Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ARO 244 - Army

rudy

Postări Recomandate

Re: ARO 244 - Army

da!-ai dreptate!mersi de pm

Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 313
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Masina va avea si ampatamentul micsorat sau mi se pare mie ?

1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v.
Link spre comentariu

Ampatamentul a ramas acelasi,doar pare mai mic.Azi am montat arcurile si amortizoarele,deocamdata le-am lasat pe cele de Aro dar sint prea scurte si limiteaza flexarea.Si panhardul mai trebuie coborit de pe sasiu.Poze de azi.

Link spre comentariu

Cris,deocamdata am coborit panhardul de pe sasiu cu 11cm,ar fi bun de ridicat pe punte dar cam greu de despris,e sudat la greu.Am montat amortizoare de Patrol sint mai lungi,sper sa flexeze mai bine.Montat troliu,rezervor,radiator,urmeaza suportul pt rezerva.

Link spre comentariu

Azi am facut si o mica tura cu masina,merge f bine, e usurica, pe urcare cu 2 mai am rezerva la pedala ,se simte lipsa celor 200kg:grin:.De miine ma apuc de discuri.

Link spre comentariu

Bravo rudy-am urmarit cu atentie transformarea care a fost intr-adevar considerabila!Astept sa vad si produsul finit care sunt sigur ca va putea face fata unor provocari masive:br:br:br

Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu

Thx Bob,mai mult ca sigur ca ai sa o poti vedea live la MMOF.Am inceput montarea discurilor pe spate,discuri de Samurai si etrieri de vw T2.Doar suportul de prindere al etrierului l-am confectionat din tabla de 6mm,circular cu prinderea de punte.Etrierul va fi montat in spatele discului nu in fata cum apare in poza,sper sa o termin luni.

Link spre comentariu

Pablo,poate cindva vom face o intilnire off road impreuna, cu multe Arouri si nu numai,nimic nu e imposibil,totul e sa-ti doresti cu adevarat :h5

Am montat un alternator de 80A,anulat radiatorul din fatza,montat troliul mai in spate cu 25cm si mai sus cu 10cm.Montat o elice mare cit un volan de autobuz pe pompa de apa,urmeaz sa-i pun si difuzorul.Daca nu dau drumul la electroventilatoare temperatura sare de 95 si imi da apa afara,daca le las continuu sta in 85.Am sa-i pun totusi o pompa de apa electrica ,ar trebui sa o ajute.

Link spre comentariu

BRAVO :h5Sa nu uiti un lucru cind incepi modificarile greu te vei opri :grin: dar din cite se vad te cam apropi de sfirsit :ha: sau este un pic cam devreme sa trag concluzia asta:y!!!! asa se intimpla cind intri in :cl incepi dar nu sti daca te vei opri vre-o data ; asa ca spor la treaba si sa ne vedem in noroaie si poteci de munte :2dr

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

Multumesc Gabi si Unimog,asa este cind incepi sa o modifici nu te mai opresti,cred ca sint pe la mijloc cu modificarile,mai e pina la sfirsit:grin: Cutia e lenesa ...se cere Borg Warner,motorul are compresie 7 e cam gata dar totusi trage...ori L30 ori un diesel cu turbo modificat,desi imi plac benzinarele L25 nu agreeaza apa,e cam imputzit:ha:.Rotile i-au ramas cam mici as trece la 33 uri daca gasesc 36 cu 7, nici un autoblocant pe fatza nu i-ar strica.Am montat pompa de apa electrica in spate,miine o scot la padure citeva ore si am sa vad daca e mai bine.Daca trece cu bine testele de miine...ne vedem la MMOF:2dr

Link spre comentariu

Doar citeva secvente cu Aro ul in actiune surprinse cu telefonul,a mers bine,doar pistonasele de la etrieri sint blocati si merge putin infrinat.

KMg_7DQXu3E

khWMgmF6tFM

http://www.youtube.com/user/rudykelu#p/a/u/0/EzPuSGfqDjY

CvVG7m7TYD4

Had4K6GDhMc

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Foarte faina masina.

Mi-a placut. Doar niste roti mai mari i-ar trebui.

Felicitari Rudy.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Multumesc Sorin,cu siguranta va primi roti mai mari,numai ca sint in dilema 33 sau 35.

Marius ,peste doua saptamini vreau sa ma duc din nou la Izvoare,a fost prea fain,nu neaparat pt off road,ca nu mai car platforma dupa mine ,ma multumesc cu o gura de aer curat si o suta de palinka :grin: daca ai chef ne vedem acolo:x :h5

Link spre comentariu

Multumesc Sorin,cu siguranta va primi roti mai mari,numai ca sint in dilema 33 sau 35.

Marius ,peste doua saptamini vreau sa ma duc din nou la Izvoare,a fost prea fain,nu neaparat pt off road,ca nu mai car platforma dupa mine ,ma multumesc cu o gura de aer curat si o suta de palinka :grin: daca ai chef ne vedem acolo:x :h5

O punem de o mica intalnire? :grin:

Din nou? :grin:

Io sunt dispus daca e cazul.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator mertan

Eu vin sigur,daca mai sint doritori deschidem un nou topic si facem MMOF reloaded :2dr

ia zi tu rudy, cand ti-am zis eu ca aro e miezu... :D ce imi ziceai? :)) mai tii minte cand ne uitam la aro cum urca dealurile alea de la aroneanu? :))

Link spre comentariu

Da haw,au trecut vreo 2 ani de atunci,noi cu Patrolu si baietii cu Aroaiele...pe unde a mers Patrolu a mers si Aro fara probleme.Uite si niste poze mai recente cu Aroul.Da ti-a redus pedeapsa fratele Max?:ha:

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Am primit si mult asteptatul L30 nou cu eticheta pe el,singurul lucru care nu-mi place la el e seria motorului,sper sa nu se transforme masina intr un little evil :grin: Am gasit si 36 cu 7,mai trebuie sa gasesc un autoblocant pentru fatza si cam gata pe anul asta,miine il schimb,sint tare curios cum trage motorashul asta.

http://img221.imageshack.us/img221/8254/php3qqcioam.jpg

http://img831.imageshack.us/img831/705/phpme3pceam.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare