Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road in Dobrogea - Comunitatea

Forte

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Off-road in Dobrogea!

Mai dificil este de ajuns de la Agigea la Techirghiol, dupa aceea pe maul laculul este relativ simplu, sunt ceva drumuri pe acolo, iar de la Tuzla la Olimp este floare la ureche. Se merge numai pe faleza, iar de la Olimp la Saturn aproape numai pe plaja.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe ATV eu fac 30 minute intre Limanu, Mosneni, Pecineaga si Techirghiol! Este linie dreapta!

Dar cu masina ... si in sens invers ... s-ar putea sa dureze minim o ora! Dar, daca vreti ... ne intalnim la ora 9.00 si mergem on road: Cta, Agigea, Techirghiol si off-road ... cum am zis mai sus!

Se poate si pe malul marii ... este foarte usor ... dar este mai lung si este pacat sa o faci pe fuga ... sunt zone frumoase si de joaca si de pozat!

Propunere: intalnire la ora 09.00 la PetromV Abator!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Sergiu, MMC, Make, Gonzo, xxe, cainsef, bluehearth, navigator 2007, bogthebat, adryan, cristi01, Florin BIG, brainyack, kherim, marianGh, bogdan.zeciu, cosmir, horia-cta ... useri din Cta absenti nemotivati ...

Va rog sa completati lista!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

daca reusesc sa ajung... ma primiti si pe mine?

kia sorento ex, 2008, (inca) anvelope de domnisoara de oras... adica inca cele din fabrica.

daca se mai raceste trec la cele de iarna care sunt cat de cat ca ale lui gcbadea.

am sanse?

Daca ploua in ziua respectiva, cu anvelope de asfalt ... nu poti face mai nimic! Dar cu siguranta, te vei distra!

Problema cu off-road-ul in Dobrogea ... este ca uneori nu gasim rute ocolitoare pentru a evita zgarierea masinilor in vegetatie!

Atunci cand pleci la off-road ... trebuie sa accepti ideea ca s-ar putea ca la urmatoarea spalare sa fie nevoie de un polish!

sa speram ca nu ploua. sau daca chiar se raceste atunci trec pe cele de iarna si imi mai cresc putin sansele

deja ...m-am familiarizat cu ideea cu polish-ul... :grin: dupa ce m-am invartit cateva ore pe dealurile de la Casian si Cheile Dobrogei.

KIA SORENTO EX

Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala.

Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta!

Link spre comentariu

De scos te scoatem din noroi :h5

Si asa nu am folosit troliul deloc pina acum :ha:

deci pot sa stau linistit :hi

KIA SORENTO EX

Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala.

Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta!

Link spre comentariu

Am o veste buna si una rea...Pe care sa o zic prima?

1.Pe cea buna.....Merg la Cupa ORR :ypu

2.Cu parere de rau nu o sa pot sa mai merg cu voi decit daca va fi saptamina viitoare.

Sa nu fiti suparati pe mine sau sa ma considerati neserios dar sansele sa prind loc si sa gasesc copilot in citeva ore au fost minime...si totusi s-au materializat :bannana

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Am o veste buna si una rea...Pe care sa o zic prima?

1.Pe cea buna.....Merg la Cupa ORR :ypu

2.Cu parere de rau nu o sa pot sa mai merg cu voi decit daca va fi saptamina viitoare.

Sa nu fiti suparati pe mine sau sa ma considerati neserios dar sansele sa prind loc si sa gasesc copilot in citeva ore au fost minime...si totusi s-au materializat :bannana

Bravo!

Lipsa copilotului ... era motivul absentei tale de la Cupa ORR? ... Pai vezi ca pe forum sunt mereu ... copiloti disponibili ... sau in cel mai rau caz la fata locului, gasesti spectatori dornici de aventura!

Si eu as fi fost tentat de a experimenta pozitia de copilot intr-o cupa! Presupun ca plummer era interesat ... si lista poate continua!

Bafta!

Lista incepe acum:

Forte - Suzuki Jimny

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Intreb si eu : unde se merge? Cat dureaza? Pt mine duminica este complet peste mana dar pot sa incerc sa ajung. Are cineva troliu? Pt ca daca raman eu nu vad cine ma mai scoate din noroi. Banuiesc ca trebuie sa-mi pun m/t-urile.

Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top

Off-Road PRO Pack

Link spre comentariu

Sergiu, MMC, Make, Gonzo, xxe, cainsef, bluehearth, navigator 2007, bogthebat, adryan, cristi01, Florin BIG, brainyack, kherim, marianGh, bogdan.zeciu, cosmir, horia-cta ... useri din Cta absenti nemotivati ...

Va rog sa completati lista!

sorry , nevasta insarcinata :banana si nu vreau sa o supar cu plecarile mele, plus ca am schimbat suspensia la mine si imi stau rotile ca un kur acum. Tre sa tai din arcuri viewtopic.php?f=17&t=12059

Link spre comentariu

Intreb si eu : unde se merge? Cat dureaza? Pt mine duminica este complet peste mana dar pot sa incerc sa ajung. Are cineva troliu? Pt ca daca raman eu nu vad cine ma mai scoate din noroi. Banuiesc ca trebuie sa-mi pun m/t-urile.

GLV a zis la ultima iesirea ca sunt multe tractoare prin zona. Eu am troliu, Forte are o sufa buna , antrenata !

Gabi,

Suzuki Samurai 1994

Ford Mondeo

Link spre comentariu

Exista un troliu de 9000lbs si cred ca toata lumea ar trebui sa aiba cate o sufa!

Intre 9 si 10 mergem Cta-Mangalia, cat mai mult pe off-road, apoi de la 10 pana la 17-18 facem plimbarea propriu-zisa! Oricand ... poti iesi la asfalt!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

In urma nu se pune problema sa ramana cineva.Orice s-ar intampla provocarea va fi cu atat mai mare cu cat situatia va fi mai grea.Alternative avem ,stiti vorba cu suna un prieten?Traseul propriu zis pleaca de la Mangalia ,Limanu, Hagieni,Albesti,Vartop,Cotu Vaii(escala la mine in curte :) )Valcele apoi in functie de timpul ramas avem si continuarea traseului.Practic tot traseul asta este un mini canion cu resurse enorme pentru off road.

Posibil sa mai corup un prieten tot cu Lada Niva sa ni se alature.

Link spre comentariu

Foarte interesant:

viewtopic.php?f=19&t=12262&p=167982#p167982

Este in drumul nostru spre Baneasa! Cam departe ... dar poate ajungem!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

incercati sa ajungeti si la locul numit Canaraua Fetii, este un punct superb pe care sper sa-l folosesc la primavara pentru trecerea in Bulgaria cu traseul de rallyraid Trofeul Dobrogei.

Atentie insa este zona de frontiera si sa nu treceti din gresala dincolo.

Pentru apropieri mai mari de 500 m de frontiera efectiva, luati legatura cu Inspectoratul judetean al Politiei de Frontiera Constanta, in Tomis Nord (fosta garnizoana de graniceri)

As veni si eu cu voi, chiar am treaba in zona, dar pregatim calendarul 2010 impreuna cu colegii bulgari, greci, turci samd.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare