plummer Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Cine are un loc de copilot in cazul in care gasesc timp sa "evadez" de la munca mai repede ?? :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Troliu cred ca are 4X4+4x4+4x4 roti , e pe alese , se cheama Samuro-Nivo-Jimny si e mobil :h5 deci oferta de troliuri avem, sufe avem, copilot l-am pacalit deja (nici nu stie ce-l asteapta)... deci vin cu hambaru' :ha: KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Ne spune cineva traseu, durata, ora plecare, loc intalnire... :x Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! deci duminica la ora 09.00 ne intalnim la peco petrom v :h5 , cel de langa campus . in fata la oxford. durata -pana se intuneca .... traseu inca nu stim exact - sunt mai multe variante , in functie de cata lume vine ,alegem cea mai buna varianta. suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcbadea Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! eu si GLV cred ca va asteptam la Negru Voda :h5 Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! eu si GLV cred ca va asteptam la Negru Voda :h5 daca sunteti sigur ca veniti si ne asteptati la negru voda , atunci stabilim intalnirea la ora 9.00 la peco mol ,langa doraly mol ca ne este in drum spre voi. suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! deci duminica la ora 09.00 ne intalnim la peco petrom v :h5 , cel de langa campus . in fata la oxford. durata -pana se intuneca .... traseu inca nu stim exact - sunt mai multe variante , in functie de cata lume vine ,alegem cea mai buna varianta. Daca merge cineva sambata sa se anunte. Eu merg. Soto! Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! durata -pana se intuneca .... traseu inca nu stim exact - sunt mai multe variante , in functie de cata lume vine ,alegem cea mai buna varianta. E clar .Un punct l-am stabilit.Pana se intuneca.Sa facem o mica prezenta: 1)-mcm,2)-gcbadea,3)-MMC,4)-rudolf,5)-xxe,6)-GLV,7)-undercover ,8)-Forte(a confirmat la telefon ca este prezent) si cam astia suntem(posibil sa fie din cei anuntati doar copiloti).Sper ca n-am uitat pe nimeni.Eu as propune sa continuam traseul de data trecuta incepand cu Negru Voda spre Baneasa via Dumbraveni.Daca sunteti toti de acord intalnirea va avea loc dimineata la ora 9 constantenii respectiv mangaliotii :) si facem jonctiunea langa Negru Voda.De traseu ma ocup eu ,cel putin in prima parte a lui ,pana dupa Dumbraveni chiar si mai departe.Am abilitati speciale sa ma descurc in orice teren( daca stiu ca are cine sa ma scoata din kkt) :banana P.S. Vad ca au mai aparut doua posturi in timp ce il scriam eu pe al meu.Gand la gand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! deci ramane stabilit sambata la 09.00 la peco mol langa doraly mol, meergem spre negru voda ... de acolo spre baneasa ..etc :h5 suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! deci ramane stabilit sambata la 09.00 la peco mol langa doraly mol, meergem spre negru voda ... de acolo spre baneasa ..etc :h5 Sambata sau duminica. In ultimul postul de mai sus a ramas duminica. :ban Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! deci ramane stabilit sambata la 09.00 la peco mol langa doraly mol, meergem spre negru voda ... de acolo spre baneasa ..etc :h5 Sambata sau duminica. In ultimul postul de mai sus a ramas duminica. :ban dupa o discutie telefonica cuu forte , am inteles ca sunt mai multi doritorri pentru sambata , drept urmare iesim sambata. suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Sambata sa fie! Sa stie toata lumea, poate mai sunt doritori. Eu va astept in Agigea intersectie cu Negru Voda. Sunt din Eforie - Steaua de mare. La 09:10 sunt acolo. Am un loc liber daca sunt doritori. Vremea tine cu no(ro)i. :bannana KERIMEEE!!! NU ZICI NIMIC? Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Eu zic sa ne vedem la 9 in Negru voda pt ca la 16 - 16.30 se intuneca. Plus de asta vad peste tot ca se anunta ploaie sambata. Asta pt ca sunt multi cu cauciucuri de oras. Ar trebui sa stim cat de cat cam in ce urmeaza sa ne bagam ca sa nu ne trezim dupa ca ne pare rau. Statii , gps-uri, hi-lift-uri, sufe, macar sa stim pe ce ne bazam. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Sper ca nu va suparati daca adaug si eu o toyota la troliul 4x4x4x4x4x... :ha: Cauciucuri ... de asfalt :P Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Pentru cazanul tau tre sa punem umarul cam toti. :ha: Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigElf Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Vin si eu daca nu apare nimic pana vineri seara.Pana la urma cand se pleaca? :) FORD MAVERICK 2.7 TDI, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Tot cautand pe forum sa cunosc mai bine ... "noii veniti" ... adica "mai vechi pe forum" ... am descoperit un topic: viewtopic.php?f=38&t=5951 ---------------------------------------------------------- Sambata mergem la plimbare ... abia astept! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! deci ramane stabilit sambata la 09.00 la peco mol langa doraly mol, meergem spre negru voda ... de acolo spre baneasa ..etc :h5 confirm prezenta: sambata 9:00 mol doraly, hambar cu gume de oras :h5 KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! deci am fi doua hambare :ti Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! deci am fi doua hambare :ti deci cine ramane "pe mal" il scoate pe celalalt :ha: KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! daca poate daca nu ... :tr daca nu ... :cort :banana Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! posibil sa mai vina un jimny! daca-i refuza amanta invitatia... e al nostru! :ha: :ha: Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Am numere rosii si am masina ... ne vedem sambata, 07.11, ora 9.00 la Mol Doraly! Pacat ca se strica vremea: http://weather.edition.cnn.com/weather/ ... 6288677605 http://www.accuweather.com/world-foreca ... A&metric=1 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Hai sa facem lista: 1. GLV - Lada Niva 2. Forte - Suzuki Jimny 3. GcBadea - Suzuki Samurai 4. Undercover - Suzuki Vitara 5. rudolf - Suzuki Vitara 6. mcm - Kia Sorento 7. MMC - Mercedes ML 8. marianGh - Toyota Hilux 9. BigElf - Ford Maverick 10. xxe - Hyundai Galloper Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! ramane ora 9, peco mol doraly? KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate