Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ARO 244 - Army

rudy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 313
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: ARO 244 - Army

Rudy mai stii pe undeva un autoblocant ?Asa am si eu pe fata si merge impecabil dar mecanicul meu isi face si el o jucarie cu piese Aro si Ims si cred ca ar fi foarte fericit daca ar gasi unul.Ofer pret bun.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Rudy mai stii pe undeva un autoblocant ?Asa am si eu pe fata si merge impecabil dar mecanicul meu isi face si el o jucarie cu piese Aro si Ims si cred ca ar fi foarte fericit daca ar gasi unul.Ofer pret bun.

Cum spunea si Soimu,e cam greu de gasit,nu stiu pe nimeni care sa aiba de vinzare.Vetu are montat fata-spate,vezi poate are el vreun pont.

Link spre comentariu

Si Alk a avut si m-am inteles sa ii cumpar unu dar a vandut masina.

ARO M461 din '65

Link spre comentariu

Salut, mi-am amintit ca am citit pe forumul Aro despre cineva ce-si comandase un autoblocant de Aro la uzina din Moreni.Din pacate topicul respectiv era mai vechi si cred ca a fost sters, caci nu l-am mai gasit.

Deci poti incerca la Moreni sau pe la vreo unitate militara cu parc auto.

E posibil sa se mai faca si pe la Cugir, la fosta uzina de armament, acum s-a privatizat si se cheama Nova Grup srl. (http://www.novagrup.ro)

Pe forumul Aro era Adi Nicoara din Cugir care mai ajuta cu furnizarea de piese, dar nu intra prea des.

Daca doresti, date lui de contact sunt pe forumul Aro sau ti le pot da eu pe PM.

Si eu caut un blocant de Aro 10 si nu gasesc, sunt cam rare.

Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu !
Link spre comentariu

Sunt prieten foarte bun cu Adi Nicoara si el a zis ca este destul de greu de gasit varianta romaneasca.

ARO M461 din '65

Link spre comentariu

Cu Uzina Mecanica Moreni am incercat eu sa iau legatura vis a vis de diferentiale autoblocabile in urma cu vre-o 2 luni. La cateva saptamani dupa ce le-am trimis mail m-a sunat un nene sa ma intrebe cine sunt si ce vreau, apoi am mai primit un telefon prin care cineva m-a intrebat cate bucati doresc sa cumpar. Cred ca i-am dezamagit, pentru ca mi-a spus ca ma v-a contacta din nou cu o oferta, dar pana acum nu am mai auzit nimic de ei.

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Rudy multumesc pentru nr de tel am ajuns pe mainile uni profesionist.

Scuze ca poluam topicul da oare daca am face o lista cu cei care vor autoblocanti nu ar produce aia iarasi?

ARO M461 din '65

Link spre comentariu

Pinti,se pare ca a venit si rindul cutiei mele,azi am iesit la o proba inainte de Mures si a inceput sa se auda un zgomot metalic din cutie,cred ca o trimit si eu la CL :grin:

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

La cutie era un rulment spart ,a fost schimbat si e ok acum.S-a refacut instalatia electrica si bordul ,s-au schimbat suruburile de la levierul de directie cu unele mai groase din inox.Sper sa mearga bine duminica in padure sa nu ratez si etapa Kamikaze.

DSC09232.thumb.jpg.71712dc095abca2b59c70a70ae66688b.jpg

DSC09233.thumb.jpg.a7a4299f54dd4a7cd4e5e674efd10ad0.jpg

DSC09234.thumb.jpg.ccd912c2b16706abb9e9a563477e910f.jpg

DSC09235.thumb.jpg.fdd3849f6b78977380a9123c7112ae98.jpg

DSC09238.thumb.jpg.b1fc2f11eedfb4f61693211fe6f28452.jpg

DSC09236.thumb.jpg.11d96759d8ac4786b091c56484941b8c.jpg

Link spre comentariu

Sa stii ca Nea Radu este meserias cand vine vorba de cutii de viteza,a rezolvat toate problemele ce le aveam inclusiv functionarea manetei troliului mecanic si a tuturor treptelor,cel mai important lucru este ca am mai gasit un autoblocant si il voi monta pe spate.

ARO M461 din '65

Link spre comentariu

E bun ca ai mai gasit un autoblocant.Pe fata ai ,ca nu mai tin minte?Am vorbit si eu azi la telefon cu nenea Radu,cica o poate face si pe a mea Borg-Warner,sa nu mai sara din viteze.Am iesit ieri la o proba in padure,merge bine dar mai sare din 2 pe coborire si e cam deranjant.

http://www.youtube.com/watch?v=KmAf37RoP20

http://www.youtube.com/watch?v=d8wxXJFE5Y4

DSC09269.thumb.jpg.72f6ddee455c8b36662c220950c0dae1.jpg

Link spre comentariu

Sa stii ca Nea Radu este meserias cand vine vorba de cutii de viteza,a rezolvat toate problemele ce le aveam inclusiv functionarea manetei troliului mecanic si a tuturor treptelor,cel mai important lucru este ca am mai gasit un autoblocant si il voi monta pe spate.

Azi a fost si la mine nea Radu,a schimbat interiorul cutiei ,trenul fix si cel mobil de pe o cutie Borg Warner,intra mult mai usor in viteze si sper sa nu mai sara pe coborire.Si la PTO a facut ceva acolo ,citeodata intra mai greu,acum e ok.

Link spre comentariu

Este profesor la cutii si eu aveam problma la troliu si a rezolvat-o.

Eu am acuma autoblocant fata -spate iar duminica ii fac testul.Nu am reusit sa amplasez troliul mecanic nici acuma in masina.

ARO M461 din '65

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare