Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road in Dobrogea - Comunitatea

Forte

Postări Recomandate

Re: Off-road in Dobrogea!

cine iese duminica asta la o plibare off-road ? am vorbit telefonic cu forte si a zis ca merge 100% deci deja suntem 2 , 1 jimny, 1 vitara. putem continua traseeu de randu trecut , negru voda -oltina ...sau putem face ceva mai indraznet sa mergem in padure la slava rusa -slava cherchez sau padurea babadag spre enisala. :banana

cine mai doreste cine mai pofteste.....

Eu sunt plecat din localitate! Trebuie sa iau masina de la service si sa-mi scot numere rosii, daca rezolv asta joi-vineri ... atunci sunt prezent! Daca vine si GLV atunci continuam plimbarea de la Negru-Voda spre Baneasa, daca el nu vine ... mergem mai aproape de casa!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mergeti pe traseul pe care vi l-am indicat si nu o sa va para rau. Singurul dezavantaj ar fi faptul ca aveti de mers pe asfalt destul de mult, cred ca undeva in jur de 80 km de la Constanta pina dincolo de Baia la intersectia "2Cantoane". De acolo stinga spre dealurile de la Caugagia si talpa cit cuprinde. :j Sunt prin zona paduri cum nici nu va inchipuiti iar argila "de Dobrogea" acoperita cu un stat de frunze o sa va dea multa bataie de cap, credeti-ma. :lr

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

cine iese duminica asta la o plibare off-road ? am vorbit telefonic cu forte si a zis ca merge 100% deci deja suntem 2 , 1 jimny, 1 vitara. putem continua traseeu de randu trecut , negru voda -oltina ...sau putem face ceva mai indraznet sa mergem in padure la slava rusa -slava cherchez sau padurea babadag spre enisala. :banana

cine mai doreste cine mai pofteste.....

Eu sunt plecat din localitate! Trebuie sa iau masina de la service si sa-mi scot numere rosii, daca rezolv asta joi-vineri ... atunci sunt prezent! Daca vine si GLV atunci continuam plimbarea de la Negru-Voda spre Baneasa, daca el nu vine ... mergem mai aproape de casa!

masina am vazuto la service , cred ca e gata ... mia sarit in ochi vopseaua verde aprins .. am zis ca a venit primavara :grin: . numerele rosii se iau in 10minute.

suzuki vitara 1.6

suzuki kingquad 750

nissan patrol gr y61 3.0

Link spre comentariu

:W

A mea nu trage, e infundat catalizatorul si joi am programat-o la operatie.

Daca nu moare si iese pe picioare e posibil sa vin si eu.

Si eu tot paduri as vrea. Babadag ceva, si ne intoarcem pe enisala-histria-corbu.

E doar o propunere.

Vrabia... malai viseaza.
Link spre comentariu

Ma bag si eu in echipa.

Nu am mai facut nici o iesire pana acum, dar orice are un inceput.

Daca va mobilizati, sunt pentru.

ce fel de gume ai?

KIA SORENTO EX

Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala.

Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta!

Link spre comentariu

Salut.Vad ca s-a mai discutat pe aici in lipsa mea. :) Noroc cu Forte care m-a atentionat pe mess.Eu sunt prezent.Daca doriti sa continuam traseul de la Negru Voda spre Baneasa eu sunt ghidul.Avem si traseu de padure.Cam greut zic eu ,mai ales daca este si ud.Dar avem .Si putem insista unde ne place.La Baneasa nu stiu daca o sa ajungem dar incercam.Asta in cazul in care nu trecem la bulgari.

P.S. Sa aveti neaparat acte de identitate la voi.Nu se stie. :)

Link spre comentariu

iar tzuica... am uitat sa va spun ieri... tzuica era :bannana

Apropo de tuica.Unde a ramas sticla?Muncitorii care lucreaza la mine au chiulit o zi intreaga din cauza ei.Au gasit-o luni dimineata in curte si praf s-au facut. :uameni

Link spre comentariu

Ma bag si eu in echipa.

ce fel de gume ai?

Am gume de strada de iarna?

Nu fac fata cu ele la traseul propus?

Link spre comentariu

Ma bag si eu in echipa.

ce fel de gume ai?

eu am gume de strada ,deci nu iti fa probleme... nimeni nu ramane in urma , de ce credeti ca am multe sufe :bannana

suzuki vitara 1.6

suzuki kingquad 750

nissan patrol gr y61 3.0

Link spre comentariu

eu am gume de strada ,deci nu iti fa probleme... nimeni nu ramane in urma , de ce credeti ca am multe sufe :bannana

tocmai d-aia intreba si subsemnatu'

ca la sorento tot gume de strada am . chiar daca zicea ala de mi le-a dat ca ar fi 20% offroad (adica fix 20, nu 19, nu 21... :ha: )

vroiam sa vad daca raman intepenit singur sau "in grup"... :ha:

am si eu o sufa, are si gcbadea o parama de toata frumesetea, asa ca... :h5

KIA SORENTO EX

Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta!

Link spre comentariu

iar tzuica... am uitat sa va spun ieri... tzuica era :bannana

Apropo de tuica.Unde a ramas sticla?Muncitorii care lucreaza la mine au chiulit o zi intreaga din cauza ei.Au gasit-o luni dimineata in curte si praf s-au facut. :uameni

ii inteleg... :ha:

apropo, daca tot tu faci traseul (dupa experienta de data trecuta eu as merge tot pe mana ta :h5 ), nu te gandesti la unul pe unde sa mearga si hambaru' meu fara a lasa prea multa vopsea pe crengi/tufe si cu gume numa' bune pt bordurile lu' videanu?

KIA SORENTO EX

Link spre comentariu

si ma mai gandeam... n-ar fi o varianta de luat in seama sa facem iesirea sambata?

KIA SORENTO EX

Link spre comentariu

si ma mai gandeam... n-ar fi o varianta de luat in seama sa facem iesirea sambata?

:1 Sambata am sanse mai mari sa ajung si eu. As putea spune 91% :grin:

Poate deschide initiatorul iesirii o lista sa vedem cine si cum.

Eu sunt pentru sambata: Rudolf - Vitara

Vrabia... malai viseaza.
Link spre comentariu

Eu sunt pentru sambata .Lada Niva -incaltata corespunzator. :)

apropo, daca tot tu faci traseul (dupa experienta de data trecuta eu as merge tot pe mana ta :h5 ), nu te gandesti la unul pe unde sa mearga si hambaru' meu fara a lasa prea multa vopsea pe crengi/tufe si cu gume numa' bune pt bordurile lu' videanu?

Gasim noi trasee pentru toate gusturile.Cu toate ca avem in proiect si o bucata de padure in panta si cu multe curbe .Un copilot bun de alergat cred ca rezolva problema. :ha:

Link spre comentariu

Eu nu pot ajunge simbata sub nici o forma(si nici duminica aceasta nu este cert ca pot ajunge).Va doresc vreme buna si distractie pe masura :h5

Poze cit cuprinde. :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

:bravo nu-i rau! pe sambata suntem aproape 4!

Pentru cei nelinistiti am o sufa de 5to / 18m.

da' troliu' ..., cat e troliu'... :ha:

si eu "mizez" pe sambata. deci 5...

KIA SORENTO EX

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare