Flo123123 Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Salut ! Sunt un mai vechi posesor de acest model Garmin GPS V Este un model mai vechi si l-am luat din USA cu harti de USA Acum ma gandesc sa-i pun macar RO dar costa cam mult si este vorba de versiuni mai vechi (fara NT in denumire) Vreo idee ? Multumesc Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Harta RO pt un handheld Garmin GPS V Se ia varianta ce-ti face cu ochiul (probabil cea mai recenta), se dezleaga, se converteste la non NT si se incarca cu MapSource dupa cum are loc, toata sau partial (nu stiu ce memorie are jucaria si nici nu stiu cat de mare o sa iasa harta non NT). Dar nu stiu ce-o sa mai vezi pe un display monocrom, ca e mare aglomeratie in harta asta a Romaniei. P.S. Cred ca-ti dai seama ca asta e o violare a copyright-ului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Harta RO pt un handheld Garmin GPS V RoAD 2006 cred ca este non-NT sau s-ar putea sa ma insel. Am folosit-o pe un Etrex legend cu display monocrom si mergea destul de bine dar nu puteam sa incarc in device mai mult de 8MB (parca) deci cateva sectoare din toata harta. Nu stiu unde mai poti gasi RoAD 2006 dar nu strica sa dai un searh pe google. :h5 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate