atar Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Cand am fost la Slanic Moldova am descoperit la Tg.Ocna Casa Creanga. Foarte fain, restaurant bun, personal cald, respectuos si ce m-a surprins placut, ospatari carora le placea ceea ce faceau. La receptie putina "greata" dar in rest merita fara rezerve. Au piscina, o curte cu pasari exotice, terasa frumoasa, etc. Sauna si sala de forta nu le-am incercat, dar exista. http://www.casacreanga.ro/interior.htm Merita. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: Tg. Ocna Ai dat "paste" la fosta locatie :grin: Da`ne Casa Creanga acum :h5 slp ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: Tg. Ocna Ai dat "paste" la fosta locatie :grin: Da`ne Casa Creanga acum :h5 slp Scuze. Am rezolvat "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: Tg. Ocna Ai dat "paste" la fosta locatie :grin: Da`ne Casa Creanga acum :h5 slp Scuze. Am rezolvat Senchiu senor :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate