Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road in Dobrogea - Comunitatea

Forte

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Off-road in Dobrogea!

Din pacate astazi nu am avut timp sa lucrez la filme!

Am fost ocupat cu o plimbare lunga cu toata familia! Ne-am imbarcat in Jimny si am tinut pe asfalt, usor acoperit cu zapada si bine imbibat in apa: Cta, Mamaia, Navodari, Corbu, Sacele, Sinoe, Mihai Viteazu, Baia, Babadag ... si de aici a inceput partea interesanta, prin padure spre Slava Rusa, apoi Slava Cercheza si in stanga spre Fantana Mare, un sat uitat in timp! Ne intoarcem spre Lunca la vestitul popas cu acelasi nume, aici am spart gheata la propriu si la figurat, nimeni nu era pe acolo!

Poze: plimbare de weekend pentru intreaga familie!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am modificat primul post din acest topic, completandu-l cu lista numerelor de telefon si cu link-uri pentru vremea in Constanta!

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=46309

ON-TOPIC: Organizam pe 14.02.2010 ... ziua indragostitilor de 4x4?!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

In Fantana Mare am neamuri ... se vorbeste ca in cel de`al 2 lea Razboi Mondial au stat atat de bine ascunsi intre padurile de acolo incat rusii nici nu au stiut de existenta lor . Superba zona si mai ales demna de "exploatat" ...

Eu recunosc de pe acum ca pe 14 feb sunt ocupat ... iubesc mult :smb:pt

Sa nu :ha3 de mine :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Salutare!

Forte, frumoasa iesire!

La "Lunca" Am fost asta vara, am stat o sataman, conditii extraordinare, la un pret de nimic, lucuri de dat la peste cate vrei si balta plina de ei.

A fost asa de frumos, ca anul asta vrem sa facem pastele acolo.

Posibilitati de zbenguiala Off-road, sunt cat cuprinde, de jur imprejur sunt numai canale , ce sa mai, paradis, un fel de delta, cu conditii de civilizatie.

Vis-a-vis de pensiune este o baza militara NATO si in fiecare weekend, seara, vin baietii mai spalati sa ia masa la pensiune. Sa vezi atunci, ce inseamna masina de offroad, Hummer H1, de armata, blindat.

Forte, dupa cum am vazut in poze, poti confirma, bucataria e foarte buna, am mancat un bors de peste din crap si somn, de m-am lins pe toate degetele.

Chiar daca sunt decat entuziast, va propun o vacanta de paste la Lunca, putem vorbi/organiza si poate iesi ceva intr-adevar frumos.

Daca ii mai laud, risc sa fiu catalogat drept reclam-giu, asa ca va invit sa va cautati pe google si sa vedeti despre ce este vorba.

Eu va recomand cu toata caldura locul. Iar cu gazda ma inteleg bine, ne-a legat ratacirea unui buletin timp de 1 saptamana cu un curier. :uameni

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Pana ne hotaram cum si unde organizam ,,Ziua indragostitilor de 4x4'' mai avem la mijloc un weekend.Iesim undeva sau ne lingem ranile?.Pe mine si acum ma dor toate oasele de cat am lopatat zapada si cat am impins la masini la urcarea aia cu inclinare laterala.

Pe 14 putem sa ne strangem cat mai multi si s-o punem de un trial cronometrat ca la carte .Cu ceva premii din modice sau daca gasim sponsor chiar si mai consistente.Si la urma premiantul face cinste la un local cu banii castigati drept premiu.

Editat de GLV
Link spre comentariu

Pentru sambata 06.02.2010 propuneri?!

Eu speram sa prind un munte, dar criza se pare ca nu ma lasa ... asa ca astept propuneri!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Pentru sambata 06.02.2010 propuneri?!

Eu speram sa prind un munte, dar criza se pare ca nu ma lasa ... asa ca astept propuneri!

Weekendul ce vine vin in Dobrogea singur si de capul meu , asa ca orice propunere este binevenita.:banana

Link spre comentariu

Din pacate nu am putut veni sambata trecuta. m-am mutat si am avut de carat.... :( dar vreau sa-l felicit pe GLV pt noua achizitie. De-abia astept sa ma traga din lac cu ea :))

Dar weekendul asta sunt disponibil pentru orice nebunie va vine in minte.

Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare.
Link spre comentariu

Desi vremea s-a mai incalzit, zapada nu s-a topit inca, din contra, mai sunt anuntate ninsori, dar destul de slabe!

Din experienta acumulata, am inteles ca nu-i recomandat sa parasim drumurile pentru ca riscam sa lovim o piatra sau sa cadem intr-un sant! Asa ca va propun sa gasim un traseu cu drumuri de tara, drumuri usor calcate, nu asfaltate, dar eventual cu piatra pe ele!

De exemplu, Undercover se chinuie de cateva zile/nopti sa mearga din Portul Tomis in Faleza Nord pe plaja ... a facut jumatate de traseu, dar mai are mult de luptat! Un traseu pe care in decembrie pe zapada proaspata, eu l-am facut in 10 minute, acum zapada multa si inghetata ... schimba datele problemei:

http://www.youtube.com/user/Forte4x4#p/u/15/e7uY1gGgwSA

De exemplu, un drum frumos ar fi cel dintre canal si lacul Tasaul sau pe langa Canal de la Agigea spre Basarabi sau faleza dintre Agigea si Olimp ... astept sugestii!

Este deja stabilit ca ne vedem vineri seara la ora 20.00 la PetromV Dobrogea si sambata la ora 10 plecam la plimbare ... unde si cum ... stabilim pana atunci!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Daca vreti sa incercam sa ajungem la Manastirea Casian de langa Cheile Dobrogei sau si mai bine la Manastirea Colilia:

http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/manastirea-colilia-67846.html

http://www.telegrafonline.ro/1164146400/articol/14587/colilia_manastirea_cu_acoperisul_8220dintro_bucata_de_cer8220_intra_in_proces_de_reabilitare.html

Aceasta manastire este rupta de lume si cred ca am face un super gest sa ajungem la ei! Eventual si cu cateva provizii!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Daca vreti sa incercam sa ajungem la Manastirea Casian de langa Cheile Dobrogei sau si mai bine la Manastirea Colilia:

http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/manastirea-colilia-67846.html

http://www.telegrafonline.ro/1164146400/articol/14587/colilia_manastirea_cu_acoperisul_8220dintro_bucata_de_cer8220_intra_in_proces_de_reabilitare.html

Aceasta manastire este rupta de lume si cred ca am face un super gest sa ajungem la ei! Eventual si cu cateva provizii!

daca e liber postul de copilot ... aduc eu proviziile

Link spre comentariu

am fost fratele meu,preoteste vorbind,la casian cand aveam patrolu stok si prin padure si pe aratura,nu pune nici o pb mai ales ca e si drum de piatra pe langa, intr-adevar la manastire e peisaj frumos dar ajungi f.repede

Link spre comentariu

am fost fratele meu,preoteste vorbind,la casian cand aveam patrolu stok si prin padure si pe aratura,nu pune nici o pb mai ales ca e si drum de piatra pe langa, intr-adevar la manastire e peisaj frumos dar ajungi f.repede

Serban ai uitat de zapada?! Este peste tot si face sa fie totul mult mai greu! Astept si alte propuneri!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

a fost si o moto de enduro cu mine si pt el era f.misto de mers,se baga peste tot doar ca motocicleta nu era potrivita pt dealuri fiind grea si pana la urma distractia s-a terminat cand a cazut rau si picnicul pt final s-a anulat ca a trebuit sa fug cu el la spital...eram eu si el cu platforma de moto dupa patrol,a distrus si motoreta...l-a costat cam mult sa-i dea pe terenuri necunoscute,el fiind endurist cu destula experienta,aviz amatorilor genul hai sa ne bagam ca stim ce facem

Link spre comentariu

Pana la urma e important sa vina lumea,ca de iesit gasim noi ceva coclauri inzapeziti...Pana acum cati se inscriu?

Acareturile din ograda:

1969 Ims;1971 Mercedes 280 SEL;1987 Bmw 524;1992 Saab 9000 ;1995 Nissan Silvia S14:2002 Seat Ibiza;2007 Dune Buggy 250 cmc

Trotinetele:

1994 Kawasaki Kx 250;1998 Kawasaki Zx 6R;2006 Kawasaki Zx 6R;2006 Honda Xr 650 R

Unborn yet : home made dune buggy 1000 cmc

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare