Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road in Dobrogea - Comunitatea

Forte

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Off-road in Dobrogea!

Daaa,hai sa ne trecem cu totii si caruciorul de butelii la avatar sa fie lunga lista...caterinca baieti

te deranjeaza cu ceva lista mea? :uameni

sa stii ca nu am trecut chiar tot..mai am si un Rc Nitro 4x4 truck de 1,5 Cp :))

E tot de off road... ;))

Editat de liviu_nyc

Acareturile din ograda:

1969 Ims;1971 Mercedes 280 SEL;1987 Bmw 524;1992 Saab 9000 ;1995 Nissan Silvia S14:2002 Seat Ibiza;2007 Dune Buggy 250 cmc

Trotinetele:

1994 Kawasaki Kx 250;1998 Kawasaki Zx 6R;2006 Kawasaki Zx 6R;2006 Honda Xr 650 R

Unborn yet : home made dune buggy 1000 cmc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumos avatar Liviu, wow ce semnatura!

---------------------------------

Drum bun!

Desi pe aici nu scrie nimeni, sper ca ne vedem diseara si ne plimbam maine!

Ca sa pun putina sare pe rana: Jimny vs Lada 1, 2, 3, 4! :ha:

Tks Marius,sa stii ca am avut un tip de aici care m-a inspirat :tk...pacat ca e siteul limitat ca putea fi avatarul si mai frumos,banuiesca ca de aceeasi problema te-ai lovit si tu :)

Editat de liviu_nyc

Acareturile din ograda:

1969 Ims;1971 Mercedes 280 SEL;1987 Bmw 524;1992 Saab 9000 ;1995 Nissan Silvia S14:2002 Seat Ibiza;2007 Dune Buggy 250 cmc

Trotinetele:

1994 Kawasaki Kx 250;1998 Kawasaki Zx 6R;2006 Kawasaki Zx 6R;2006 Honda Xr 650 R

Link spre comentariu

Frumoasa colectia Liviu ... sa o stapanesti sanatos si noroiala placuta !!!

Cat despre invidiosi :ha: ... mai bine sa fii invidiat decat demn de mila ...

Daca poti sa pui ceva poze cu buggy-ul la care lucrezi ... daca am inteles bine ... ar fi interesant ... :j

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Am fost la 20.20 in parcare la Escape Cafe, am dat 2 ture pe acolo si nu am vazut nici o masina cunoscuta! Nu am mai intrat! M-am dus la firma si am stat fara curent electric de la 20.30 la 23.30! Super!

Ne vedem maine!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Frumoasa colectia Liviu ... sa o stapanesti sanatos si noroiala placuta !!!

Cat despre invidiosi :ha: ... mai bine sa fii invidiat decat demn de mila ...

Daca poti sa pui ceva poze cu buggy-ul la care lucrezi ... daca am inteles bine ... ar fi interesant ... :j

Ti-as pune poze cu mare placere,insa sasiul este bagat intr-un garaj cu multe alte chestii peste el ( la iernat) si nu prea pot sa fac poze cum ar trebui.

Acum in primavara vreau sa reiau lucrul,cu prima ocazie pun poze...

Sasiul este gata cam 85 %,urmeaza suspensiile,nu m-am apucat de ele ptr ca nu stiu exact ce roti voi folosi,am 2 motorizari la alegere..un motor de CBR 600RR din 2005 sau un Zx10R din 2006 de 180 CP.As merge cu varianta 2,si eventual un singur scaun :)

E greu sa convingi pe cineva sa mearga cu tine si mai ales sa si-l aduci intreg acasa :wink:

Acareturile din ograda:

Trotinetele:

Link spre comentariu

am fost eu si gabi m,te-am vazut dar am crezut ca te-ai razgandit,am stat o ora si am plecat in alt loc

Oricum nu ati pierdut nimic interesant azi,a fost o zi ca oricare alta,am avut cam 100 kg de noroi pe fiecare masina...si ceva litri de apa la bord...in rest same shit :ha:

Acareturile din ograda:

Trotinetele:

Link spre comentariu

A fost o zi extraordinar de frumoasa, soare si 12 grade pe termometru ... doar 4 masini, super distractie ... foarte putini kilometri, dar foarte intensi, am fost in cautare de zapada, pentru ca am avut o iarna in care nu prea am avut asa ceva! :))

Deci zapada, gheata si normal multa apa ... si din pacate noroi ... nu stiu daca chestia aia lipicioasa se numeste noroi ... dar era mult si peste tot ...

Sa incep cu laudele ... am iesit victoriosi ...

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Din pacate ne-am recunoscut si infranti, dar doar intr-o batalie ... pentru ca razboiul l-am castigat tot noi!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Si trebuie sa multumim pentru ca am fost ajutati, dar nu salvati! Cine sa ne mai salveze?! ... Suntem NEBUNI!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Si ne-am bucurat de vizitele "bastinasilor" si noi i-am "omenit" cu o sufa!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Poze multe!

URA ... pagina 100 din topicul nostru!

La multi ani de ziua indragostitilor (de off-road)!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Salutare! La viitoarea ieshire vin si eu ca mi-am reparat troaca!! :):dr1

Editat de Ghiaurul
Late edit! ( am mustrari de constintza ) Totul a fost posibil cu ajutorul lui Catalin din Mangalia!!!
Jeep Wrangler YJ
Link spre comentariu

Salutare! La viitoarea ieshire vin si eu ca mi-am reparat troaca!! :):dr1

Cine sa fie? Te rog sa treci pe la "Prezentare membrii", asa zice regulamentul pe aici!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Cosmin?! Cine sa fie? Te rog sa treci pe la "Prezentare membrii", asa zice regulamentul pe aici!

:) off o sa "retrec"pe acolo pentru o noua prezentare sau poate ash putea redirectiona la userul GHIAURU ( am uitat parola si adminu site-ului nu ma crede pe cuvant:wink:) a trebuit sa inventez un nou nickname.GHIAURUL :banana

Jeep Wrangler YJ
Link spre comentariu

:) off o sa "retrec"pe acolo pentru o noua prezentare sau poate ash putea redirectiona la userul GHIAURU ( am uitat parola si adminu site-ului nu ma crede pe cuvant:wink:) a trebuit sa inventez un nou nickname.GHIAURUL :banana

Daca ai trecut prin casuta GO primesti un premiu de 100 de puncte si sansa sa mai dai odata cu zarul...:top si sa te recunoasca toata lumea dupa avatar :)

Acareturile din ograda:

Trotinetele:

Link spre comentariu

Ti-as pune poze cu mare placere,insa sasiul este bagat intr-un garaj cu multe alte chestii peste el ( la iernat) si nu prea pot sa fac poze cum ar trebui.

Acum in primavara vreau sa reiau lucrul,cu prima ocazie pun poze...

Sasiul este gata cam 85 %,urmeaza suspensiile,nu m-am apucat de ele ptr ca nu stiu exact ce roti voi folosi,am 2 motorizari la alegere..un motor de CBR 600RR din 2005 sau un Zx10R din 2006 de 180 CP.As merge cu varianta 2,si eventual un singur scaun :)

E greu sa convingi pe cineva sa mearga cu tine si mai ales sa si-l aduci intreg acasa :wink:

Frumoasa iesire ... noroi mult ... aici dotarea masinii isi spune cuvantul (blocante, trolii, anvelope) si dotarea driverului (experienta, sufe, ocheti, scripeti) ... sincer, va invidiez (in sensul bun al cuvantului) ... eu nu am (inca) masina pentru asa ceva si nici loc de copilot nu am gasit in vreuna ... asta ma motiveaza si mai mult sa incerc sa procur o masina capabila ... dar nici experienta nu ar fi fost de lepadat, ba chiar ar fi fost extrem de importanta ...

Cat despre buggy ... si eu am in plan sa construiesc asa ceva: http://forum.club4x4.ro/showpost.php?p=550128&postcount=492 ... dar cred totusi ca motoarele de motocicleta nu sant asa eficiente in off-road deoarece, pentru a obtine acea putere declarata de constructor este necesara o turatie de peste 10.000 r/m care nu se impaca deloc cu off-roadul unde cuplul motorului primeaza, obtinut la turatii mici, pentru a nu rupe aderenta la sol (motoarele de motociclete nu exceleaza la capitolul cuplu) ... asta ca sa nu mai spunem de faptul ca este necesara o racire extrem de eficienta deoarece, in off-road, esti nevoit sa obtii puteri si cuplu mari uneori stand pe loc, neavand curentul de aer necesar racirii motorului ... poti folosi un motor si o cutie de autoturism cu putere/cuplu mari ... radiator baban cu ventilatoare puternice comandate de termocupla ...

PS: astept poze cu utilajul si daca ai nevoie pot da o mana de ajutor la constructia lui in zilele libere ... dar ar fi interesante si cateva date tehnice despre el (4x4 sau 2x4 ? , frane, suspensii, anvelope, de teren sau de viteza ?, etc.)

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Frumoasa iesire ... noroi mult ... aici dotarea masinii isi spune cuvantul (blocante, trolii, anvelope) si dotarea driverului (experienta, sufe, ocheti, scripeti) ... sincer, va invidiez (in sensul bun al cuvantului) ... eu nu am (inca) masina pentru asa ceva si nici loc de copilot nu am gasit in vreuna ... asta ma motiveaza si mai mult sa incerc sa procur o masina capabila ... dar nici experienta nu ar fi fost de lepadat, ba chiar ar fi fost extrem de importanta ...

Cat despre buggy ... si eu am in plan sa construiesc asa ceva: http://forum.club4x4.ro/showpost.php?p=550128&postcount=492 ... dar cred totusi ca motoarele de motocicleta nu sant asa eficiente in off-road deoarece, pentru a obtine acea putere declarata de constructor este necesara o turatie de peste 10.000 r/m care nu se impaca deloc cu off-roadul unde cuplul motorului primeaza, obtinut la turatii mici, pentru a nu rupe aderenta la sol (motoarele de motociclete nu exceleaza la capitolul cuplu) ... asta ca sa nu mai spunem de faptul ca este necesara o racire extrem de eficienta deoarece, in off-road, esti nevoit sa obtii puteri si cuplu mari uneori stand pe loc, neavand curentul de aer necesar racirii motorului ... poti folosi un motor si o cutie de autoturism cu putere/cuplu mari ... radiator baban cu ventilatoare puternice comandate de termocupla ...

PS: astept poze cu utilajul si daca ai nevoie pot da o mana de ajutor la constructia lui in zilele libere ... dar ar fi interesante si cateva date tehnice despre el (4x4 sau 2x4 ? , frane, suspensii, anvelope, de teren sau de viteza ?, etc.)

Ca sa nu te mai tin in suspans uite un filmulet pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=8Ztb6-fX-j4 sau asta

cu modelul la care lucrez eu.

Planurile sunt elaborate de o firma din Australia si acaretul se cheama Edge Piranha Buggy...se poate pune motor de la 600 cmc la 1400 cmc cu transmisie pe lant.

Eu am planurile super detaliate cu cote,etc pe hartie,dc vrei sa te apuci de unul te pot ajuta,dai un cico ( bere nu beau,iti spun de pe acum ) :x

Googaleste pe net dupa Edge Piranha Buggy ai sa te lamuresti..

P.S. Am masina,motocicleta si acum vreau sa incerc si altceva...ptr asta imi bat capul cu el,nu sa le inlocuiasca pe ele..;)

Editat de liviu_nyc

Acareturile din ograda:

Trotinetele:

Link spre comentariu

Am un film sau poze cu tine cand urci pe helioportul de la plaja Modern! Cel de aici:

... Impresionant ... eu am urcat cu ATV-ul si inca nu am curaj sa repet figura cu masina! In filmul de mai sus, noi coboram pe unde ai urcat tu!

----------------------------------

Am pus deja un film de la tura de astazi:

Imi pare rau ca am fost egoist si am editat doar filmul cu al meu Jimny, dar astazi chiar m-am simtit foarte bine si VA MULTUMESC PENTRU O ZI MINUNATA!
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Foarte tare baieti ... :y Cand v`ati intors l`am vazut pe undo83 (sper sa nu ma insel ) cu masina plina de noroi .. un coleg care era cu mine zice :

- Asta sigur sta printr`un cartier rezidential :ha: (i`am explicat eu despre ce e vorba mai exact :wink:)

:x:br

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Si eu am vazut un SAMURAI pe 1Mai ,ieri pe la 17,30....era plin de noroi de nu se mai vedea decit silueta.Eu eram cu platforma si un Mitsu mic pe ea:ha:

Bravo pentru inpachetarile de namol:ha:

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare