Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road in Dobrogea - Comunitatea

Forte

Postări Recomandate

Re: Off-road in Dobrogea!

Deci, daca este sambata este off-road, daca-i iarna este zapada! Asa c-am iesit la plimbare, evitand zapada mare ... nu am mai mers in sud, ci in nord-vest ... la Cheile Dobrogei, unde am gasit zapada de maxim 30cm ... tocmai buna de distractie! Si pentru ca nu a fost GLV(Niva) a trebuit ca Suzuki-urile sa asigure partea de show ... terenul accident ne-a permis sa incercam de toate: urcari repetate cu alunecari inapoi ... desi rotile se invarteau inainte, coborari stil sanie, rezistenta ghetii de pe parauri si balti ... si cate si mai cate ...

Am cautat codul portocaliu, macar cel galben sa-l fi gasit, dar nimic ... doar zapada, vant si frig rau ... in rest mai nimic!

Astazi, nimeni nu a stricat nimic, cu exceptia prinderii troliului lui Gabi care din prea multa munca s-a slabit! Multumim Gabi! Si ne-a lipsit sufa cinetica ARB proprietatea lui GLV!

http://s944.photobucket.com/albums/ad290/Forte_ro/Cheile%20Dobrogei%2006%20februarie%202010/

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am auzit ca v-ati facut de cap in lipsa mea.Sa va fie de bine.Cat despre sufa cinetica ,nu e a mea ,si nici a voastra, ci a urmasilor, urmasilor nostri.:ha: Data viitoare cand voi lipsi voi avea grija sa ajunga la unul din voi.Asteptam si filmulete.

Editat de GLV
Link spre comentariu

Forumul si-a revenit....Forte...baga tatii pozele....si filmulete....vreau sa vad partea cu albia aia de rau :)

La rugamintile lui Ery si cu scuzele de rigoare pentru GLV ca am sarit cronologia faptelor:

Suzuki la treaba: Vitara sanie, Jimny pod si Samurai rescue team! Distractie maxima! Interesant la 0.00, 3.50, 6.50 si la 9.00!

Editat de Miron Sorin
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

HellBoy nu se dezminte! Intra si iese fara prea mari probleme!

Editat de Miron Sorin
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Vizitator bakero

Foarte misto!cam putine filmulete,putine poze....

hai,mai bagati acolo niste filmulete!.....

noi astia cu brek-uri inaltate salivam dupa d-astea....

Link spre comentariu

Foarte tare ... chiar au nimerit-o ... este cod galben, mai bine zis ALB ... "zapada sa inoti"! Este foarte frumos afara pentru 4x4!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Si inca o portie de zapada:

Editat de Miron Sorin
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Ery ne-a cerut ajutorul sa mergem impreuna sa transportam o incarcatura importanta pana la Targusor!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

La 0.30 ne-am intors din aventura acestei ierni:

Am plecat asa cum am zis spre Targusor impreuna cu MCM(Sorento) si Kodrin&Ery(Pajero) ... dupa mai putin de o ora eram la Manastirea Casian ... nu ratasem troienele de pe drum si chiar facusem un real off-road pe camp ... gazde generoase, preotii ne invita la masa! Stam mancam, bem si vorbim ... dar normal calatorul ii sta bine cu drumul, asa ca mai si plecam!

Pentru intoarcere alegem o alta ruta: Targusor-Gura Dobrogei-DN Tulcea ... dupa 2 kilometri incep sa regret alegerea ... era drum uscat, nici vorba de zapada! Dar, dupa o urcare si o coborare, dupa ce am parasit padurea si cand mai era doar o urcare si apoi coboram in sat ... il vad pe Pajero ca se opreste, Sorento da inapoi ... da inapoi si Pajero, dar paraseste drumul si cade in zapada la doar cativa metri de drum!

Prima greseala: de ce nu era Jimny primul? Pentru ca m-am gandit ca oamenii au facut invitatia si au chef de distractie! Mare greseala ... cum scoti un Pajero din zapada ...????

A doua greseala: afara era viscol, -4 grade, ningea si majoritatea dintre noi eram in haine de oras!

A 3-a greseala si cea mai importanta ... nu aveam nici prea multe unelte la noi!

Sorento a inceput sa traga de Pajero, ba rupea sufa, ba ramanea suspendat! Pana la urma am reusit sa-l suspendam si pe Sorento, iar Jimny nu fost de nici un folos, doar a rupt o sufa!

Trecuse o ora si am pus mana pe telefon si am scris un sms catre: Asfalttango, Serban si Morsa, i-am pus si pe Kherim si MarianGh ... desi stiam ca ei nu ne pot ajuta prea mult, ne trebuia o masina cu troliu!

Serban nu era in localitate, Morsa nu are baterie la masina, iar Asfalttango ne-a sunat si ne-a dat o mie de sfaturi, deoarece, din pacate, al lui Suzy era in service! Multam tuturor!

Apoi apelam la Gaby.M si Undercover ... amandoi raspund prezent, ii astept la Targusor ... intre timp, lopata face minuni si Sorento este eliberat!

Anvelopele si puterea motorului, dar si garda la sol a Mazdei lui Gaby isi spun cuvantul si reusim sa plimbam Pajero zeci de metri in lateral, dar nu urca pe drum! Combinam 3 sufe: Sorento, Vitara lui Undercover si Mazda lui Gaby ... ajunge aproape de drum ... reusim sa dejantam o roata pe spate la Pajero! Apoi cu ultima suflare ... Vitara si Mazda il urca cu rotile din fata pe drum ... apoi cu o sufa de spate trage Mazda si cu o sufa din fata trage Vitara si iese!

Iese ... tocmai la timp sa schimbam roata ... cric pe carlig, iarasi cric pe punte ... scoatem prezoanele si roata este efectiv lipita ...

Trecem la etapa ... spray in roata si foc ... nimic, urmeaza benzina in roata si ... foc ... bum ... fass ... anvelopa era taiata ... iarasi lovituri in janta, se desprinde ... punem rezerva ... ne imbarcam si plecam spre casa!

Acum eram eu primul si m-am luptat cu sulurile de zapada ... nimic prea grav ... dar la 80kmh la giratoriu la Tomis Plus franez ... nimic ... parea uscat, de fapt era polei ... retrogradez ... si imi iese un drift de zile mari!

Ca am aplicat toate ideile trecute prin cap, ca am incercat o suta de posibilitati si ca in final am zis ca a fost o experienta de neuitat? Ce altceva mai pot sa zic ... am si poze si filme, dar maine ...

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Pana reusesc sa montez filmele ... va pun cateva poze!

S-a tras in toate pozitiile, din fata, din spate, cu una, doua si chiar trei masini!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Victorie! Conform datelor de pe aparat, la 19.15 a cazut si la 23.05 a iesit!

Aici toate pozele!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Nu mai tine! Trebuie sa-mi iau sufa cinetica, ocheti buni si hi-lift! Este minimul necesar pentru ca o iesire sa nu devina tragica! Vine ziua mea, mi le faceti cadou?! :ga

Iar pe englezoaica/bulgaroaica trebuie sa montez un troliu!

---------------------------------------------------------

Un film care l-am pus ieri pe youtube, dar nu am pus aici link-ul!

Editat de Miron Sorin
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

dejantarea a fost de fapt o gaura in cauciuc (s-a rezolvat cu placheta); morala: chiar daca ti se pare ca mai rau nu se poate, un cui ratacit in zapada adanca de un metru te determina sa-ti pui anumite intrebari existentiale

Mitsubishi Pajero DI-D
Link spre comentariu

eu zic sa fie dupa 19:30 ca aia e ora propice:ha::ha::ha:

KIA SORENTO EX

Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala.

Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare