Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dacie de teren

Vizitator viopluscom

Postări Recomandate

Re: Dacie de teren

Da, deja topicul devine interesant. Tot Aro 10 as zice, sau eventual ceva Dacia Pick-up 4x4, dar pentru faptul ca Aro 10 are sasiu as lasa papucul deoparte. Asa ca pune mana de cauta Aro 10, vei gasi daca ai rabdare, chiar si la pret bun. De exemplu, la o cautarea de 30 sec pe net:

Vand Aro 10-4 1400 anul 1993 benzina la pretul de 700 EURO . Alte detalii: Vand aro 10,anul 1993,4x4 la mic si la mare,geamuri ionizate,trapa,cauciucuri noi,proiectoare mari,portbagaj,bulbar,carlig remorca Dotari suplimentare ale masinii: 4 x 4, Carlig remorca, Trapa, Masina poate fi vizualizata in judetul: Maramures, Date contact: Telefon: 0740282018 0765468479, Email: cristimikk@yahoo.co.uk

Nu stiu ce sa spun despre pret, dar precum scrie in anunt nu-i chiar in pielea goala, vezi si tu: cauciucuri noi, proiectoare mari, bullbar, 1993 an fabricatie. Acuma nu scrie daca ii inmatriculat sau nu, ITP sau ba, dar ai acolo ceva numere de telefon. Anuntul l-am gasit pe ceva site, nu retin, era de prin septemebrie, suna ca poate nu l-a vandut. Daca ti-l da la 600 euro, te incadrezi in bugetul alocat de tine (parca 6000ron,nu?) si mai ai rest de bani pentru alte lucruri: benzina de o tura forestiere de proba, schimbat acte daca il iei, o mica reparatie, un schimb de uleiuri, etc. Atentie: nu cunosc proprietarul, urmaresc topicul tau si pur si simplu am cautat pe net sa vad ce se gaseste ca Aro 10 la vanzare. Vezi de suna, cere poze, detalii cat mai multe. Eu sunt la Cluj si nu e departe Maramu de mine, poate vin cu tine daca iese bine. Zic asa, desi ar fi de preferat sa gasesti mai aproape de tine.

Si de vei cauta vei gasi si la 600 euro, negociabil:

Minivan aro 10.4 diesel,motor renault 1600 cmc,58 c.p.,tractiune 4x4 ,fabricat 1992 , 130000 km,5 locuri,inmatriculata ,primul proprietar in romania,acte la zi avand multe piese montate recent si alte piese de rezerva,itp expirat.

necesita mici reparatii tablarie conform varstei. 0742 398 574 Covasna

Sau daca mergi in adancime:

Aro 244, diesel, inmatriculata, an fabricatie 1993 stare buna functionare + motor de schimb + piese multiple, motor 2.660l campul lung, 50kw , break in 2 vol, 4+1 usi. pret neg. 0723 379 896 Calarasi, Cioban Dumitru

Am vazut si pe 350 euro, insa era fara ITP, dar se rezolva...

Ideea este ca dupa atatea pagini de pareri si discutii, solutiile viabile sunt deja destul de clare. Trebuie doar sa cauti, sa prinzi momentul si ocazia, iar cand apare sa nu eziti. E clar ca intotdeauna se va gasi ceva mai altfel, ca asa e in viata, asa merg lucrurile, dar situatia in sine nu poate fi controlata. Iti iei azi un laptop bun, pesteo luna apare altul si mai bun. Nu te poti impotrivi progresului. La fel este si la masini, azi iei Aro 10 la 1000 lei, in 2 saptamani cineva care are nevoie de bani vinde acelasi model la 600 lei. De aia spun, cand ai ocazia si e cea favorabila, actioneaza.

Altfel vom sta si ne vom da cu parerea in continuare, ascunsi in spatele calculatoarelor.

Bafta in continuare, cautam solutii ...

Toate bune

In cautarea unei masini 4x4...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

mai uite cum sta treaba daca as fi eu in locul tau sau daca ar fi alt cineva eu credca as da 700 800 900 euro si as lua aro lu vasi ala verde care e pus la vanzare pe acest forum stii de la cine o ei omul iti garanteaza ca merge impecabil are si 4x4 mare mic motor adevarat in leg cu consumul 9 la suta nu mi se pare mult.vb cu el ii da si actele alea de camioneta deci imozitu e 2 -3 mil.masina e impecabila o data ce a fost pe mana lui iti dai seama dupa cum spunea si el e antifonata toata are multe piese noi casaetofon pioner+boxe functioneaza totul pe el dar na acuma fa cum vrei.

e aici avea si poze dar mai dureaza ceva zile pana se copie toate pe alt servar deci nu merg pozele probabil maine poimaine sa apara.viewtopic.php?f=28&t=11420 are 12.000 km masina si arata bine parerea mea

Grea româna bat-o vina
Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

Am vazut acum cativa ani o dacie 1300 prin zona Rucar cu 4x4. Avea pe spate punte de papuc sau de Aro 10, probabbil ca si cutia era tot de papuc(nu m-am bagat pe sub ea si nici nu am intrebat). Ca si colegii si eu recomand tot Aro10 (in cel mai rau caz). Am avut Aro si pot spune ca e acceptabil pentru ce vrei tu, chir si mai mult. Piese inca se gasesc si la pret sunt ca cele de Dacie (majoritatea chiar se potrivesc). Gandeste-te ca daca modifici o dacie nu o sa mai faci ITP-ul in veci. Si entuziasmul pe care il ai acum o sa-ti treaca repede cand o sa vezi ca trebuie inlocuit una alta pe la ea si cat o sa te coste, cand vrei sa sudezi ceva pe ea si nu ai de ce ca tablaria o sa fie praf, plus ca la final o sa iasa fix o :pt . Presupun ca nu ai un garaj dotat cum trebuie si nu te gandi ca o poti modifica doar cu trusa de scule din portbagaj . Parerea mea...RABDARE. Pui ceve bani deoparte in fiecare luna si poate la anul cine stie, te alegi cu ceva frumos. Cauta pe forum si pe net informatii si filmulete despre Samurai si iti garantez ca o sa te indragostesti de el si o sa uiti de proiectul tau. Inca o data RABDARE. Acum, deh, fiecare isi spune parerea, dar decizia finala e a ta. Important e sa nu-ti para rau dupa.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator jagermeister

Si eu cred ca mai bine ai rabdare si-ti iei cva ca lumea.Asa sa zicem dai jumate din banii de o masina cumsecade (samurai etc) si ai ceva de care n-o sa fii multumit.Uita chestiile romanesti Dacia ,Aro-asta itispun ca posesor de Aro 10 .Daca iti place sa tot surubaresti e ok.Dar nu poti sa faci o treaba buna o data si sa zici -no acum am liniste o vreme.Plus ca mai greu de gasit piese decat la aro 10 si mai scumpe nu cred ca exista.Second hand sunt distruse min 50 si pret ca la alte marci dac le-ai lua perfecte-iar noi foarte greu de gasit si pret mai scump decat la masini straine dar calitate execrabila.Parerea mea e ca Aro este strict ptr iubitorii de Aro ca Harley Davidson-tehnic sunt niste rebuturi.In afara de piese de motor care e de dacie nu gasesti nimic.La samurai de ex gasesti orice piesa la pret decent second iar consumabile gasesti noi la preturi ok(gen telescoape.placute etc)Intr-un fel Dacia macar e mai simpla decat A 10 si ce nu e nu se poate strica. Orice ai face succes in proiectul tau-am vrut sa te scutesc de deceptiile care le-am avut eu cu A 10 .

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Perfect adevarat , pentru vitrina in reprezentanta , ca si concept-car....

Ma mai duc ( inca ) cu 1307 pe cimp si la padure .E bine ca e relativ usoara si o mai urnesti din intepeneala cu oamenii....

E o discutie 'de dragu' de a discuta' , ...si atit . Dacia nu e masina de teren . Sau daca e , atunci e una nasoala rau .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare