Astral Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Daca pe omul ala, dupa 7-8 ani, l-a apucat invidia pe tine, sa nu-ti para rau ca a ales sa plece : e mai bine ! In rest : multa sanatate tatalui tau si tie multa putere de munca ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Multumesc mult pentru sustinere! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Daca pot sa te ajut cu ceva de domeniul retele/calculatoare spune-mi..si asa am timp liber in munca mea ;) Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dalex Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La fel Forte: Daca ai nevoie de ceva legat de calculatoare sau retele, nu ezita sa ma anunti. Multa sanatate si putere! Dacia Duster 4x2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La fel Forte: Daca ai nevoie de ceva legat de calculatoare sau retele, nu ezita sa ma anunti. Multa sanatate si putere! eu am fost primul ! :)) Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dalex Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Am zis "La fel", deci reformulez: Forte, daca ai nevoie si nu e de ajuns Bodi, poti sa imi dai un semn! (e doar o gluma, sper sa nu deranjeze:P):sc Dacia Duster 4x2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! :off @Forte : Daca nu ai nevoie de ei sa te ajute, trimite`i la mine sa ma ajute :2dr :ha::ha: Ne reglam noi pe urma :2dr On-topic : Bravo baieti :h5 Forte, orice problema ai avea sti ca suntem multi in trupa din diferite medii de lucru si ne putem ajuta la nevoie . Succes mult :y ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Stiam eu de ce va iubesc asa de mult ... nu le avem cu off-road-ul, nu ne vedem nici pe la gratare si baute, dar cand este vorba de munca ... suntem primii! :tk Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sonykel Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! daca bodi si mai ales dalex au nevoie de un sef , un superior sa-i supravegeheze , ma ofer eu , sunt proaspat absolvent al facultatii de electronica , deci sunt un inginer iscusit cu aptitudini de supervizor :h5 Loganist cu tendinte suicidale de off-roader... OFF-ROADING because football , baseball , bowling & golf , only require ONE BALL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! vineri sau sambata noapte daca sunteti prin balta da-ti un tel ... eu si flash4x4 ......sigur punem ceva la ceaun ... sau pe jar .... e prea frumoasa vremea sa stam acasa .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! daca bodi si mai ales dalex au nevoie de un sef , un superior sa-i supravegeheze , ma ofer eu , sunt proaspat absolvent al facultatii de electronica , deci sunt un inginer iscusit cu aptitudini de supervizor :h5 :uameni:ypu Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sonykel Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! nu stiu daca e locul potrivit , radem glumim , dar incerc sa ofer o mana de ajutor pentru oricine. eu zilnic(mai putin vineri) fac naveta ct-eforie sud-ct , nu am ora fixa , ma pot abate de la drum daca este nevoie. ma gandesc ca poate are cineva nevoie de ceva si sa nu mai bata drumul , mai ales ca stiu ca unii dintre voi va reparati masinile la service-ul acela din eforie sud , daca e nevoie sa duc ceva sau sa aduc... :2dr Loganist cu tendinte suicidale de off-roader... OFF-ROADING because football , baseball , bowling & golf , only require ONE BALL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Multumesc! Sonykel da-mi numarul de telefon sa te trec pe lista 07xxx - Sonykel - copilot (sper sa modific rapid intr-o marca) Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! [quote Toyota mi-a adus cateva schimbari in viata, tatal meu a facut un preinfarct, asa ca am o grija in plus, sa ma ocup de firma lui, o firma OK, dar cu datorii mari la banca, deci stress si munca, dar fara bani, banii merg la medici si la banca! In plus, bonus, mana mea dreapta in firma mea m-a anuntat ca dupa 7-8 ani de munca impreuna ... el vrea sa plece, asa ca am preluat si sarcinile lui! S-a decis sa plece cand a vazut Toyota si l-am anuntat ca plec 10 zile in Apuseni! Deci Toyota mi-a adus inca 2 job-uri! trece-ma si pe mine la lista ofertelor de ajutor daca e nevoie. imi pare rau de tatal tau. ia totusi partea plina a paharului: un preinfarct nu este ceva care sa nu poata fi gestionat inca multi ani dupa. trebuie doar putina disciplina si atentie. asa ca eu ii urez sanatate si sa revina urgent in pozitia de consilier al tau la firma:h5 nu-ti bate capul cu "mana dreapta", pleca oricum. iar atat timp cat reusesti sa faci fata si sa duci lucrurile la bun sfarsit, inseamna ca poate nu era decat o mana dreapta ...redundanta. in plus, nimeni nu este de neinlocuit! Si sa nu fii frustrat ca in anii astia a invatat ceva de la tine. ureaza-i succes si sa-i foloseasca!:grin: astept ca cel mic al meu sa ajunga macar la 1 an si sa ma reintorc si eu la iesirile cu gasca asta frumoasa din Dobrogea... KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Vine weekendul. Hai sa mergem undeva ca nu mai pot in casa. Si dupa aia vine frigul si iar nu mai iesim. Hai sa iesim ! Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! pai cand vine frigul iesim mai mult :)) Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Sambata ce vine se marita soacra-mea , :banana asa ca eu sunt in chefuri , nu va pot incurca.:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Ne-am intors din Apuseni pentru ca ... a trebuit sa participam astazi la inmormantarea tatalui lui Undercover, Ionut Malciu, finul meu! Condoleante! http://www.ziuaconstanta.ro/stiri-calde/stiri-calde/executorul-aurel-malciu-va-fi-inmormantat-astazi-80049.html Editat Noiembrie 4, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Dumnezeu sa-l odihneasca! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Condoleante Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Dumnezeu sa-l odihneasca . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Condoleante ... ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Sambata ce vine se marita soacra-mea , :banana asa ca eu sunt in chefuri , nu va pot incurca.:ypu Chef maxim astazi la Cotu Vaii ... GLV intra la nou stapan ... :ha: ... adica socru ... :2dr In acest weekend am ratat o iesire super la Ploiesti/Buzau ... cand mergem si noi in zona?! 12-14.11 sau 19-21.11 sau 26-28.11? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! weekend-ul trecut .... singur pe coclauri ... noroaiele din dobrogea se mai usuca abia in aprilie .... vremea frumoasa este inselatoare .... http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCN5980.jpg http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCN5967.jpg http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCN5969.jpg cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! weekend-ul trecut .... singur pe coclauri ... noroaiele din dobrogea se mai usuca abia in aprilie .... vremea frumoasa este inselatoare .... pai cum Luci "singur pe coclauri",poze cine ti-a facut ? Editat Noiembrie 7, 2010 de Astral :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate