NeRv1 Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Trei zile prin Tara Motilor :1 :1 :1 Bravo baieti, super frumos :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsupajero44 Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Trei zile prin Tara Motilor Bravo voua! Si eu sunt un impatimit de Apuseni si de abia astept sa mai ajung pe acolo. Frumoase poze. Poate mai puneti cateva. Mitsubishi Pajero 2.5 TD SWB 1988 Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Trei zile prin Tara Motilor ma bucur pt. voi ca ati avut parte de vreme frumoasa si cu siguranta va ti simtit foarte bine imi pare rau ca la mine a intervenit o problema in ultimul moment si nu am reusit sa iau parte la aceeasta expeditie minunata. Insa am avut parte anul trecut de acelasi traseu organizat tot de domnul POPA . :h5 :1 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Trei zile prin Tara Motilor faina tura Adi .felicitari! -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Trei zile prin Tara Motilor frumoase poze....traseu de vis....intr-adevar avem o tara superba....pe care inca nu o cunoastem cu adevarat......multumim de poze :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Trei zile prin Tara Motilor Pentru inceput vreau sa va spun ca imi pare foarte rau pentru cei care nu au putut sa vina cu noi din anumite motive . In acelasi timp imi pare foarte bine ca am avut ocazia sa vad o faramitura din frumusetea tarii noastre si am cunoscut oameni minunati si atat de primitori, care te fac sa revii iar si iar. Traseul a fost unul foarte frumos cu urcari si coborari spectaculoase. Multumesc lui Adi pentru traseul facut. Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Trei zile prin Tara Motilor Poze frumoase de pe aparatul lui Marius, facute de prietenul nostru Alin. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Trei zile prin Tara Motilor :hi 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Trei zile prin Tara Motilor :hi 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Trei zile prin Tara Motilor superbe locuri si superba iesire. Mi-am petrecut foarte mult timp liber in Apuseni. Am prieteni acolo , am casa acolo, am o gramada de amintiri frumoase de acolo. O poza din zona pe care o vad , ma face sa ma simt acasa. Felicitari. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate