Forte Postat Aprilie 20, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Eu am vazut la Suzuki Dojo ca toti aveau pusi magneti pe masini! Ce efect aveau nu stiu ... dar daca se instalase spiritul de turma ... trebuie sa fie ceva argumente! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Eu vreau sa pun la jeep.Dupa..daca e ok,iau si la vitara. Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Eu am vazut la Suzuki Dojo ca toti aveau pusi magneti pe masini! Ce efect aveau nu stiu ... dar daca se instalase spiritul de turma ... trebuie sa fie ceva argumente! Singurul argument este spiritul de turma.Alceva nu cred sa fie , dacat o mica -mare escrocherie.Credeti cumva ca cineva a inventat roata si marii constructori de masini nu stiau? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcbadea Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Forte , noi cumparam un set si-l facem pe jumatate la ce motoare avem , cred ca mai ramane si pentru un atv ...:ha::ha::ha: Revenind la plimbare de sambata 24.04.2010 in urma discutiei cu Forte am marit traseul propus. http://www.bikemap.net/route/456638#lt=44.00566&ln=28.07144&z=11&t=1 Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Revenind la plimbare de sambata 24.04.2010 in urma discutiei cu Forte am marit traseul propus. http://www.bikemap.net/route/456638#lt=44.00566&ln=28.07144&z=11&t=1 Vad ca v-a placut mult prin padurea de la Dumbraveni daca , la doar o saptamana , vreti sa o mai parcurgeti inca o data.Ati vazut pe acolo ceva caprioare :top si n-am fost eu atent?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Traseul asta pus in bikemap poate fi preluat in i-go? Si daca da cum? Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcbadea Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Traseul asta pus in bikemap poate fi preluat in i-go? Si daca da cum? Da se poate. 1. salvare de pe format GPX sau KML ai un buton in dreapa "GPS export" 2. download http://www.gpsbabel.org/download.html 3. rulezi programul GPSBabelGUI -la input alege formatul din GPS export si fisierul -la output alege iog8.trk si fisierului pentru IGO apasa "let's go" si ai fisierul pentru IGO 4. fisierul *.trk trebuie sa ajunga pe cardul de memorie cu IGO in locatia in care se salveaza trk 5. in IGO apare fara nume cu titulatura "name" indiferent ce nume dai fisierului salveaza in IGO cu ce nume vrei , alege culoarea si .. 6.Drum bun Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Aproape la fel este si la Garmin, numai ca aici folosesti MapSource Garmin si ca fisierul se numeste doar "track" ... ii dai vizualizare pe ecran si il ai acolo informativ ... il vezi si stii in ce parte trebuie sa mergi, dar nu este obligatoriu, este doar informativ, iar GPS-ul iti spune unde esti tu! Deci tu decizi ... pe unde o iei, dar stii unde esti si incotro te indrepti! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Sambata vin si eu,acum .. cat o mai am :) Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Eu as avea alta propunere pentru sambata: http://www.bikemap.net/route/457136 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcbadea Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Eu as avea alta propunere pentru sambata: http://www.bikemap.net/route/457136 :grin: Cred ca trebuie sa-mi schimb monitorul pentru traseul tau :hw , e mic :happy Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Doaaaamne fereste ! Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Face misto de noi ca el pleaca oricum la Giurgiu la show kamikaze... Bravo ....:top Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Eu as avea alta propunere pentru sambata: http://www.bikemap.net/route/457136 :grin: Am facut si eu un studiu de traseu ... dar via Dobrich sau Silistra! ----------------------- Mi-am luat Midland Alan 100 Plus la 319Ron de la Dedeman Cta! Daca as fi avut "curent la bricheta" as fi putut sa o testez cu antena deja existenta pe masina! Dar asa pauza ... maine incerc sa rezolv problema curentului, "cam greu intr-o masina decapotabila" si daca totul este OK ... o sa pot sa va spun daca va recomand aceasta statie! http://www.statie-radio.ro/statii-radio-camion-tir-si-autoturism/statii-radio-midland-statie-alan/statie-radio-alan-100-plus-4w-am-si-fm.php Asa ca declar deschis sezonul de shopping la statii! Editat Aprilie 21, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Off-topic: http://www.bikemap.net/route/453908?127166950334637#lt=44.85003&ln=28.29529&z=9&t=1 Luni, 19.04.2010, am sarbatorit un fericit eveniment de familie in off-road: http://s914.photobucket.com/albums/ac344/forte4x4/20100419%20Fantana%20Mare%20Topolog/ Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Am facut si eu un studiu de traseu ... dar via Dobrich sau Silistra! ----------------------- Mi-am luat Midland Alan 100 Plus la 319Ron de la Dedeman Cta! Daca as fi avut "curent la bricheta" as fi putut sa o testez cu antena deja existenta pe masina! Dar asa pauza ... maine incerc sa rezolv problema curentului, "cam greu intr-o masina decapotabila" si daca totul este OK ... o sa pot sa va spun daca va recomand aceasta statie! http://www.statie-radio.ro/statii-radio-camion-tir-si-autoturism/statii-radio-midland-statie-alan/statie-radio-alan-100-plus-4w-am-si-fm.php Asa ca declar deschis sezonul de shopping la statii! eu o folosesc de cateva luni..si o pot recomanda...sint multumit de ea... ps. si am cumparat-o noua sub 300ron..nu mai stiu exact Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Am incercat si eu , da vad ca nu prinde ideea.:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Este cumva mobila ?? Se poate monta / demonta usor ? ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Aprilie 22, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Este cumva mobila ?? Se poate monta / demonta usor ? Se pune la bricheta si se conecteaza antena! Singura problema este pe unde intri in masina cu antena! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Se pune la bricheta si se conecteaza antena! Singura problema este pe unde intri in masina cu antena! Ma gandeam ca pun antena demontabila , gen taxi , cu talpa. E mai buna statia la drum lung decat un detector de radar, cel putin le "dibuiesti" mai devreme (noile radare , ascunse :wink:) :y ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Apropo de statiile radio ... eu am pe masina statie de cel putin un an ... este nemaipomenita atunci cand mergi la drum, practic afli tot ce se intampla in jurul tau pe o raza de 10-15 km poate chiar mai mult ... iar in offroad este deasemenea utila pentru ca nu mai esti nevoit sa urci/cobori din masina pentru a comunica cu ,,colegii''. Statia mea este un Intek M495 Power cu putere de iesire de 20w din fabrica (maximul legal este de 4w si multe statii sant limitate la aceasta putere desi ele sant capabile de mai mult ... limitarea se poate scoate) si o antena Sirio Megawatt 4000 cu lungimea de 2035mm pusa pe o talpa magnetica de 160mm care se lipeste pe plafonul masinii destul de bine, eu am testat-o la 180km/h si nu cade ... arata masina ca una de jucarie teleghidata ... atunci cand nu o folosesc antena sta in portbagajul masinii inconvoiata in arc de cerc si ceea ce este bine ca materialul din care e facuta nu are ,,memorie'', adica atunci cand o pui pe masina ea sta perfect dreapta. Pentru ca emisia si receptia sa fie optima este necesar pe cat posibil antena sa fie pozitionata pe centrul cupolei masinii pentru a avea plan de masa de jur imprejur si sa fie CALIBRATA pe locul ala ... desigur ca se poate monta si in alte parti ale masinii dar performanta scade vizibil ... iar in off-road printre dealuri distanta de comunicare este puternic afectata, drept pentru care este bine sa obtii maxim din start ca sa aiba de unde sa scada. O alta chichita, atunci cand cumparati o statie radio CB, este valoarea SENSIBILITATII in FM sa fie de CEL MULT 0,5µV per 20dB SINAD (o statie performanta are chiar 0,2-0,3 dar asta inseamna si pret pe masura) ... cu cat valoarea este mai mica cu atat receptia este mai buna. Despre statiile portabile nu pot sa spun decat ca sant incomode deoarece esti nevoit sa o folosesti cu fir de alimentare de la bricheta, acumulatorii lor nu tin suficient de mult si inca un fir, destul de rigid, pentru antena exterioara care este necesara daca vrei sa emiti/receptionezi ceva si sa nu vorbesti singur in masina de nebun si sa nu te auda nimeni ... caroseria se comporta ca o cusca Faraday si ecraneaza semnalul emis de antena portabilei ... si plus de asta, daca emiti mai mult cu ea, se incinge statia in mana de iti vine sa o arunci ... singurul ei avantaj este ca o poti folosi si cand mergi pe jos sau cu bicicleta/motocicleta dar atunci nu-ti foloseste si nu ai cu cine comunica. PS: Daca aveti nevoie de CALIBRAREA antenelor va pot ajuta deoarece detin un reflectometru/powermetru care face treaba asta ... si nu va costa nimic, nici macar o plimbare in off-road cu toate ca nu mi-ar displace. Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Se pune la bricheta si se conecteaza antena! Singura problema este pe unde intri in masina cu antena! Cablul antenei poate trece pe la chederul usii sau porbagajului si inchizi usa/portbagajul peste el ... e destul de subtire sa nu afecteze si sa nu fie afectat. PS: Nu am vazut niciun filmulet de sambata trecuta ... :less dar filmul e de baza ... macar simti putina adrenalina in fata computerului ... Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Forte a avut camera la el. Apropo merge cineva sambata asta sau nu? Ca nu stiu ce program sa-mi fac? Folosim propunerea(lungita) lui Gabi de traseu si plecam mai devreme sau ... ? Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Aprilie 23, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Maine, sambata, 24.04.2010, ora 10 intalnire la Petrom la iesire spre Basarabi ... traseul propus de Gabi! Revenind la plimbare de sambata 24.04.2010 in urma discutiei cu Forte am marit traseul propus. http://www.bikemap.net/route/456638#lt=44.00566&ln=28.07144&z=11&t=1 Avem 2 posibile rute pentru dus: prin Basarabi sau prin Medgidia! Lista: GcBadea - Samurai MMC - Pajero Forte - Jimny ---------------- Nu am avut timp sa editez filmele, am si de sambata si de luni, sunt bestiale ... o sa incerc sa le fac mai repede!!! Poze de sambata si de luni Editat Aprilie 23, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Eu vin ! Cine mai vine? Unde sunt toti baietii aia cu Vitare? LOL N-am vazut ca ai editat postul! Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate