolist reinvestit...?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Le multumesc ,in primul rand prietenilor mei Yonut si Gaganul ,pentru tot sprijinul acordat in achizitionarea acestei masini . :rsp :rsp

Gagane datoria morala si financiara pe care o am fata de tine ,sper ca intr-o buna zii sa ma revansez :h5 :x :x

Acest microb al off roadului , m-a facut sa i-mi achizitionez o a 2 masina ,iar de data asta NISSAN PATROL Y 61 ,verde ,scurt . Cred ca ma va duce ,acolo unde cu greu toyota lui Gaganul va ajunge :ha: :ha:

pozele vor fii in urmatoarele iesiri ,pentru ca stiti bine nu sunt pasionat de a fotografia :grin:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

poze cu jucaria asteptam :bravo

Iata si prima poza cu acaretu`, facuta in seara asta cand ne-am intalnit sa-mi arate minunea :grin: :bravo GPScule :1 vezi ca ti-am laudat achizitia si aici :wink: viewtopic.php?f=4&t=5799&start=345 0

Link spre comentariu

Sa o stapanesti sanatos, bafta... ne vedem cat de curand....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare