Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ARO 244 - Army

rudy

Postări Recomandate

In primavara mi-am indeplinit una din dorinte,mi-am achizitionat un Aro244,motor L25.Am luat-o cu gindul de a face din ea o masina exclusiv pentru offroad,bineninteles ca nu am renuntat la Patrol dar care,din pacate e prea mare pentru padure.Motoru si transmisia sint cele originale ,grupuri 33-8.In afara de taierea aripilor si spatelui i-am mai confectionat un rollcage,scaune sport,troliu ,simexuri,jante Dotz,flanse si alte maruntisuri.Cam atit am reusit anul asta,iar anul viitor am sa incerc sa -i pun punti de TV si arcuri elicoidale.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 313
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: ARO 244

super frumos

si cum merge acaretul prin padure?

de ce sa ii pui punte de tv si care din ele

aia din spate e mai slaba decat una de aro camioneta si nu poti sa ii pui blocant si aia de fata... e destul de greu de adaptat dar ar fi o treaba f buna

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Pina acum nu m-a dezamagit,in lipsa de noroi l-am incercat pe urcari si coboriri f abrupte,chiar s-a comportat peste asteptarile mele ,ma gindeam sa-i pun punti de TV 4x4 sa am rigida si pe fata,iar cu elicoidale ar flexa mai bine puntile,desi acum cea din spate flexeaza destul de bine,i-am scos cite 3 foi pe fiecare parte.Modificarea cu puntile de TV am sa o fac numai daca e necesar,intr-adevar mai degraba ii pun un blokant spate.De saptamina viitoare incep ploile si o sa vedem ce poate prin noroaie :grin:

Link spre comentariu

@Rudy M-ai imbolnavit cu masina asta... :1

Aro dus catre extrem :h5 ...Aspectul super, spartan

Eu am un fix, cu grupurile de M,7/36 - raport de 5,14, pacat ca la Aro pentru fata nu poti monta acele grupuri...

Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult.....
Link spre comentariu

Re: ARO 244 - Army

Salut ! felicitari arata beton si te poti mindri cu el , dar nu am inteles de ce nu poti pune 7/36 . Pe vremea cind ma dadeam cu al meu aro 243 aveam montate aceste rapoarte (grupul fata nu iti pune nici o problema pina la 33 nu foarte agresiv) In viitor vezi ca exista carcasa de grup fata de fonta si cu razem si in spate la pinionul de atac , mult mai rezistenta daca faci treaba asta intradevar ai un proiect foarte reusit . Succes !

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

Rudy, esti de belea :1 arata super acaretu` :bravo ma bate si pe mine gandul de vreo 5 ani sa-mi fac ceva asemanator! :grin: :h5

Link spre comentariu

Super tare !!!

Masina am vazut-o inainte de vopsire prin padure ( sper sa nu o confund) si pot sa zic ca e foarte misto .

Pana si copacii se dadeau din calea ei :grin: !!!

Pana la urma a iesit vopseaua mata ? Ca din poze nu prea se vede bine .

Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher "
Link spre comentariu

Da Adi,ai vazut ce mica-i lumea :grin: Vopseaua e opera lui Ama,a iesit mata pina la urma,reteta , 300g pudra de talc la 750ml vopsea.Miine daca ai timp ne vedem in padure,de data asta programat :h5

Link spre comentariu

Cu cea mai mare placere as veni , dar muncesc pana la 5 . Daca va mai gasesc in padure , vin si la ora aia , ca oricum avem o tona de proiectoare pe masini.

Daca nu , poate duminica mai dati o tura si ne vedem pe acolo :grin: .

Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher "
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Rudy...a iesit de nota 10.Bravos,vad ca te tin nervii sa mergi pana la capat .Jos palaria.

PS- mai fa un efort si schimba cu rigida pe fata ....Daca ai pe basculele astea (inferioare)pivoti de tip nou ,dupa 2-3 santuri luate putin mai tare vor iesi din bascula..Daca tot ai muncit atat ce mai conteaza inca un ,,scremut" ca sa iasa bine.

Link spre comentariu

Thx Serghei,nervii ma tin dar ma lasa capul :ha: Intr-adevar rigida pe fata e sfinta,eu am pivoti modelul vechi,desi asa obositi cum sint au rezistat bine pina acum,i-as schimba dar mie frica de astia noi sa nu fie mai prosti decit cei de pe masina.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare