Forte Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! In rest ... ne-am bucurat de cer si de un pic de drum de tara! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Bravo:h5 Macar folosesti utilajele.Al meu sta nemiscat de la iesirea de 1 Mai.Si nici nu intrevad in viitor pre multa miscare pentru el...Ma bate un gind de vinzare:y Ce imi place la tine ca redescoperi mereu zone prin care ai mai fost deja de multe ori.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ce imi place la tine ca redescoperi mereu zone prin care ai mai fost deja de multe ori.... Eu mi-am dorit sa vad Dunarea mare ... dar nu ma asteptam sa trec cu Jimny prin ea! Din pacate sau din fericire ... cand treci printr-un loc nu poti vedea, intelege tot ce este frumos acolo, cand il vezi din nou, esti incarcat de emotie si-ti doresti sa retraiesti sentimentele frumoase pe care le-ai simtit acolo, uneori iti iese, alteori gasesti si mai mult in acelasi loc si te bucuri de TOT! Nu stati cu masinile in casa, adica parcate in fata casei peste weekend ... ca si banii care nu aduc fericire cand ii ai in buzunar sau la saltea, banii sunt facuti sa fie cheltuiti, asa si masinile, daca nu circula ... nu au valoare! Hai la plimbare! Poze de la MACIN 2010 ON ROAD! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! ... Nu stati cu masinile in casa, adica parcate in fata casei peste weekend ... ... cine sta? :grin: poze de la Vadu ... o pustietate greu de gasit vara ... asa ca nu am ratat ocazia ... m-am intalnit cu cateva masini care faceau cale intoarsa ... din motive de umezeala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! cat am stat pe acolo cerul s-a mai inseninat ... pescarii plecau in larg ... si multa, multa liniste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! si cu dedicatie pentru Marius ... daca iti era dor de baltile de la Vadu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DigitalChris Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Foarte bine domnilor! Frumos,frumos si la mai mare! Aveti o atitudine corecta : 4x4 low si satelitii blocati pe spate (cine are si pe fata) si asa usor-usor iesim din criza :grin: Eu in weekend am (re)descoperit peisajele din sudul Dobrogei (CT - Sf.Andrei-Dervent),sunt aproape la fel de pitoresti ca cele din Nord si voi reveni cu o propunere de soft offroad dupa ce-mi voi consulta rudele din zona,poate ati auzit de Canaraua Fetii si/sau Bugeac-Ostrov eventual cu o bucla prin BG Silistra-Negru Voda (sau Vama Veche). Aseara am vrut sa ajung la Vadu dar din cauza orei tarzii si lipsei anturajului m-am multumit cu o racoritaore la Stelica deasupra plajii Corbu...la fel:pustietate cam ingrijoratoare pentru mijlocul verii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Foarte bine domnilor! Frumos,frumos si la mai mare! Aveti o atitudine corecta : 4x4 low si satelitii blocati pe spate (cine are si pe fata) si asa usor-usor iesim din criza :grin: Eu in weekend am (re)descoperit peisajele din sudul Dobrogei (CT - Sf.Andrei-Dervent),sunt aproape la fel de pitoresti ca cele din Nord si voi reveni cu o propunere de soft offroad dupa ce-mi voi consulta rudele din zona,poate ati auzit de Canaraua Fetii si/sau Bugeac-Ostrov eventual cu o bucla prin BG Silistra-Negru Voda (sau Vama Veche). Aseara am vrut sa ajung la Vadu dar din cauza orei tarzii si lipsei anturajului m-am multumit cu o racoritaore la Stelica deasupra plajii Corbu...la fel:pustietate cam ingrijoratoare pentru mijlocul verii. Canaraua Fetii am facut-o in noembrie trecut : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=46309&page=34 insa spre Bugeac nu ne-am abatut.Zona este de o frumusete nebanuita.Merita oricand facuta din nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DigitalChris Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Mda,eu am ajuns de curand pe aici...ce sa zic , sunteti baieti plimbareti,tineti-o tot asa! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ma bucur ca GLV agita apele pe aici! Era foarte multa lniste si nu-mi place deloc asa! Nu uitati planurile pentru aceasta vara! Pe 10-11.07 mergem la Vadu! Semi-surpriza, se inscrie si fiul ratacitor, alaturi de.......un invitat surpriza :h5Tot ceea ce pot sa spun e ca e, mare :top Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Un invitat mare? Are si ceaun?! ON ROAD: Silvia cu blocant spate Editat Iulie 11, 2010 de Miron Sorin Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Nu cred ... Dar ne interesam.:y Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! si cu dedicatie pentru Marius ... daca iti era dor de baltile de la Vadu :grin: DA! Imi este doar de baltile de la Vadu! Planuri de viitor: 1. Pe 25-27 iunie Strategica + Transalpina: http://www.suzuki-club.ro/forum/4x4/'strategica'/ 2. In weekendul (10-11.07) organizam o iesire pe plaja de la Vadu, plecam sambata dimineata de acasa, campam ... stam la plaja, seara facem foc si gratar ... pana noaptea tarziu ... A doua zi mergem off-road pana la Histria si apoi o vizita culinara la Pescaria Vadu ... strangem tabara de pe plaja si home! Este o iesire pentru 4x4, familie si cort! 3. http://www.suzuki-club.ro/forum/intalniri/maramures-plai-cu-flori/ 4. Cand apele vor scadea (august-septembrie), vreau sa vorbim cu Morsa sa ne gazduiasca la el la Chilia Veche ... Se trece cu bacul la Tulcea si se merg 70-80km prin Delta pana la Chilia Veche ... vezi foto! Este o iesire cu intreaga familie! 5. In aceasta vara, cand MMC si GLV vor avea masinile gata, vreau sa facem o iesire la Cheile Dobrogei si poate ajungem si la Galbiori/Crucea! Este o iesire doar pentru off-road! 6. Agnita 19-22 august 2010 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=52081 A venit si weekend-ul 10-11 iulie! Va rog sa confirmati sau sa infirmati prezenta de sambata pana duminica pe plaja Vadu: Forte - prezenta toata familia! Multi si-au declarat intentia de a participa, dar cu totii avem probleme, treaba si multe griji care uneori ne fac sa uitam de partea plina a paharului! Propunere de program: Sambata facem bagajele si plecam cat mai devreme spre Vadu, pe la 10-11 parasim Cta si pe la pranz instalam tabara pe plaja! Dupa-amiaza spre seara facem un gratar, il stingem cu lichide si stam toata noaptea la povesti! Nu pot descrie in cuvinte ce senzatie ai cand dormi in cort sau sub cerul liber si asculti valurile marii! Duminica cum iesim din cort, inviorarea in apa marii ... este o alta senzatie pe care nu o poti descrie! Duminica ne urcam in/pe utilaje si mergem pana la Cetatea Histria, apoi ne intoarcem facem o baie in mare si cine doreste poate manca la Pescaria Vadu sau facem inca un gratar ... strangem tabara si plecam acasa! Este o iesire de familie ... incercam sa supravietuim in salbaticie! Nu stati acasa, nu ne vom bucura vesnic de plaja Vadu, tot mai multa lume o descopera, aglomeratia ii rapeste din frumusete acestui loc! Sa stai pe plaja pustie ... Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! M-am intors. :) Din pacate nu pot sambata. Astept iesirea de offroad... Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Revin. Cand facem iesirea sa ne testam statiile? Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! In urma discutiilor telefonice, situatia este asa: Eu vin, dar cu Jimny GRI! Jimny negru/verde este la doctor! GcBadea vine cu Samurai si Mondeo, mai trebuie sa cumpere un cort sau copii dorm in masina! GLV incearca sa vina macar duminica sau in cel mai bun caz sambata tarziu! Sambata, Dan03 monteaza rulota pentru urmatoarele 2 saptamani langa Pescaria Vadu! Florin vine cu al sau Pajero si posibil sa mai aduca un Pajero si un JETI! Undo83 incearca sa repare franele la Samurai si vine si el! MMC ... poate vine un pic duminica? Vino duminica si testam statiile! Cristi vine cu al sau L200! Asfalttango nu se impaca bine cu tantarii din zona! Asa ca se mai gandeste! Din Bucuresti: Koais, Andrei si Astral! Si eu am mari probleme cu tantarii, dar ii tratez cu OFF sau cu AUTAN! Daca sunt eu in zona, probabil vor fi toti pe mine, asa ca puteti sta linistiti! Trusa de Vadu contine obligatoriu: spray de tantari, crema de soare si multa apa! Se pare ca ne-a lovit destul de rau criza din mijlocul verii! Weekend-ul trecut nu am fost la plimbare, am muncit, am stat pe acasa ... A FOST RAU ... Nu vreau sa pierd weekend-urile din aceasta vara! In fiecare weekend trebuie sa facem ceva interesant! Editat Iulie 6, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! In urma discutiilor telefonice, situatia este asa: Eu vin, dar cu Jimny GRI! Jimny negru/verde este la doctor! GcBadea vine cu Samurai si Mondeo, mai trebuie sa cumpere un cort sau copii dorm in masina! GLV incearca sa vina macar duminica sau in cel mai bun caz sambata tarziu! Sambata, Dan03 monteaza rulota pentru urmatoarele 2 saptamani langa Pescaria Vadu! Florin vine cu al sau Pajero si posibil sa mai aduca un Pajero si un JETI! Undo83 incearca sa repare franele la Samurai si vine si el! MMC ... poate vine un pic duminica? Vino duminica si testam statiile! Cristi vine cu al sau L200! Asfalttango nu se impaca bine cu tantarii din zona! Asa ca se mai gandeste! :cr:cr:cr:cr:ang4:ang4:cr3:cr3:pl:pl:pl:fr2:fr2:fr2:bx:bx:bc:bc:bcslpslp:av:av YOU DON'T REMEMBER ME! YOU DON'T LOVE ME NO MORE!!! :cr:cr:cr:cr Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! OK si koais! Cu k mic si fara bold! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! :hwTot sunt suparat pe tine! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Marius, avand in vedere ca eu am abonament la Vadu, nu vad de ce as lipsi chiar acum... :) Unicul risc - vremea. Dk nu se anunta ploi severe, ne vedem acolo! Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Suna tentant.......:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Filmele HD "Off-road in Dobrogea" au atras atentia presei din Constanta, TV Neptun doreste sa participe la o intalnire de off-road! http://www.youtube.com/user/Forte4x4#p/u Din pacate, acum nu prea facem iesiri de off-road, dar la prima iesire ii vom invita! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Vreau sa discutam despre oportunitatea de a pune pe toate masinile care participa la iesirile noastre un print de genul: Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! :br Deja va vad pe fiecare cu cate un pui de la Mazare !:2dr Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! :br Deja va vad pe fiecare cu cate un pui de la Mazare !:2dr Sau asa: http://forum.club4x4.ro/showpost.php?p=589752&postcount=1612 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate