Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road in Dobrogea - Comunitatea

Forte

Postări Recomandate

Re: Off-road in Dobrogea!

m-am intors ... :dr1

am strans tabara de la Vadu ... (s-a schimbat "peisajul" pe acolo) ... si am ramas fara un cauciuc ... cred ca am gasit singurul bolovan sau fier din zona capabil de asa ceva :hm

ps: bine ... nici cauciucurile mele nu erau mare lucru, un cauciuc decent nu patea nimic

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

m-am intors ... :dr1

am strans tabara de la Vadu ... (s-a schimbat "peisajul" pe acolo) ... si am ramas fara un cauciuc ... cred ca am gasit singurul bolovan sau fier din zona capabil de asa ceva :hm

Gata? S-a terminat vara?! ... Eu nu am facut o baie in mare de o luna ... era un fel de ciorba, cu ce se lipea pe mine ... iesea de o salata (alge, meduze si pesti)! S-a mai curatat apa?

Daca ... tot a trecut vara, facem planuri pentru toamna?

Daca tot ai stricat o roata, cumpara altele resapate ca ale mele sau copii bfg mt! Orice sut in fund ... este un pas inainte!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

...

Orice sut in fund ... este un pas inainte!

da ... stiu; de la atatia pasi inainte fac bataturi :al

ps: daca de la un sut in spate faci un pas inainte ... unde iei un sut pentru un pas inapoi? :grin:

Link spre comentariu

da ... stiu; de la atatia pasi inainte fac bataturi :al

ps: daca de la un sut in spate faci un pas inainte ... unde iei un sut pentru un pas inapoi? :grin:

:uameni :op ... sa raspund simplu, nu stiu si nici nu vreau sa stiu!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Pe aceasta cale invit Suzukistii din Cta la o iesire la munte:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=607332#post607332

Lista:

Forte

GcBadea

Asfalttango

Dan03

Undo

Bodi ...

Nu vine Bodi,pe 25 Septembrie am nunta,dau de zor sa vad suzi ca sa pun si gaz pe grand fomila :))

Asa ca e alergatura multa,in plus de asta cam in fiecare zi din saptamana fac offroad :D luni o intind la Baneasa cu munca..deci..pff,alergatura multa si cu putina distractie :) pacat ca sunt singur ( nu in masina ) :)

Asa ca cu aceasta ocaziune,care si cine vrea sa vina la munta(nu munte :P ) este pe 25 Septembie,ora 17:00 la biserica alba ( tomis-dacia ) si la 21:00 restaurantul temple ( fostul london - langa trandafirul,politia rutiera,bla bla) numai va rog daca aveti bunavointa sa veniti la restaurant,sa ma anuntati ca sa pun niste scaune de-o parte :P

Va pup si mi-e dor de mine :)) :cl

Nissan Patrol Y60 `97
Link spre comentariu

Off-topic: Bodi sa ne traiesti, dar sa nu ne uiti!

On-topic: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=55302

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Nu neaparat.

Daca ai de unde, se pot imprumuta rotile cat mai originale, barile cat mai aproape de original, si orice se mai poate inlociu si aduce cat mai aproape de original, se inmatriculeaza, apoi se restituie piesele imprumutate si se monteaza bunatatile :h5

Costuri? Eventual manopera si o lada mare de bere rece la un gratar :2dr

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Ultimile zile au fost complet nebune, asa ca nu am avut timp nici macar sa descarc pozele si sa le pun pe net! Am pus la incercare rabdarea unora, dar provocat de GLV, am facut un efort si uitati rezultatul!

http://s1027.photobucket.com/albums/y333/OffRoadDobrogea/20100814%20Dumbraveni/

Frumoase poze! Talent curat ADI!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Acum cateva weekend-uri ma plangeam pe forum ca muncesc si nu pot iesi la off-road ca in fiecare sambata!

Maine nu muncesc, este sambata, dar nu-i off-road ... caldura mare inca ne tine departe de peisajele superbe din Dobrogea, este foarte mult praf, toti avem obligatii ... asa ca ramanem pe acasa! Dar vine toamna si vin si ploile ... poate se face productia si la Dobrich ... si atunci sa vedeti! Eu si ai mei o sa mergem putin la mare sa facem o baie si apoi program de voi pe langa casa! Duminica ... mergem la Nasu Mare ... sa simta si el ca este NAS!

Pentru 28 august, voi propune o excursie, la un loc de suflet pentru mine, Padurea Babadag, nu vom rata cetatea Enisala, poate ajungem si la Cetatea Argamum si am putea incheia seara la o cina de peste! Voi reveni cu un program complet! O sa fie o iesire de rally-raid, distante mari, padure, dealuri si canale!

Editat de Astral
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Pentru 28 august, voi propune o excursie, la un loc de suflet pentru mine, Padurea Babadag, nu vom rata cetatea Enisala, poate ajungem si la Cetatea Argamum si am putea incheia seara la o cina de peste! Voi reveni cu un program complet! O sa fie o iesire de rally-raid, distante mari, padure, dealuri si canale!

http://www.bikemap.net/route/661306

Asta-i varianta SCURTA cu mers pe asfalt pana la Padurea Babadag, intram in padure prin spate pe la 2 Iepurasi, alegem drumurile mari, sunt si zone inguste, dar vom incerca sa le ocolim, sunt urcari/coborari, inclinari laterale si cateva ravene ... vom merge spre Visterna, apoi intram din nou in padure si iesim la Enisala. Sper sa nu fie exercitii cu tancuri NATO in zona ... pentru ca fac foarte mult praf, cand trec cu viteze mai mari de 100kmh! Vizitam cetatea si ne jucam pe dealurile in trepte ... Apoi tinem malul lacului Razim, trecand prin 6Martie si intr-un final ajungem la Cetatea Argamum ...

Este destul de mult, dar garantez o plimbare placuta! Se poate veni cu toata familia, luati mancare si bautura pentru toata ziua, daca se doreste si nu este prea tarziu, eu as manca un peste la Popasul Lunca!

Daca mergem, plecam din Cta ... cel tarziu la 9, daca nu la 8!

Varianta LUNGA: Se poate face o iesire de 2 zile, dar din motive de caldura excesiva si praf ... este cam greu sa poti dormi la cort! Exista o pensiune incredibila in zona, dar este destul de scumpa! http://www.safari.ro/

Mi-ar place ... sa plecam sambata de dimineata, sa mergem 100% off-road pana in Babadag, prin Corbu, Vadu, Cetatea Histria, Sinoie, Baia ... este un drum frumos ... apoi padurea ... sambata seara cina dobrogeana la Enisala si duminica o luam frumos pe langa lacul Razim!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Am si nume pentru excursie: ENISALA 2010

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Preturi de la Enisala Safari Village:

Prices:

* 50 euro/pers/day/ 3 meal (VAT not included)

* half price for 4-12 yo kids, free for 0-4 yo kids

* Danube Delta Tour by motorboat 4-6 hours/50 eur/pers

* Small tour in the neighbourhood by small boat 12eur/pers

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Super iesirea de la Dumbraveni. Cum se comporta Natasa dupa modificarile aduse?

Foarte bine! A rupt un grup pe spate vineri, dupa care a primit 2 saci de nisip si 2 bidoane de 20l de apa (greutate pe spate) si a mers fara probleme toata sambata, pana cand a fost varsata apa si iarasi a rupt grupul pe spate! Natasha a facut spectacol!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

http://www.bikemap.net/route/661306

Asta-i varianta SCURTA cu mers pe asfalt pana la Padurea Babadag, intram in padure prin spate pe la 2 Iepurasi, alegem drumurile mari, sunt si zone inguste, dar vom incerca sa le ocolim, sunt urcari/coborari, inclinari laterale si cateva ravene ... vom merge spre Visterna, apoi intram din nou in padure si iesim la Enisala. Sper sa nu fie exercitii cu tancuri NATO in zona ... pentru ca fac foarte mult praf, cand trec cu viteze mai mari de 100kmh! Vizitam cetatea si ne jucam pe dealurile in trepte ... Apoi tinem malul lacului Razim, trecand prin 6Martie si intr-un final ajungem la Cetatea Argamum ...

Este destul de mult, dar garantez o plimbare placuta! Se poate veni cu toata familia, luati mancare si bautura pentru toata ziua, daca se doreste si nu este prea tarziu, eu as manca un peste la Popasul Lunca!

Daca mergem, plecam din Cta ... cel tarziu la 9, daca nu la 8!

Am si nume pentru excursie: ENISALA 2010

Am ales sa facem o iesire doar de o zi! Intalnirea la ora 8.30 la PETROM-ul Palazu de pe drumul dintre Cta si Ovidiu, vis-a-vis de Impact!

Lista:

Forte - Jimny

GcBadea - Samurai

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Si eu ... cu Yanitza :ypu

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Asa cum Asfalttango a avut o primavara incredibila ... 3 iesiri de poveste si la mine se anunta sa fie o vara incendiara, dupa MACIN2010 ... aveam ganduri mari, dar tot ce am reusit, au fost cateva drumuri de legatura pe ruta Maramures-Buzau.

Pana la urma ... bifez o mare victorie, un traseu pe care-l doresc de 2 ani, Strategica 2010!

Filme:

P.S. A fost o iesire, facuta de mine si GLV, dar este imorala, ba chiar ilegala! :2dr

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Inainte sa va zic povestea zilei de astazi, va anunt ca ieri am iesit cu ATV-ul(adica ATV-urile), sotia mea a urcat pentru prima data dupa accident pe ATV ... a avut emotii mari, dar i-au mai trecut, lectia ne-am invatat-o ... nu mai riscam!

Asa ca toti 4(adica 2+2) pe ATV ... am plecat la plaja, doream sa ajungem la Vadu, dar incepuse furtuna ... asa ca am sarit in apa cum am vazut plaja din Corbu!

http://www.youtube.com/user/ATVManiak?feature=mhum

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare