Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bran-Moeciu Cheile Gradistei

atar

Postări Recomandate

Am stat la ei 2 nopti acum un an la cursurile de off-road organizate de Taifun Off-road in colaborare cu Romcar.

Cazare de 3 stele, restaurantul foarte bun(personal+mancare)

http://www.cheilegradistei.ro/pro_0000245_0000236.html

Merita.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bran-Moeciu Cheile Gradistei

Preturi decente,servire ok,restaurant bun,loc de joaca pentru copii...oameni care stiu sa faca turism....si am inteles ca dezvolta afacerea cu inca un complex.

Recomand :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Extraordinara zona Bran- Moieciu!

Am petrecut in luna August o saptamana la o pensiune in Moieciu de Jos cu vizite la Canionul 7 scari, Cheile Gradistei,Pestera,Valea Turcului(cu stanele de tiguare si gratarele aferente),Manastirea Sinca Veche etc.

La sfarsitul lui Nov intentionez sa fac un drum la aceeasi pensiune sa-l altoiesc cu niste zaibar pe gazdoi si sa merg si la Brasov la domnii nivisti sa aflu cate ceva.

Cu stima! :hi

bau bau
Link spre comentariu

Va scriu "in direct" chiar de la Fundata - Cheile Gradistei, sunt cazat de ieri in complexul nou, care se afla la 5km in amonte de cel vechi si care este construit pe o suprafata mult mai mare decat cel de jos.

Panorama este de exceptie, esti inconjurat de muntii Bucegi, Piatra Craiului si pe fundal se vad Fagarasii - o nebunie !

Vremea este superba, stau chiar la Hotelul Piatra Craiului, unul din cele 3 date deja in folosinta, mai sunt doua mari in constructie.

Se poate spune ca la Cheile Gradistei se dezvolta o statiune turistica eminamente privata, totul cu mult bun gust, dupa modelul celor din Tirol, singura lor problema in acest moment fiind resursa umana ... nu se gaseste personal calificat in zona, cu atat mai putin pentru standardul de 4 stele.

De asemeni nu exista inca posibilitati de entertainment (dar au mult teren si este posibil sa construiasca o sala de sport in viitor) si in afara de plimbari, somn, bautura si mancare ... altceva nu prea gasesti de facut ... nu am vazut trasee pentru offroad (nu sunt cu Patrocle, am venit cu Pasha) :P , insa precis se gasesc locuri de joaca pentru monstruleti.

Merita venit in zona pentru un week-end, insa nu stiu daca monstruletii plini de noroi sunt bineveniti pe aleile astea curate ... :ha:

Mi-a parut rau ca nu am fost la Peris, insa am compensat cu frumusetile gasite aici.

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Va scriu "in direct" chiar de la Fundata - Cheile Gradistei, .............

Mi-a parut rau ca nu am fost la Peris, insa am compensat cu frumusetile gasite aici.

Ahaaaa.......chiar m-am gandit cum de-ai lipsit sa-l scoti pe Patrocle la un open adevarat ! :h5

Link spre comentariu

Va scriu "in direct" chiar de la Fundata - Cheile Gradistei, sunt cazat de ieri in complexul nou, care se afla la 5km in amonte de cel vechi si care este construit pe o suprafata mult mai mare decat cel de jos.

Panorama este de exceptie, esti inconjurat de muntii Bucegi, Piatra Craiului si pe fundal se vad Fagarasii - o nebunie !

Vremea este superba, stau chiar la Hotelul Piatra Craiului, unul din cele 3 date deja in folosinta, mai sunt doua mari in constructie.

Se poate spune ca la Cheile Gradistei se dezvolta o statiune turistica eminamente privata, totul cu mult bun gust, dupa modelul celor din Tirol, singura lor problema in acest moment fiind resursa umana ... nu se gaseste personal calificat in zona, cu atat mai putin pentru standardul de 4 stele.

De asemeni nu exista inca posibilitati de entertainment (dar au mult teren si este posibil sa construiasca o sala de sport in viitor) si in afara de plimbari, somn, bautura si mancare ... altceva nu prea gasesti de facut ... nu am vazut trasee pentru offroad (nu sunt cu Patrocle, am venit cu Pasha) :P , insa precis se gasesc locuri de joaca pentru monstruleti.

Merita venit in zona pentru un week-end, insa nu stiu daca monstruletii plini de noroi sunt bineveniti pe aleile astea curate ... :ha:

Am omis sa va spun un amanunt semnificativ: :sr

In complexul "Cheile Gradistei" - preturile sunt FOARTE GRAVE, iar micul dejun este insuficient si saracacios (lipsit de alimente elementare) ... miere, unt, iaurt, suc de portocale, cereale, paine prajita, mezeluri variate, etc., asa cum este uzual la 4 stele ... :uameni

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Te sfatuiesc sa mergi in Moieciu de sus,la pastrvarie sau la ciobani sa iei frate o halca de oaie,sa faci un gratar sa alunece pe gat si un :x vin bun,si lasi cerealele si iaurturile danone in plata domnului. :h5

bau bau
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Eu merg de mult timp prin zona respectiv de prin '95. La Cheile Gradistei am mers prima data prin 2001 , eram 6 persoane. Ne-am asezat la o masa nedebarasata si dupa vre-o 40 de minute l-am chemat pe un ospatar sa ne faca nota de plata si chiar a vrut s-o faca dar s-a prins ca cei cu care eram nu mai puteau de ras. A debarasat masa si a mai durat inca ceva timp pana a servit si inca ceva timp pana ne-a adus nota de plata. Atunci m-am jurat ca nu mai calc pe acolo. Prin 2008 , la insistentele unui prieten mai in varsta am fost din nou acolo. In total erau 4 mese ocupate (in timpul sapatamanii). Am stat 20 min sa ne aduca meniul . Palinca a fost o porcarie , la fel si ambele feluri de mancare. Servirea de tot rahatul . M-am jurat ca nu mai calc niciodata pe acolo. Niste prieteni din Anglia care au mancat acolo au facut toxiinfectie alimentara.

Link spre comentariu

daca tu vezi de acolo muntii Fagaras.....peste Piatra Craiului......atunci eu sunt popa franciscan

Link spre comentariu

In poza de mai jos in mijloc jos in vale se vede Moeciu iar in spate sunt Piatra Craiului, in stanga se vad si Muntii Fagaras. Poza este facuta din Saua Strunga din Bucegi de la 1900m. Pe aici se poate ajunge peste Muntii Bucegi in Moeciu cu masina.

Link spre comentariu

Georgenis....eu nu ma refer la ce si pana unde se vede de pe vf Omu....sau din saua Strunga......visez locurile acelea....eu ma refeream ca de jos....din Moieciu vezi doar Piatra Craiului......si Bucegiul...de Fagarasi nici vorba

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

In poza de mai jos in mijloc jos in vale se vede Moeciu iar in spate sunt Piatra Craiului, in stanga se vad si Muntii Fagaras. Poza este facuta din Saua Strunga din Bucegi de la 1900m. Pe aici se poate ajunge peste Muntii Bucegi in Moeciu cu masina.

Salut poti detalia un pic?

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

O sa fac un alt topic. Oricum trebuie masina inaltata ca sa poti trece. Eu am fost cu HDJ-ul si de vreo doua ori am blocat diferentialele, dar plouase de curand. Nu stiu exact unde se poate ajunge in Moeciu insa am trecut de creasta muntelui dincolo unde incepea padurea. La vara o sa organizez o iesire pe acolo.

Link spre comentariu

Nu m-as duce cu masina de regula alerg Bucegii pe jos cand am ocazia.La vara vreau sa plec din Moeciu de sus si sa trec pe cealalta parte spre Padina traseele au cam 7-8 ore si de asta intrebam pentru ca nu stiu zona aia mai deloc.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

vezi ca asta vara ploile au mai schimbat din configuratia vailor......am patit-o eu pe pulea mea.....un traseu pe care-l cunosteam f bine....mi-a rezervat o imensa surpriza....cam de 4 m adancime.....zi vreau 3 latime......si uite-asa am trebuit sa ma intorc:grin:

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

http://www.pensiunea-luana.ro/

Pensiune recomandata mai ales atv-istilor si motociclistilor :old

Am descoperit in curtea generoasa din spatele pensiunii destule atelaje pe doua si patru roti recent intoarse din explorarea imprejrimilor ... proprietarii cunosc multe trasee interesante si sunt foarte de treaba, ei fiind cei care se ocupa de pensiune :grin:

Preturile sunt mai mult decat decente, totul este nou si de calitate.

Recomand cu caldura !!!

"Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil.

Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile.

Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor"

Link spre comentariu

http://www.pensiunea-luana.ro/

Pensiune recomandata mai ales atv-istilor si motociclistilor :old

Am descoperit in curtea generoasa din spatele pensiunii destule atelaje pe doua si patru roti recent intoarse din explorarea imprejrimilor ... proprietarii cunosc multe trasee interesante si sunt foarte de treaba, ei fiind cei care se ocupa de pensiune :grin:

Preturile sunt mai mult decat decente, totul este nou si de calitate.

Recomand cu caldura !!!

Si eu recomand cu si mai multa caldura ca e fostul meu sef :banana si care s-a pensionat! Baieti de treaba!:br

Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare