patroler Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Salutare,stie cineva sa-mi spuna un consum la motor de 4.2.Anul de fabricatie '89 Merci Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Consum Wrangler 4.2 Salut,16 benzina afara si "fara numar" in teren. Eu am si gaz pe ea si consumul este de 20l. Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Consum Wrangler 4.2 Merci! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Consum Wrangler 4.2 f rezonabil zic eu frmos forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Consum Wrangler 4.2 eu am 4l in regim de concurs (normal) am avut si peste 50l. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Consum Wrangler 4.2 in regim de concurs, la Iasi, in prima zi pe un circuit de cca 65 KM, mers doar viteza ! si 2 in Low, am mai ramas cu 3 litrii de bensina din 70 cat avea rezervorul la Start.... normal in teren la plimbare, mananca 20-25 litrii / 100 km in 4x4 High si Drive...si eventual din cand in cand Low Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Consum Wrangler 4.2 si ca o gluma la o urcare de aprox 2km am consumat jumate rezervoru sarise furtunu de retur de la rezervor de se opreau toti colegi dupa mine si se uitau sub masini cui ii curge benzina, (iasi 2007) GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Consum Wrangler 4.2 acum serios , pe asfalt cam 15-17l depinde de mers, in teren 25-30 asta la 4l adica la mine ,probabil ca la 4.2 pe carb e ceva mai mult. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Consum Wrangler 4.2 Mi se pare aiurea sa estimezi un consum in teren raportat la km.... eventual la ora si tipul traseului etc. In rest confirm si eu un 14-15 % pe sosea la benzina si 20-21 % la GPL, la 4.0 L highoutput injectie. :h5 Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Consum Wrangler 4.2 Dar la un 2,5 benzina? cam care este consumul? Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate