Forte Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! am fost si noi ( lipoveaunu , flash4x4 , adrianudeanu ) weekend-ul trecut in balta ... nu am rupt nimic la masini .... dar in schimb l-am rupt pe crap ... ne-a plouat tare noaptea , ziua am pescuit linistiti ... Cand mai veniti in zona, dati un semn si venim si noi macar sa socializam daca nu sa pescuim! Vrem sa mergem in noiembrie in Delta la Chilia Veche ... plecam vineri sau sambata si ne intoarcem duminica ... daca mergem impreuna ... poate mancam si peste! Cazare in Chilia Veche! Era unul din planurile noastre de multa vreme, dar faptul ca tocmai a fost un Duster4x4 pe acel drum si ne-a spus ca este obligatoriu de facut ... am zis ca trebuie sa ne mobilizam! Planuri de viitor: 1. Pe 25-27 iunie Strategica + Transalpina: http://www.suzuki-club.ro/forum/4x4/'strategica'/ 2. In weekendul (10-11.07) organizam o iesire pe plaja de la Vadu, plecam sambata dimineata de acasa, campam ... stam la plaja, seara facem foc si gratar ... pana noaptea tarziu ... A doua zi mergem off-road pana la Histria si apoi o vizita culinara la Pescaria Vadu ... strangem tabara de pe plaja si home! Este o iesire pentru 4x4, familie si cort! 3. http://www.suzuki-club.ro/forum/intalniri/maramures-plai-cu-flori/ 4. Cand apele vor scadea (august-septembrie), vreau sa vorbim cu Morsa sa ne gazduiasca la el la Chilia Veche ... Se trece cu bacul la Tulcea si se merg 70-80km prin Delta pana la Chilia Veche ... vezi foto! Este o iesire cu intreaga familie! 5. In aceasta vara, cand MMC si GLV vor avea masinile gata, vreau sa facem o iesire la Cheile Dobrogei si poate ajungem si la Galbiori/Crucea! Este o iesire doar pentru off-road! 6. Agnita 19-22 august 2010 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=52081 Dar sa vorbim de planuri de viitor, nu foarte mari, temperate din motive obiective: - vom incerca sa iesim in fiecare weekend in Dobrogea, iesirea la Cernavoda-Harsova este deja gandita, apoi vom incepe sa mergem in nord! Desi pare ca am strabatut toata Dobrogea ... la fiecare iesire in zone cunoscute ... gasim si locuri noi! - stam cu ochii pe sectiunea Iesiri la sfarsit de saptamana poate reusim sa spargem gheata si ne lipim si noi de una! - vrem sa facem o iesire de un weekend la Buzau (la Lacul Vulturilor si Varful Penteleu) probabil in perioada 12-28 noiembrie, daca nu ... abia la primavara! - asteptam sa vina iarna cu zapada si atunci vom iesi doar in jurul orasului, iar off-road-ul va fi inlocuit de on-road pe sosele nedezapezite! Proiecte neimplinite, dar care le dorim in continuare: - un weekend Tulcea - Chilia Veche - Tulcea; - un weekend la Enisala; - un weekend cu totii la Vadu ... anul acesta nu am reusit sa ne strangem toti ... incercam si la anul! - turul Dobrogei off-road ... expeditie de cateva zile; Centralizam si propunem pentru weekend-urile 12-14 sau 19-21 sau 26-28 noiembrie 2 iesiri: - Tulcea/Chilia Veche/Tulcea; - Lacul Vulturilor si Varful Penteleu! Sa nu ma faceti sa merg singur! Se aude GLV, GcBadea, MMC, Dan03 si tinerele sperante, Mishu si Florin?! Editat Octombrie 20, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! VINERI, 22.10.2010, ne intalnim la ora 15.00 la Petrom Abator si mergem pe asfalt pana la Negru-Voda/Cotu Vaii ... acasa la GLV ... Acolo avem program de trial pana se lasa intunericul, intre timp aprindem si gratarul, apoi stingem cu udatura pentru Toyota! Toata lumea este invitata, nu uitati sa va luati soferi de schimb a-bautori! Cine nu poate la ora 15, vine mai tarziu ... va explicam prin telefon cum se ajunge! Multumesc GLV pentru gazduire! Eu ma ocup de tot, gratar si bautura ... voi vedeti cum faceti sa evadati la ora imposibila pe care am propus-o! [YOUTUBE]FJne9jMXJ0o[/YOUTUBE] Vineri, 22.10, intalnire la ora 15 la Petrom Abator! GLV ne-a pregatit Speciala de la Cotu Vaii! Forte si MMC dau gratarul si udatura pentru noile masini! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Maine prezent si eu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! incercati balta ialomitei,nu este traseu f lung dar daca ploua devine grav,se merge pana la bent (asa se cheama locul) pe digul lat cat masina sau se mai coboara pe langa... pescarii sigur il cunosc.am fost sapt aceasta 2 zile si doar sa ajugi acolo sau sa te intorci(a plouat intr-una cele 2 zile) e de ajuns. multumiri lui adryan pt traseu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! incercati balta ialomitei,nu este traseu f lung dar daca ploua devine grav,se merge pana la bent (asa se cheama locul) pe digul lat cat masina sau se mai coboara pe langa... pescarii sigur il cunosc.am fost sapt aceasta 2 zile si doar sa ajugi acolo sau sa te intorci(a plouat intr-una cele 2 zile) e de ajuns. multumiri lui adryan pt traseu Salut Serban.Se vede ca nu prea mai intri pe forum.Balta Ialomitei am facut-o acum 2 saptamani in 8 masini.A fost super. Pentru maine , intrarea pe traseu se face in ordinea anuntarii prezentei.Fireste ca primul care are onoarea sa intre pe traseu este Forte.Nu de alta da sa-l avem ca etalon.:y Cam asa ceva va asteapta maine: Editat Octombrie 21, 2010 de GLV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Centralizam si propunem pentru weekend-urile 12-14 sau 19-21 sau 26-28 noiembrie 2 iesiri: - Tulcea/Chilia Veche/Tulcea; - Lacul Vulturilor si Varful Penteleu! Sa nu ma faceti sa merg singur! Se aude GLV, GcBadea, MMC, Dan03 si tinerele sperante, Mishu si Florin?![/color] cit de dificil este drumul tulcea/chilia veche? mai greu decit ce am facut noi acum 2 saptamini in balta ialomitei? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! cit de dificil este drumul tulcea/chilia veche? mai greu decit ce am facut noi acum 2 saptamini in balta ialomitei? Nu cred ... Subiectul Chilia Veche ... a creat confuzii weekend-ul trecut! Eu nu am fost la Chilia Veche, ci doar am fost invitat sa merg, dar din pacate nu am putut onora aceasta invitatie din lipsa de timp! Iesirea s-a facut, s-a dormit vineri noaptea la cort in Chilia Veche si sambata noaptea tot la cort la Greci, unde a fost tabara1 de la Macin2010! O sa incerc sa aflu mai multe detalii, gasim o pensiune OK si plecam sambata si ne intoarcem duminica sau daca aveti chef de pescuit si aveti si talent ... putem pleca de vineri si sambata stam la pescuit! Intr-o prezentare a unei pensiuni scria ca sunt 70km (eu stiam de 80km) si ca se fac cu auto in 4 ore! [YOUTUBE]veujgYuPob4[/YOUTUBE] [YOUTUBE]eq83SLBUHRE[/YOUTUBE] Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Foarte tare montajul!:g Felicitari!!! :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Foarte tare montajul!:g Felicitari!!! :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: Filmul nu este al nostru, l-am gasit cautand pe youtube: Chilia Veche! Dar normal ... ca vom avea si noi operatiunea "monstru" ... chiar in aceasta seara la Cotu Vaii ... Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Dar normal ... ca vom avea si noi operatiunea "monstru" ... chiar in aceasta seara la Cotu Vaii ... Spor la treaba !!! :x :2dr ... si altii muncesc ... :uameni :hw :dr3 Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ne-am intors ... am fost foarte rapizi ... frigul ne-a bagat in casa! Gratarul a mers la fix, berea din belsug, din pacate ... nu prea a avut cine sa o bea! Traseul facut de GLV ... BESTIAL ... tare rau ... asteptam sa ne dam si pe ploaie! Despre Toyota ... revin cu poze si filme! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Operatiunea Monstru! Poate si Mitsu ... http://s1186.photobucket.com/albums/z368/OffroadInDobrogea/20101022%20Cotu%20Vaii%20Botez%20pentru%20Mitshu%20si%20Toyota/?action=view¤t=Forte_102591.jpg Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Hai sa va fie de bine :h5 Ieri cand ai plecat din Ct ai trecut prin fata firmei la care lucrez :dr3 ... ati avut si vreme frumoasa si pe deasupra si "udatura" :grin: :banana Bravo :ypu ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Vreau sa-i urez lui MMC sa-i traiasca Pajero si sa nu-i mai faca zile fripte! Ii multumesc ca a impartit petrecerea de botez cu mine! Imi pare extrem de rau ca nu au participat mai multi, stiu ca momentul, vineri ora 15 ... a fost ales destul de prost, dar daca nici la papica si bauturica nu va scoatem din casa ... ce sa mai zic de off-road! Chiar imi pare rau ... mizasem pe o prezenta mai masiva! Nu am avut timp sa aleg toate scenele tari, au fost destule ... am pus tot materialul ... si sper ca intr-o zi sa fac o selectie mai buna, scurta si cu adrenalina maxima! Filmul: Operatiunea Monstru Cotu Vaii 22.10.2010! [YOUTUBE]QsNDxAG-Ib8[/YOUTUBE] Multumesc GLV pentru gazduire si pentru o mie de chestii/fapte pe care le faci la fiecare iesire! Rusinica lu ... GcBadea! Gabi esti iertat pentru absenta NEMOTIVATA doar daca iti iei Patrol! Editat Octombrie 23, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Frumoasa iesire ... pacat ca nu am putut veni ... poate cand isi ia Marius urmatoarea masina :ha: PS: Filmul l-am oprit la jumatate ... este enervant ... nu tu zgomot de motor, viteza de Lamborghini, muzica ... total nereusit ... nu reflecta realitatea :dr3 Vrem motoare turate, nori de praf (si de fum la Mitsu :ha: - intr-una din poze am crezut ca a luat foc ) ... nu muzica ... Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ai dreptate ... filmul este total nereusit ... fundalul sonor la viteza 12x nu era prea interesant, asa ca am pus peste o melodie de pe Youtube! Era mult material interesant, dar eu nu am avut timp sa-l selectez, asa ca l-am pus pe tot! Cand o sa fie timp o sa refac filmul! Nu cred ca-mi iau prea curand alta masina! 1. Pentru ca ultima imi place si 2. Banii chiar sunt o problema ... Oricum visez de foarte mult timp la un 120 ... dar greu mama ... poate peste cativa ani cand mai scad la pret! P.S. Si acum sa va arat ce am facut weekend-ul anterior: [YOUTUBE]Y_iq4i1Hw84[/YOUTUBE] Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Mamaaa da' ce grabit ai fost ! ... desi m-a cam luat ameteala, nu am putut sa nu remarc peisajele superbe ... mi-e tare dor de o saptamana la munte ... dar ... intradevar ,,Banii chiar sunt o problema ...'' :ha: Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Mamaaa da' ce grabit ai fost ! ... desi m-a cam luat ameteala, nu am putut sa nu remarc peisajele superbe .. La fel .. m`am holbat la tot filmuletul :grin: desi suntem obisnuiti cu aceasta zona moeciu - rasnov - Poiana - Predeal ... soseaua prin padure e intotdeauna o placere sa o revad :h5 ... La mai multe :2dr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! P.S. Si acum sa va arat ce am facut weekend-ul anterior: Mai da de stire si de astea (cind mai faci) ca poate m-as fi bagat si eu la una cu masina de strada peste weekend! Sau poate beam o bere la Plaiul Foii sambata seara ca era la 20km de Bran! Din filmul facut din Toyota am dedus ca are un bot foarte luuuung! :ha: http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Octombrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Si acest weekend am fost la Bran! Bran Simon Manastirea Bran [YOUTUBE]JeCQH-GQdwo[/YOUTUBE] Simon Moeciu Pestera Dambovicioara [YOUTUBE]8roCIimyuFA[/YOUTUBE] Imi pare rau, dar nu vazusem invitatia la Creasta Papusa sau Lacul Peceneagu, Toyota mi-a adus cateva schimbari in viata, tatal meu a facut un preinfarct, asa ca am o grija in plus, sa ma ocup de firma lui, o firma OK, dar cu datorii mari la banca, deci stress si munca, dar fara bani, banii merg la medici si la banca! In plus, bonus, mana mea dreapta in firma mea m-a anuntat ca dupa 7-8 ani de munca impreuna ... el vrea sa plece, asa ca am preluat si sarcinile lui! S-a decis sa plece cand a vazut Toyota si l-am anuntat ca plec 10 zile in Apuseni! Deci Toyota mi-a adus inca 2 job-uri! Asa ca in ultima saptamana ... nu am mai urmarit forumul si nu stiu ce imi va rezerva viitorul! Anul cu Jimny s-a incheiat, a fost grozav, multumesc baietilor de la "Off-road in Dobrogea" ... sa vedem daca Toyota imi pregateste si o surpriza placuta sau doar dezamagiri! P.S. Astazi ... am dus Toyota la service, acolo unde Jimny este ca la el acasa, dar mecanicul meu maine se opereaza si pentru un timp nu se poate ocupa de ea! Multa sanatate Nea'Liviu! Editat Octombrie 25, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator valah Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Din pacate si viata uneori capata elementele definitorii ale off-road-ului. Important este, prietene, sa nu ramai iMpotmolit. Cu, sau fara voia noastra ,viata merge inainte on sau off-road asa cum e osada. Editat Octombrie 25, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PatrolGR Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Interesante video'urile Forte, chiar geniale. Ma relaxez cand le vizionez si ascult melodiile preferate :-) Echipa YCM Ramnicu Valcea ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Forte , in viata , ce nu te omoara te intareste.Cum la fel de adevarat este ca la fiecare sut in fund , faci un pas inainte.Si nu fa repede legatura la tot ce se intampla, cu Toyota.Viata este mult mai complexa.Gandestete totusi cum ar fi fost sa se intample toate acestea si Toyota sa fi ramas in continuare la Kardam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Forte, daca ai nevoie de ceva, orice, apeleaza! :h5 :cl Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Forte, daca ai nevoie de ceva, orice, apeleaza! :h5 :cl si la mine daca e nevoie.....:h5 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate