Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road in Dobrogea - Comunitatea

Forte

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Off-road in Dobrogea!

Plummer tie iti afiseaza de 4 ori mai multe posturi pe o pagina decat noua!

Am fost tras de urechi pentru topicul extrem de lung ... dar macar aici putem zice tot ce vrem noi despre "Off-road in Dobrogea" ...

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe mine ma deranja faptul ca intr`un topic de genul "Cupelor" nu reuseam sa prind toate discutiile noi pt ca se posta foarte mult intr`un timp scurt. Asa am decis sa am 40 posturi pe o pagina, sa nu fiu incurcat cand caut ultima pagina/postare citita :smb

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Vremea calda este de vina, imi pare rau pentru baietii tai ... si fetele mele sunt bolnave de "tOyOtA", asa ca stau acasa!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Cu toate ca tanjesc dupa o iesire, ma vad nevoie sa spun pas. Bebele face febra de doua zile si imi e cam greu sa il las acasa sau sa il iau cu mine in astfel de conditii.

Sper sa existe o data viitoare.

Multumesc si distractie placuta!

Dacia Duster 4x2.
Link spre comentariu

Vorbit si stabilit ... eu si cu tine, iar la Baneasa GLV cu GcBadea ...

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

O zi excelenta ... doar 5 masini: Eu/Jimny, MMC/Pajero, GcBadea/Samurai, GLV/Pajero si Cristi XTI/Jimny! Cand sunt putine masini si se merge cam in acelasi ritm se fac multi kilometri!

De la Baneasa am plecat prin Canaraua Fetii, apoi am mers printr-o padure si pana la urma am iesit la Lacul Oltina pe care l-am ocolit prin stanga pana la Satu Nou, inca putin si am ajuns la Izvoarele ... dupa care am tinut malul Dunarii pana la Canlia ... "am luat masa la bulevard" si am plecat spre Dervent ... apoi am cautat Pacuiul lui Soare ... pe care normal ca nu l-am gasit cu masina, ne-ar fi trebuit barca ... La final am ocolit Lacul Bugeacului ... si la apus pentru cateva momente am avut senzatia ca eram pe Strategica in golul alpin cu prapastia in stanga si ca ma uitam la Lacul Vidra, dar eram doar la "Off-road in Dobrogea"!

Concluzia: astazi nu am mers dupa un traseu prestabilit ... am improvizat si mai ales ne-am jucat si iarasi jucat ... dar toate masinile s-au intors intregi acasa!

P.S. Cand se face bine Toyota ... imi duc copii sa vada acele locuri! Tineti minte: Canaraua Fetii, Lacul Oltina, malul Dunarii si Lacul Bugeacului!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Ce pot sa spun ?

NU E DREPT

Pe cand (H)unii se chinuie sa treaca de obstacole , patineaza ,,ambreiaza'' butoneaza , altii nici macar nu accelereaza. Si pe cand unii cad in capcane (in capul coloanei :grin:) altii raman in urma si profita de intimitate(vezi foto).

http://picasaweb.google.com/109743142637043163963/BaneasaIzvoareleBuceag#5539462601694206562

Nu stiu de ce dar nu pot incarca poze pe forum.

Aici capcanele:

http://picasaweb.google.com/109743142637043163963/BaneasaIzvoareleBuceag#5539461527782989170

http://picasaweb.google.com/109743142637043163963/BaneasaIzvoareleBuceag#5539460386595946386

Si aici toate pozele de ieri:

http://picasaweb.google.com/109743142637043163963/BaneasaIzvoareleBuceag#

Editat de GLV
Link spre comentariu

Simplu ... s-a mers la liber ... se mai auzea in statie foarte rar ... stanga ... dreapta! Asa ca GLV a cautat-o ... adica ... a gasit toate capcanele de sub frunze ... probabil ca erau pentru caprioare, dar singura caprioara a vazut-o GLV, noi doar fazanii ... asa ca a noastra caprioara a cazut cu Pajero cu tot in 2 capcane!

Acum faza tare la Petrom Baneasa ... eu si MMC ... am facut full la Cta ... eu la OMV Pescarie, el la Petrom spre Valu ... dar dupa 100km+ ... eu am pus 11.5l cu motor de 1.3 benzina si MMC cu motor de 3.0 benzina ... a pus ... 12.2! Daca mai pui si impresia artistica ... 3.0benzina+blocant+Simex 32" ... tare rau Pajero ... plutea peste noroi ... Si pentru ca l-a "udat" la ultima iesire ... acum s-a intors fara probleme acasa!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Nu este off-road, este on road ... ieri, duminica, 14.11 ... era zi de plimbare in familie ... asa ca am zis sa impac placutul cu utilul ... aveam chef sa ma dau pe asfalt bun ... cu 120-150kmh ... spre Tulcea pentru a vedea acvariul! Apoi o masa de peste la Hotel Delta ...

[YOUTUBE]W4nKyY1n8lM[/YOUTUBE]

Mi-a placut la nebunie partea in care este prezentata Dobrogea si Delta ... acum stiu ce animale putem vedea pe aici ... si putem incepe cautarile ...

Dupa o vizita la Acvariul din Tulcea, extrem de educativa pentru copii, dar si pentru noi, intelegi cat de frumoasa este Dobrogea si iti vine un chef nebun de plimbare ... recomand!

O sa revin cu un set de fotografii ... peisaje, fauna si flora ... Dobrogea, taram minunat!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Frumos filmulet ... frumoasa plimbare ... dar cel mai frumos acvariu din Romania este la mine acasa :ha:

PS: nu mai vrea forumul sa punem poze ? ... decat prin link ?

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

Am fost duminica la un gratarel cu Freelanderu si cu babacii.

Pare rau ca nu am avut nici un ap foto, dar, poate data viitoare.

Am plecat la Periboina, prin Vadu.

Cand am plecat, era f cald si soare in Cta, acolo, ceata, vant si frig. Dar, spre pranz s-a inseninat.

Era uscat cam peste tot, asa ca nimic interesant ca si off-road, doar 2 balti mai de Doamne-ajuta.

Bineinteles ca in groapa cu numere zacea o ofranda lasata de un Cielo

Interesant a fost la intoarcere, cand am gasit un Mercedes Vito suspendat in cea mai mare balta pe care o putea gasi, pe unde noi n-am avut curaj sa ne aventuram. Din pacate n-am avut nici o sufa, nici el, asa ca omu a dat fuga in sat, a venit cu un IMS fara faruri, fara geamuri, cu arcurile SOA, cu roti de dacie slikuri, cu 2 participanti care nu stiai care-i mai beat si l-a scos imediat.

Frumos tare la Periboina, se merge mult pe un dig artificial, in stanga lacul Sinoe, in drepata Marea. dc continuam ajungeam la Lunca. Poate data viitoare. :2dr

http://img189.imageshack.us/img189/7131/10001351.jpg

Editat de koais
Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Am fost duminica la un gratarel cu Freelanderu si cu babacii.

Pare rau ca nu am avut nici un ap foto, dar, poate data viitoare.

Am plecat la Periboina, prin Vadu.

Cand am plecat, era f cald si soare in Cta, acolo, ceata, vant si frig. Dar, spre pranz s-a inseninat.

Era uscat cam peste tot, asa ca nimic interesant ca si off-road, doar 2 balti mai de Doamne-ajuta.

Bineinteles ca in groapa cu numere zacea o ofranda lasata de un Cielo

Interesant a fost la intoarcere, cand am gasit un Mercedes Vito suspendat in cea mai mare balta pe care o putea gasi, pe unde noi n-am avut curaj sa ne aventuram. Din pacate n-am avut nici o sufa, nici el, asa ca omu a dat fuga in sat, a venit cu un IMS fara faruri, fara geamuri, cu arcurile SOA, cu roti de dacie slikuri, cu 2 participanti care nu stiai care-i mai beat si l-a scos imediat.

Frumos tare la Periboina, se merge mult pe un dig artificial, in stanga lacul Sinoe, in drepata Marea. dc continuam ajungeam la Lunca. Poate data viitoare. :2dr

ati avut ceva controale de la administratia Delta Dunarii, a trebuit sa platiti sa intrati acolo?

Va salut !

Link spre comentariu

La bariera de la frontiera era liber, doar am oprit noi sa intrebam dca o luam pe unde trebuie ca erau f multe drumuri si nu stiam pe care.

La bariera de la Apele Romane, nu era nimeni, am desfacut bariera si am mers mai departe, lafel si la retur. Mai erau pescari in zona si ei au spus acelas lucru.

Cred ca e in functie de noroc.

Orcum, din cate ziceau respectivii, cu 2 beri, se deschide si bariera de la Apele Romane :2dr

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Eu mi-am cumparat ATV-uri ca sa merg acolo ... eram innebunit sa ajung la Periboina!

Afirmatia ta nu este chiar corecta, mai incolo de Periboina nu se poate trece!

In mod normal pe drum sau pe plaja se poate ajunge pana aici!

Daca ai noroc, eu am avut de 2 ori, dar doar cu ATV-ul. Prima data am trecut direct pe plaja, am escaladat cu greu digul si am continuat drumul, dar atunci nu era apa ... adica nivelul din lac era mic si era depus nisip in intrarea in canal! A doua oara, am trecut pe pod, fara sa ne intrebe nimeni de sanatate!

Mai mergi cative kilometri si ajungi la Periboina, acolo nu se poate trece cu masina si nici macar cu ATV-ul, ci doar cu motoare enduro!

Daca vrei sa treci, cu pile enorme ... poti incerca pe la stavilarul/ecluza de la Canalul 5!

Sa trec de Gura Portitei si sa ajung la Periteasca si Perisorul ... este visul meu din 2007 ... daca nu ajung cu ATV, pana la urma incerc cu un caiac!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Frumos filmulet ... frumoasa plimbare ... dar cel mai frumos acvariu din Romania este la mine acasa :ha:

Sper ca nu ati crezut ca este filmul meu ... ale mele sunt cele pe derulare rapida inainte ... CORECT! ... Cel mai frumos acvariu din Romania este la Rallyman acasa!

13.11.2010 Baneasa Canaraua Fetii Oltina Dunare Dervent

[YOUTUBE]dSf5qh36MOA[/YOUTUBE]

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare