Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road in Dobrogea - Comunitatea

Forte

Postări Recomandate

Re: Off-road in Dobrogea!

Pentru vineri, 05.02, ora 20.00 ... s-a stabilit locul de intalnire la ESCAPE CAFE, pe 1907 la trecerea de pietoni din fata Liceului Pedagogic faceti dreapta pe straduta! Propunere facuta de: Serban, Morsa & Ery!

Ne vedem acolo si discutam despre traseul propus pentru sambata: Cheile Dobrogei!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Fumatul permis cu geamurile inchise? Au ceva ventilatie aia acolo sa nu fumam si noi cat ptr voi toti? sau va da voie sa fumati ca sa fie cald in carciuma?:cort

Acareturile din ograda:

1969 Ims;1971 Mercedes 280 SEL;1987 Bmw 524;1992 Saab 9000 ;1995 Nissan Silvia S14:2002 Seat Ibiza;2007 Dune Buggy 250 cmc

Trotinetele:

1994 Kawasaki Kx 250;1998 Kawasaki Zx 6R;2006 Kawasaki Zx 6R;2006 Honda Xr 650 R

Unborn yet : home made dune buggy 1000 cmc

Link spre comentariu

Pe mine chiar nu ma intereseaza unde mergem, numai sa mergem!

OK! Acum sa vorbim de traseul de sambata: probabil vom merge pe asfalt pe ruta Cta-Ovidiu-Mihai Kogalniceanu-Targusor si de acolo vom incerca sa megem off-road inapoi prin Gura Dobrogei, Palazu Mic, Piatra, Luminita, Navodari ... sa vedem ce putem sa facem in functie de zapada!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Pe mine chiar nu ma intereseaza unde mergem, numai sa mergem!

OK! Acum sa vorbim de traseul de sambata: probabil vom merge pe asfalt pe ruta Cta-Ovidiu-Mihai Kogalniceanu-Targusor si de acolo vom incerca sa megem off-road inapoi prin Gura Dobrogei, Palazu Mic, Piatra, Luminita, Navodari ... sa vedem ce putem sa facem in functie de zapada!

am facut eu azi o iesire scurta pe dealurile din zona. se merge fara probleme. daca nu e f frig le ai pe toate: gheata, zapada, ceva noroi...:bannana:bannana

KIA SORENTO EX

Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala.

Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta!

Link spre comentariu

am facut eu azi o iesire scurta pe dealurile din zona. se merge fara probleme. daca nu e f frig le ai pe toate: gheata, zapada, ceva noroi...:bannana:bannana

OK! Inseamna ca ramane stabilit! Sambata, 06.02.2010, ora 10.00 ne vedem la OMV Boema!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Hai ca asta`i buna .. discutie legata de fumat :ha: Un fum in plus , unu`n minus , oricum n`o sa traim o vesnicie . :cort

Hai s`auzim de bine la cafenea vineri seara :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

liviule asta e tb prietene nu suntem hartuiti sau vreo rasa de ciudati,fumam si nu stim daca e ventilatie...fumam intr-una e legal

Serbane...nu am nicio problema cu fumatorii( ciudati sau nu...) insa eu nu tolerez deloc,mi se face rau de la tigari...asta e...

Astept sa stabiliti voi locatia si am sa vin direct la noroiala...u guys do the smoking and talking :be

Acareturile din ograda:

1969 Ims;1971 Mercedes 280 SEL;1987 Bmw 524;1992 Saab 9000 ;1995 Nissan Silvia S14:2002 Seat Ibiza;2007 Dune Buggy 250 cmc

Trotinetele:

1994 Kawasaki Kx 250;1998 Kawasaki Zx 6R;2006 Kawasaki Zx 6R;2006 Honda Xr 650 R

Unborn yet : home made dune buggy 1000 cmc

Link spre comentariu

azi am facut un cadou unui prieten de ziua lui,l-am plimbat cu suzi fara soft-top prin oras,l-am dat si pe la modern pe damburi :)) http://www.youtube.com/watch?v=uIzB9YpyrTo asta e filmuletul,o sa il proceseze iutub cand o sa aiba chef...a fost super tare :)). ne vedem maine la barul ala al vostru.

Nissan Patrol Y60 `97
Link spre comentariu

Eu plec astazi din oras si incerc sa ma intorc cat mai repede sa nu intarzii!

Daca nu reusesc sa ajung la timp, va rog sa povestiti ce s-a discutat si sa confirmati programul pentru maine!

P.S. Nu fumez! Nu vin intr-un local de fumatori! Glumesc!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Pentru vineri, 05.02, ora 20.00 ... s-a stabilit locul de intalnire la ESCAPE CAFE, pe 1907 la trecerea de pietoni din fata Liceului Pedagogic faceti dreapta pe straduta!

Deci ne vedem la 20..00..

Just me !
Link spre comentariu

OK! Inseamna ca ramane stabilit! Sambata, 06.02.2010, ora 10.00 ne vedem la OMV Boema!

si sa nu uit... pe dealuri pe-acolo mai sunt si tufele alea "adevarate" de iti "dau testu' " la vopsea...:ha:

KIA SORENTO EX

Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala.

Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare