Sorin Pintea Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Fratilor m-am speriat dimineata cand am vazut cat a crescut samuraiul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: A crescut Samuraiul mare felicitari boss bravo ma bucur enorm pentru tine vineri bem ceva pe tema asta forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: A crescut Samuraiul mare Vreau si eu reteta....Cu ce l-ati hranit ?...ca i-as da si eu niste steroizi la al meu :h5 Sa il stapiniti cu placere :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: A crescut Samuraiul mare felicitari boss bravo ma bucur enorm pentru tine vineri bem ceva pe tema asta Normal ca bem,mai ales ca vreau neste sfaturi de la tine (da asta inainte de beutura) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: A crescut Samuraiul mare Merci @asfalttango din pacate cu bani ca nu a vrut cu steroizi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: A crescut Samuraiul mare Sorine, sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: A crescut Samuraiul mare Sa`l stapanesti sanatos mult si bine :h5 Cica omu cat traieste persevereaza .. si tu ai facut`o intr`un mod bun de tot :wink: Veveritele nu`ti mai plac ?? nissanul il ti de strada only ?? :bravo :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: A crescut Samuraiul mare opa ... ce apar ygrec dupa ygrec ...ce aveti fratilor, toamna asta se poarta Nissan Patrol Y61? :ha: Sa-l stapanesti sanatos si sa se intample si ceea ce e normal cu un Y61 ... sa te treaca peste tot si sa nu te doara nici in spate de la gropi! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: A crescut Samuraiul mare Sa-l stapanesti sanatos :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: A crescut Samuraiul mare Sa nu creasca prea mare sa ajunga LAND CRUISER... :grin: :grin: :grin: ..... :1 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: A crescut Samuraiul mare @plummer , Nu tradez nici veveritele,pastrez si Samuraiul sa am cu ce trage Patrolu . @madiorsv, Nu se stie nicidata,Cu criza asta ??? @mitran hary, Merci :tk @yo2bt ,Sper sa produc ceva bani sa-l echipez. @Yonutz , Merci mult,am avut putin noroc cu masina asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate