claudiu c Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 In data de 9 octombrie se organizeaza o iesire pe transalpina, cei care doresc sa mearga plecarea e la ora 7 dimineata din fata hotelului Baron de la iesire din Timisoara spre Lugoj, mai multe informati puteti primi de la Gheza organizatorul iesiri la numarul de telefon 0723.698.360. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: 9 0ctombrie 2009 iesire pe transalpina plecare dinTimisoara Veti fi socati, Transalpina e 70% domesticita. Numai asfalt nu e peste tot, in rest e latita si nivelata pe tot traseul. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: 9 0ctombrie 2009 iesire pe transalpina plecare dinTimisoara faceti strategica.......... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: 9 0ctombrie 2009 iesire pe transalpina plecare dinTimisoara Si pe zi si pe noapte :h5 Ce as mai vrea si eu sa le mai fac din nou....Va doresc vreme buna si distractie placuta :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Octombrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: 9 0ctombrie 2009 iesire pe transalpina plecare dinTimisoara Veti fi socati, Transalpina e 70% domesticita. Numai asfalt nu e peste tot, in rest e latita si nivelata pe tot traseul. eu am fost anu trecut pe transalpina cu loganul mcv era destul de domestica si fara asfalt pacat ca se asfalteaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: 9 0ctombrie 2009 iesire pe transalpina plecare dinTimisoara Baiatul meu a fost azi, tur-retur, si a zis ca e asfalt pana la podul dinspre Obarsie, e gata si podul, desi nu e deschis, drumul e nivelat si latit peste tot cu exceptia serpentinelor de urcare din padure, si e din nou asfaltat de sub varful Papusa pana in statiune. Deci nu prea mai e offroad deloc. Sunt de acord cu sfatul care il da Goganu, din saua Stfanu faceti stanga in loc de drepata si bagati o strategica. Sau de sub papusa luat-o pe poteca sus pe creasta ca sa coborati la Baia de Fier. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: 9 0ctombrie 2009 iesire pe transalpina plecare dinTimisoara Peisajul merita oricum ! Dupa ce vine zapada, traseu va fi inaccesibil pana in vara. Bafta, :dr1 LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: 9 0ctombrie 2009 iesire pe transalpina plecare dinTimisoara Noi am avut sansa sa il facem cand inca era virgin, se lucra la el dar nu era asfaltat, faceti si Strategica, Cheile Oltetului, Lacul Petrimanul, samd. aveti ce vedea. Noroc Bun si distractie maxima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate